Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Kαι τα δυο :bigsmile:
αμα ειμαι απλα θλιμμενος η βαριεμαι μπορει να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη κανοντας σερφαρισμα σε διαφορες ιστιοσελιδες (οπως κανω τωρα)
η
να ασχολουμαι με κανενα προγραμμα η παιχνιδι εφοσον εχω ελευθερο χρονο
αμα εχω και νευρα εκεινη τη στιγμη κανω το πληκτρολογιο λιωμα :bigsmile:
αλλιως οπως και εσυ το ριχνω στο διαβασμα σε βιβλια\περιοδικα με θεματα που με ενδιαφερουν και σπανια καθομαι και κανω ελευθερο σχεδιο
Να υποθέσω ότι τώρα βαριέσαι και δεν είσαι θλιμμένος:embarrest !
Tι να πώ; Αυτό είναι ικανό να ρίξει την διάθεση της τσέπης σου όμως....;)
Αλλά με το διάβασμα μετά απο λίγη ώρα ξεχνάς γιατί και αν ήσουν πεσμένος!!!
Εγώ πάλι παίρνω την ιστΙοσανίδα μου και πηγαίνω για σέρφιΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΧΟΡΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
Εγω οταν δεν ειμαι καλα:
1)Παιρνω ολους τους φιλους μου,τους λεω τι εχω διαπιστωνουν και αυτοι οτι κατι εχουν
2) μπαινω σε αυτο το site πρηζω αυτους που ειναι μεσα με διαφορους προβληματισμους μου
και στο τελος κανεις δεν ειναι πλεον καλα οποτε τουλαχιστον δεν ειμαι καλα αλλα εχω παρεα....:laugh:
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!
Quote:
Originally Posted by
didimos
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!
Μηπως λεω μηπως καπου κρυβεις εναν Τοξοτη????Και εγω αυτο κανω αφου μια φορα ειλικρινα που ημουνα χαλια εφτασα στη Λαμια χωρις να το καταλαβω!!!και ολοι με λεγανε παλαβη.Ευτυχως υπαρχουν και αλλες...:laugh:
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:
Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:
Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:
ναυπλιο αποκλειεται και απο εμενα!Μα ολοι να περνανε τελεια στο Ναυπλιο και εγω :
1)την πρωτη φορα που πηγα με το Λυκειο αυτος που ηθελα τα εφτιαξε με αλλη
2)την δευτερη χωρισα μολις πηγα
3) την τριτη χωρισα πριν παω!Οποτε out..Θα σε παμε οπου αλλου θες παντως μεχρι να παρεις αμαξι...:bigsmile: :nuts:
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:
Καλα ασε γιατι ποτε δεν ξερεις....Να πηγαιναμε μια Αραχωβα???:bigsmile: