Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
herc1960
Καλημέρα,τις ευχές μου για ότι καλλίτερο για την συνέχεια,με δύναμη και υγεία, και διάθεση για τα πιο όμορφα. Ηρακλής από Χανιά.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ηρακλή!
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και ανταποδίδουμε ευχόμενοι κοντά μας να βρεις όλα όσα αναζητάς από την Αστρολογία.:bigsmile:
Kαλημέρα σε όλους νέο μέλος!!! πολύ φρέσκια δεν ξέρω τι να πω.. Να παρατηρείτε τις συμπτώσεις τίποτα δεν είναι τυχαίο.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ!!!
Quote:
Originally Posted by
Lady Gaga
Kαλημέρα σε όλους νέο μέλος!!! πολύ φρέσκια δεν ξέρω τι να πω.. Να παρατηρείτε τις συμπτώσεις τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Quote:
Originally Posted by
mardie
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ!!!
Quote:
Originally Posted by
pswnio
γεια σας !!!!
Kαλώς ηρθατε στην παρέα μας όλοι!!!:bigsmile:
γεια σας παιδια!!! :bigsmile:
συνχαρητηρια για το site !! πολυ καλο!!! διαβασα καποια θεματα που με διαφωτισαν αρκετα μπορω να πω... βεβαια εχω πολλα ακομα αλλα οκ ευτηχως που ειστε εδω εσεις να μαθαινω... :clapping:
Quote:
Originally Posted by
ria 92
γεια σας παιδια!!! :bigsmile:
συνχαρητηρια για το site !! πολυ καλο!!! διαβασα καποια θεματα που με διαφωτισαν αρκετα μπορω να πω... βεβαια εχω πολλα ακομα αλλα οκ ευτηχως που ειστε εδω εσεις να μαθαινω... :clapping:
καλως την!!!:bigsmile:
καλη συνεχεια λοιπον
και καλο διαβασμα!!!!
geia sas k apo mena.....poly wraio site!mpravo!
Quote:
Originally Posted by
magiorka
geia sas k apo mena.....poly wraio site!mpravo!
magiorka καλως ηρθες!!!:bigsmile:
:nogrgl
Καλησπέρα σας παιδιά! :bigsmile: Τι ωραίο αστρολογικό site!!!:amazed: Γνωρίζω λίγα πράγματα περι αστρολογίας , αλλά πιστεύω στην αστρολογία και εχω παρατηρήσει ότι πέφτει μεσα σε πολλά θέματα...!