Χαος χαος, εχω κατοχικό σύνδρομο και γεμιζω τα ντουλάπια/συρταρια/ντουλαπες....
Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:
Printable View
Χαος χαος, εχω κατοχικό σύνδρομο και γεμιζω τα ντουλάπια/συρταρια/ντουλαπες....
Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:
Εγώ πιστεύω οι παρθένοι.. (για τους άντρες) και μάλιστα με ωροσκόπο Σκορπιό!
Για τις γυναίκες δεν ξέρω..
Εγώ πάντως ως Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη.. Πότε είμαι σπάταλη.. πότε απλά συγκρατημένη.. και άλλωτε υπερβολικά γενναιόδωρη..
Βγάλτε τώρα άκρη.. :)
Εγω πάλι εναν άξιο εκπρόσωπο των Παρθένων που γνωριζω, εχει την τάση να ξοδεύει μέχρι και την τελευταια του δεκάρα για τους άλλους, αλλα αν κάποιος "τολμήσει" (απονενοημένο) να του πάρει δωρο, τον κατηγορει οτι ειναι σπάταλος!!!!:wacko: :wacko:
Ξέρω μια Καρκίνα με ωροσκόπο Τοξότη που είναι λίγο εώς πολυ σφιχτοχέρα!!!!
Και το αστείο είναι ότι λέει στην παρέα της γιατι δεν αφηνουν 2 ευρω μπορμπουάρ αντι για 1 που έχουν δώσει ας πουμε, ενώ εκείνη μετράει λεπτό λεπτό τα χρηματα της και ακόμη και αν δε τα εχει ακριβώς, λέει "ε δεν πειράζει για 50 λεπτά τωρα ... θα σου τα δωσω άλλη στιγμή"....
Μα τόσο μετρημένα τα χει;;;; :laugh:
ο αιγοκερος για μένεειναι ο ποιό τσιγκούνης
Ως ταύρος μπορώ να πω πως ναι ώρες ώρες έχουμε ένα κάτι από τσιγκουνιά ίσως γιατί όταν δεν έχουμε φράγκο νιώθουμε σαν χαμένοι και το κυριότερο για μας ανασφάλεια...
Επίσης μπορώ να πω ότι οι Τοξότες έχουν μια τάση του τύπου "τα δικά σου δικά μου αλλά τα δικά μου δικά μου" και εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ...Χαλάνε με ευκολία χρήματα άλλων αλλά όχι τα δικά τους...:cheesy:
κορίτσια συγνώμη αλλά δεν είμαστε τσιγκούνιδες εγώ το αντίθετο όταν έχω και μου ζητούν δίνω και το ωραίο είναι ότι δεν τα ξεχνάω ή ντρέπομαι να τα ζητήσω
εκτος και είναι πολλα
για τους τοξότες μιλάω