αν διαβάσεις όλο το άρθρο θα βρέις όόόλες τις απαντήσεις!!!καλημέέέρα!!!:w00 t:
Printable View
Δηλαδή να βλέπουμε τους αριθμους?
ναι βρε παιδι αλλα τα χαρτια τα μετραω παλι και παλι και ειναι 33 και οχι 34 ποιο λειπει?????????
Γεια σας και παλι!! Ντοριτα, τα χαρτια ειναι σιγουρα 34! Στην αρχη ολοι την πατησαμε..!Θα σου πω ποια χαρτια κραταμε:απο τα σπαθια:Α, 2,3, 4, 6, 7, 8, 9
Απο τις κουπες:Α, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10.
Επίσης: απο καρο κραταμε τον Ασσο, και το 10.
Απο μπαστουνια κραταμε:Α, 2, 10 (τα μπαστουνια καθολου δε τα συμπαθω!).
Και τελος κραταμε ολες τις φιγουρες Νταμες-Ρηγαδες-Βαλεδες!!
Αυτα.. ελπιζω να σε βοηθησα λιγάκι.. Παντως ειναι σχετικα ευκολη μεθοδος, αν και οι φιγουρες ειναι το μπερδεμα λιγουλακι.Και οτι βγαινουν, βγαινουν.. Εγω παντως εχω ξεφυγει εντελλως..Ολο με τετοια ασχολουμαι τελευταια μιας κ ερωτευτηκα.. Ολο με καφεδες και χαρτια.. Φιλακια..
:love::embarrest
Γεια σας, καλή χρονιά! Αν σας πω ένα ρίξιμο ,μπορεί να μου τα εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ είμαι επηρεασμένη και δεν μπορώ να τα εξηγήσω;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ . Π.Χ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ? ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΜΕ?ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ .PLEASE............................:blink::blink:
καλημερα σας! θα ηθελα να ρωτησω κάτι μιας κ στην προηγουμενη μου ερωτηση προς μεγαλη μου εκπληξη πήρα απαντηση αμέσως!!!!Ο Ασσος μπαστουνι όταν πέσει ανάποδα μήπως αλλάζει η ερμηνεία του και δεν είναι χωρισμός σίγουρος αλλά ίσως λίγο μπορεί να αποφευχθεί;;;
Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος.. δεν είμαι σίγουρη οτι έχει αποτελεσματα αυτη η μεθοδος τελικά..ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Ευχαριστώ που απάντησες τόσο γρήγορα!!!!
Νόμιζα ότι δεν θα απαντούσε κανείς. Θα τα ρίξω το απόγευμα και θα τα γράψω.
Ευχαριστώ και πάλι.