Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
efoula <3
geia sas legomai efi to site fainetai arketa endiaferon akoma exw diskolia sto xirismo tou alla pisteuw einai thema xronou na sinithisw.... :-)
Quote:
Originally Posted by
guinevere
Γεια σας αγαπητα μελη!! Ειμαι καινουρια και ονομαζομαι Μαρια!!
Καλώς μας ήρθατε Εφη και Μαρία!!! :bigsmile::bigsmile:
Εφη ειναι αρκετά εύκολο μόλις καταλάβεις πώς είναι οργανωμένο το forum. Θα σε παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με greeklish. Είναι δυσανάγνωστα!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Quote:
Originally Posted by
discomyk
ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ , ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
καλως ηρθες στην αστροπαρεα μας!!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι τοξοτινα!!!!:bigsmile:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..
Quote:
Originally Posted by
marinaki2202
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ..
και εμεις χαιρομαστε!!!
καλως μας ηρθες λοιπον!!!!:bigsmile:
Γεια σας! Είμαι η Ελένη και νιώθω τυχερή που μπορώ να μάθω πράγματα για την αστρολογία που πάντα με γοήτευε! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Quote:
Originally Posted by
fasoula
Γεια σας! Είμαι η Ελένη και νιώθω τυχερή που μπορώ να μάθω πράγματα για την αστρολογία που πάντα με γοήτευε! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
καλως ορισες Ελενη:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι στο καλυτερο σαιτ αστρολογιας!!
Γεια σε όλους! Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας! Το σαιτ όμως μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Στεφι
Γεια σε όλους! Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας! Το σαιτ όμως μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! :bigsmile:
Kαλως ηρθες στο:horoscope:
Γεια σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας για τις συνδρομητικες υπηρεσίες. Με απασχολει πολυ ενα θεμα προσωπικο-ερωτικό και δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο να επιλεξω απο τις συνδρομητικες ηπηρεσίες (προοδευτικη συναστρια; ή κατι αλλο; ) εχω μπερδευετει. Θελω να μαθω αν παρχει πιθανοτητα αναβιωσης σχεσης με το ατομο που με ενδιαφερει (δεν ειμαστε μαζι εδω και αρκετο), αν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης και ποτε θα μπορουσε να συμβεί κατι τέτοιο ή να θεωρησω οτι εληξε οριστικα και να προσπαθησω να το παω παρακατω. Ποια αναλυση απο τις συνδρομητικες υπηρεσιες λοιπον θα μπορουσε να καλυψει καλυτερα το θεμα μου. Ευχαριστώ εκ των προτερων.