Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
vanillia61
Επιτέλους μπορώ να πω ένα γεια στην μεγαλη παρέα σας.Δυσκολευτηκα να βρω τον τροπο επικοινωνιας και δεν ξερω αν αυτο ειναι μονο δικο μου προβλημα.:bigsmile:
Καλώς ήρθες στη μεγαλύτερη και εγκυρότερη ελληνική αστρολογική κοινότητα :bigsmile:
(μην ανησυχείς, είμαστε πολλοί με προβλήματα επικοινωνίας -και όχι μόνο στο διαδίκτυο :cheesy: )
Γειά σας. Είμαι η Λέλε 18 και είμαι καινούργια.Πρώτη φορά επικοινωνώ και είμαι στην προσπάθεια..Είμαι σύμβουλος αριθμολογίας και θέλω να αρχίσω μαθήματα αστρολογίας.Μου αρέσει η μελέτη και η συζήτηση.Περιμένω κατευθυντήριες ερωτήσεις και υποδείξεις σας,και μπορώ να απαντήσω και σε δικές σας.Ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
Λέλε 18
Γειά σας. Είμαι η Λέλε 18 και είμαι καινούργια.Πρώτη φορά επικοινωνώ και είμαι στην προσπάθεια..Είμαι σύμβουλος αριθμολογίας και θέλω να αρχίσω μαθήματα αστρολογίας.Μου αρέσει η μελέτη και η συζήτηση.Περιμένω κατευθυντήριες ερωτήσεις και υποδείξεις σας,και μπορώ να απαντήσω και σε δικές σας.Ευχαριστώ.
Καλώς μας ήρθες!
Σίγουρα στην παρέα μας θα βρεις πολλά άρθρα για να ξεκινήσεις την μελέτη αλλά και συζητήσεις για να θέσεις και τις απορίες σου!:bigsmile:
ο κόσμος της αστρολογίας είναι "φανταστικός" διαβάζω 3 ώρες τώρα και δεν έχω δει καλύτερο site.
Quote:
Originally Posted by
Νερο
ο κόσμος της αστρολογίας είναι "φανταστικός" διαβάζω 3 ώρες τώρα και δεν έχω δει καλύτερο site.
Καλώς μας ήρθες!
Οι 3 ώρες ειναι μόνο η αρχη! Καλή μελέτη.:bigsmile:
paidia kalimera!!! kalimera stin pio omorfi parea!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
elenisp1987
paidia kalimera!!! kalimera stin pio omorfi parea!!!!!!!!!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον!
καλη συνεχεια να εχεις:bigsmile:
:nogrgl
Καλησπέρα κι από 'μένα.Είμαι νέο μέλος και μια φίλη μου σύστησε το site.
Θέλω λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά μου φαίνεται ιδιαιτέρως εύκολο,
μιας και ο χώρος εδώ είναι πολύ φιλικός! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
scorpios34
Καλησπέρα κι από 'μένα.Είμαι νέο μέλος και μια φίλη μου σύστησε το site.
Θέλω λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά μου φαίνεται ιδιαιτέρως εύκολο,
μιας και ο χώρος εδώ είναι πολύ φιλικός! :bigsmile:
:welcome: :bigsmile: Καλή περιήγηση!!!:cheesy: