Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
Συμφωνώ υποκειμενικό είναι, αλλά ο Γεωργούλης αντικειμενικά είναι γοητευτικός και αρέσει:toung: :toung: και ας είναι Ζυγός:nuts:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
kia μην μου βγει/ενταθεί ο αιγόκερως και στα 30 γιατί θα κάνουμε κατοστάρι!!!:nuts: :nuts: :nuts:
Είχα κάνει προπόνηση για το χιλιόμετρο.......
Το κατοστάρι θα μου βγει πιο εύκολα :toung:
eat my dust ένα πράγμα! :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι οι καρκίνοι δεν εστιάζουν στην εμφάνιση!Τουλάχιστον τα καρκινάκια που εγώ έχω γνωρίσει είναι πολύ ευαίσθητες ψυχούλες ...:love:
Εμείς οι ταύροι πάντως αναζητάμε το όμορφο και το καλαίσθητο! :embarrest
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
:laugh: :laugh: :laugh: Συμβαίνουν αυτά και ασχέτως ζωδίου:toung: Το περιτύλιγμα φανταχτερό και το περιεχόμενο άστα να πάνε....:nuts: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι.....:σφύριγμα
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
Τώρα εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy: