Γεννήθηκα στις 5/11/1984 και ώρα 23:40 . Θα ήθελα να μάθω τους δεσμούς μου και αν ήταν εύκολο και τους πλανήτες μου. Ευχαριστώ πολύ
Printable View
Γεννήθηκα στις 5/11/1984 και ώρα 23:40 . Θα ήθελα να μάθω τους δεσμούς μου και αν ήταν εύκολο και τους πλανήτες μου. Ευχαριστώ πολύ
morgana θα πρεπει να παραθέσεις και τον τόπο γέννησης σου για να βρεθούν οι πλανητες σου
θα ήθελα να ζητήσω το γενέθλιο χάρτη μου.Γεννήθηκα στις 7/10/1973 στο Φλεσχαιμ της Γερμανίας στις 20-15΄.Ευχαριστώ:unsure:
Γεια χαρά!!!
Ξέρω τους πλανήτες μου. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι η ερμνηνία τους σε κάθε ζώδιο. Μήπως ξέρετε κάποιο site που να το λέει?
Αγαπητή hpapadaki,
ο χάρτης της καρούλας σου είναι αυτός. Να σας ζήσει!! :bigsmile:
Μπορείς να δεις αυτήν την βοηθητική σελίδα. :bigsmile:
Αγαπητή migia,
ο χάρτης του φίλου σου είναι αυτός.
Αγαπητή evitaZ,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις
Αγαπητή ΛΗΘΗ,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Αγαπητή morgana,
αν μπορείς δώσε μας και τόπο γέννησης.
Αγαπητή zouzou_,
υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άρθρα στα φόρουμς του myHoroscope που αναφέρονται σ' αυτά που αναζητάς. Αρκεί να κάνεις μία αναζήτηση στις βασικές ενότητες της κεντρικής σελίδας των φόρουμς.
Αγαπητή malone,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Αγαπητή ΚΡΙΟΣΜΕΖΥΓΟ,
το βέρτεξ/κορυφή βρίσκεται στις 25 μοίρες και 22 λεπτά του Κριού και στον 7ο οίκο και
το αντιβέρτεξ/αντικορυφή στις 25 μοίρες και 22 λεπτά του Ζυγού και στον 1ο οίκο.
Ωπ..ναι το ξέχασα.Γεννήθηκα λοιπόν στις 5/11/1984 και ώρα 23:40 στην Αθήνα και θα ήθελα τους δεσμούς μου και τις θέσεις των πλανητών.
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να μας κατατοπίσετε όλους. Διάβασα στο site ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την κορυφή και την αντικορυφή σε ένα ωροσκόπιο. Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η δική μου κορυφή καθώς και η κορυφή δύο άλλων αγαπημένων μου προσώπων. Τα στοιχεία είναι:
1) Ημερομηνία γέννησης: 18 Ιουλίου 1974
Ώρα γέννησης: 23:30
Τόπος: Αθήνα
2) Ημερομηνία γέννησης: 30 Μαρτίου 1960
Ώρα γέννησης: 23:59
3)Ημερομηνία γέννησης: 6 Ιανουαρίου 1975
Ώρα γέννησης: 7:30
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
καλησπέρα, θα ήθελα να μην ενημερώνομαι πια γι αυτή τη σελίδα. ευχαριστώ
Αγαπητή napoleon,
Θα πρέπει να πας στο παρακάτω λινκ Θέματα που Παρακολουθώ και να κάνεις διαγραφή συνδρομής από το θέμα για να μην λαμβάνεις ενημέρωση. ;)