Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Καλημέρα
έχω γεννηθεί 11.11.1956 μετα΄ξύ 12:00 - 13:00 το μεσημέρι
που βρίσκεται ο Ερως 433?
ευχαριστώ
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω πού έχουμε τον αστεροειδή 433 έρωτα εγώ (30/1/1979, 7:10μμ, Λευκωσία, Κύπρος) καθώς και ο σύντροφος μου (14/7/1972, 9:30πμ, επίσης Λευκωσία). Ευχαριστώ! :cheesy:
Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω που έχω τον αστεροειδή Ερωτα Εχω γεννηθεί στις 15 Ιουλίου 1965 στις 13.30
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, στις 12/01/70, στις 21.40 ποιες είναι οι θέσεις των πλανητών και των αστεροειδων;
Quote:
Originally Posted by
mirage
Καλημερα..Παρακαλω θα ταν ευκολο να μου διευκρινισετε...
1)Υπαρχουν δεσμοι και στη λιλιθ οπως και στη σεληνη?
2)30/7/78 02.20 π.μ. εχω Λιλιθ στον καρκινο στον 2ο οικο.Ομως διαβαζοντας τις αναλυσεις ζωδιου και οικου δεν παιρνω σαφη εικονα αλληλοσυγκρουονται..ο οικος δειχνει αισθησιασμο και παρορμηση το ζωδιο δειχνει τρυφεροτητα οικογενειακη ταση...
3)στη συναστρια μια λιλιθ στον καρκινο στον 2ο ελκυει σεξουαλικα μια λιλιθ στον τοξοτη στον 9ο?
Ευχαριστω..
Αγαπητή mirage,
η συγκεκριμένη ενότητα απαντά σε ερωτήματα θέσης πλανητών κλπ και όχι σε ζητήματα ερμηνείας γενεθλίου χάρτη και συναστρίας...
Quote:
Originally Posted by
boulouka
Καλημέρα
έχω γεννηθεί 11.11.1956 μετα΄ξύ 12:00 - 13:00 το μεσημέρι
που βρίσκεται ο Ερως 433?
ευχαριστώ
Αγαπητή boulouka,
δεν μας δίνεις τόπο γέννησης...
Quote:
Originally Posted by
melinam
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω πού έχουμε τον αστεροειδή 433 έρωτα εγώ (30/1/1979, 7:10μμ, Λευκωσία, Κύπρος) καθώς και ο σύντροφος μου (14/7/1972, 9:30πμ, επίσης Λευκωσία). Ευχαριστώ! :cheesy:
Αγαπητή melinam,
στον δικό σου χάρτη, ο Ερως βρίσκεται στην 00°58' του Αιγόκερω.
στον χάρτη του συντρόφου σου, ο Ερως βρίσκεται στις 14°11' των Ιχθύων.
Quote:
Originally Posted by
airam
Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω που έχω τον αστεροειδή Ερωτα Εχω γεννηθεί στις 15 Ιουλίου 1965 στις 13.30
Αγαπητή airam,
δεν μας δίνεις τόπο γέννησης...
Quote:
Originally Posted by
FAVA
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, στις 12/01/70, στις 21.40 ποιες είναι οι θέσεις των πλανητών και των αστεροειδων;
Αγαπητή FAVA,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω που έχω τον αστεροειδή Ερωτα. Έχω γεννηθει στις 26 Νοεμβριου του 1981 στην Αθηνα. Ευχαριστω..
Quote:
Originally Posted by
whiterose
Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω που έχω τον αστεροειδή Ερωτα. Έχω γεννηθει στις 26 Νοεμβριου του 1981 στην Αθηνα. Ευχαριστω..
Αν μπορείς whiterose, πες μας και ώρα γέννησης για να είμαστε ακριβείς.
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το γενέθλιο χάρτη, τώρα χρειάζεται μελέτη. Αν ρωτήσω και για τον αστεροειδή Έρωτα είναι πολύ;;; (Θεσσαλονίκη 12/01/1970, 21.40)
Quote:
Originally Posted by
FAVA
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το γενέθλιο χάρτη, τώρα χρειάζεται μελέτη. Αν ρωτήσω και για τον αστεροειδή Έρωτα είναι πολύ;;; (Θεσσαλονίκη 12/01/1970, 21.40)
Σαφώς και όχι! :bigsmile:
Ο Ερως βρίσκεται στις 26°05' του Σκορπιού.
Καλημέρα!!
Ήθελα να ρωτήσω τη θέση του Έρωτα στον γενέθλιο χάρτη μου αν είναι εύκολο.
Έχω γεννηθεί στις 4-5-1977 στην Μυτιλήνη
Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων!!
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: