και αλλοι απο την Ροδο??? :bigsmile:
Printable View
το δικό μου είναι τα ονόματα των δύο παιδιών μου, εύα και ζωή!!
Να πω την μαυρη αληθεια δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα..το ονομα μου υπηρχε και ετσι ο αδερφοσκορπιος που μου εκανε την εγγραφη(τα περισσοτερα μελη τον γνωριζουν:nuts::nuts::nuts:)μου εβαλε το xry45 που το 45 καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα της ηλικιας μου...σε 15 χρονια θα εχει...εντυπωση μου εκανε το Δειμων μου αρεσε αρκετα...αν και μανια εχω με τις υπογραφες...:love:
Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? '' :cheesy:
Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
Το ''flame'' που έχω διαλέξει:
είναι η φλόγα που ενυπάρχει μέσα μας και είναι απρόβλεπτη και ζωντανή εκτός κι αν κάτι την αφήσει να πεθάνει η τη σβήσει κάτι πιό δυνατό από αυτήν..........
το δικο μου ειναι αγαπημενος στιχος...
Διαμαντάκι έχω παρατηρήσει ότι η υπογραφή της Black or What ταιριάζει απόλυτα με το Nick name σου......
κατα καποιον τροπο ταιριαζει!:bigsmile::blink::love:
έλεγα να το αλλάξω σε κάποια φάση...αλλά δε βαριέσαι!
να σαι καλα φλογα!:love::love: