Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
buddy29
Επίσης που θα βρω τη σημασία για τη θέση του κάθε πλανήτη στο ζώδιο;
Πανήτες στα ζώδια
Πλανήτες στους οίκους
Όψεις πλανητών
Δουλεύονται από την ομάδα των Editors και θα παρουσιαστούν το ταχύτερο δυνατόν. Πρόκειται για μια εργασία που προσπαθούμε να εκδώσουμε συντόμως (γιατί υπάρχουν και τα γνωστά αστρο-κλεφτρόνια) και κατόπιν θα δημοσιεύσουμε στο myhoroscope μεγάλο μέρος της.
Υπάρχει σχετική καθυστέρηση γιατί τα κείμενα θα είναι αποκλειστικά γραμμένα από εμάς και όχι με τη συνήθη τακτική κάποιων μπετόν αρμέ Κουβανών που ανακάλυψαν ξαφνικά την αστρολογία μόλις δημιουργήθηκε το πρότυπο site μας.
Παρακαλούμε στην κατανόησή σας.
Quote:
Originally Posted by
buddy29
Ακόμα δύο ερωτήσεις..Που θα μπορούσα να βρω τις επεξηγήσεις των συμβόλων για να δω που βρίσκεται τι(τόσο άσχετος :Ρ)..
Επίσης που θα βρω τη σημασία για τη θέση του κάθε πλανήτη στο ζώδιο;Καταχρώμαι την καλοσύνη σας.Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)
Αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει πολύ σχετικά με τα αστρολογικά σύμβολα.
Σχετικά με την ερμηνεία της ζωδιακής θέσης κάθε πλανήτη (και μέχρι να μπουν σε πλήρη εφαρμογή οι εργασίες της ομάδας μας), μπορείς να συμβουλευτείς την ενότητα Πλανήτες και Πλανητοειδείς, όπου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα άρθρα!
Γενικότερα, μπορείς να βρεις πολλά κείμενα για αρχή, αν κάνεις μία αναζήτηση στην κεντρική σελίδα των φόρουμς. :bigsmile:
uanagiscan, θα πρεπει να αναφέρεις και τον τοπο γέννησης σου για να βρεθούν όσα ζητάς.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ 09-11-67 ΚΑΙ ΩΡΑ 12ΚΑΙ 30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 433 έρωτας.
ΓΕΝΗΘΗΚΑ 3/3/1962 05:00 Π.Μ. ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν ειναι δυνατόν, επειδή δε γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία, αν έχω και σε ποιον πλανήτη τον Equal Ascendant! Έχω γεννηθεί Αθήνα, 1 Μαϊου 1986, 12:30 το μεσημέρι! Ευχαριστώ πολύ!
:love: 1984 10(Οκτώβρης) 9(ημέρα)
Ωρα γέννησης 6 το πρωί
Ελλάδα Λαμία
Θέλω να μάθω τους δεσμούς της Σελήνης
DRMAROULITA,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΑΚΟΜΑ!!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΛΗΘ ΜΟΥ?:love: :love: :love: :love: :love:
Quote:
Originally Posted by
uanagiscan
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑς. ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2ος και 8ος ΟΙΚΟΣ ΜΟΥ? ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 25/10/1976 3.45 Μ.Μ. ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑς.
Αγαπητή uanagiscan,
αν μπορείς πες μας και τόπο γέννησης!
Quote:
Originally Posted by
sexy
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ 09-11-67 ΚΑΙ ΩΡΑ 12ΚΑΙ 30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Αγαπητή sexy,
αν μπορείς πες μας και τόπο γέννησης!
Quote:
Originally Posted by
DELCO
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 433 έρωτας.
ΓΕΝΗΘΗΚΑ 3/3/1962 05:00 Π.Μ. ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ
Αγαπητή DELCO,
ο Eros βρίσκεται στις 13 μοίρες και 58 λεπτά των Ιχθύων.
Quote:
Originally Posted by
Drusilia
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν ειναι δυνατόν, επειδή δε γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία, αν έχω και σε ποιον πλανήτη τον Equal Ascendant! Έχω γεννηθεί Αθήνα, 1 Μαϊου 1986, 12:30 το μεσημέρι! Ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητή Drusilia,
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 23 μοίρες και 23 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
Ροζ
:love: 1984 10(Οκτώβρης) 9(ημέρα)
Ωρα γέννησης 6 το πρωί
Ελλάδα Λαμία
Θέλω να μάθω τους δεσμούς της Σελήνης
Αγαπητή Ροζ,
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 28 μοίρες και 05 λεπτά του Ταύρου και στον 8ο οίκο
ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στις 28 μοίρες και 05 λεπτά του Σκορπιού και στον 2ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
astria1969
DRMAROULITA,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΑΚΟΜΑ!!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΛΗΘ ΜΟΥ?:love: :love: :love: :love: :love:
Αγαπητή astria1969,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 27 μοίρες και 51 λεπτά του Καρκίνου και στον 4ο οίκο.