-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
Καλώς τη Λίτσα τη λαλίστατη! :bigsmile:
-
ενα μεγαααααλο ''γεια σας'' σε ολους!!!!:nuts:
κ εγω καινουργιο μελος ειμαι!
με μια μικρη εξερευνηση που εκανα στο site,εχω να πω οτι ειναι υπεροχοοο κ πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα..!!!!!!
μπραβοοο!!
-
Quote:
Originally Posted by
borntobewild
ενα μεγαααααλο ''γεια σας'' σε ολους!!!!:nuts:
κ εγω καινουργιο μελος ειμαι!
με μια μικρη εξερευνηση που εκανα στο site,εχω να πω οτι ειναι υπεροχοοο κ πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα..!!!!!!
μπραβοοο!!
καλημερα και καλως μας ηρθες!!:bigsmile:
και υπεροχο ειναι το σαιτ και με πλουσια βιβλιοθηκη
και οποιος το περιηγηθει λιγο μετα δεν ξεκολαει απο εδω
για αυτο αλλωστε ειμαστε το καλυτερο και μεγαλυτερο σαιτ αστρολογιας!!!!!!
:love::love::love: :horoscope: :love::love::love:
-
Καλώς σας βρήκα! Με λένε Γιώργο και ελπίζω να μάθω πράγματα εδώ μέσα.
-
Quote:
Originally Posted by
giorgis
Καλώς σας βρήκα! Με λένε Γιώργο και ελπίζω να μάθω πράγματα εδώ μέσα.
Καλώς μας ήρθες Γιώργο.
Να είσαι σίγουρος πως θα μάθεις πολλά εδω. :bigsmile:
-
απορια...
γεια σε ολους...
γεννηθηκα 8 σεπτεμβριου του 1963 στις 8 το πρωι....
επειδη αντιμετωπιζω εδω και δυο μηνες ενα προβλημα υγειας και δεν ξερω και πολλα απο χαρτες και οψεις μηπως φαινεται κατι σε καποια οψη που να δειχνει κατι σχετικο με την υγεια μου αυτο το διαστημα;
δεν ξερω που απευθυνω το ερωτημα και μπορει να ακουγεται χαζο...
ελπιζω καποιος να μπορεσει να με διαφωτισει...
ευχαριστω...
-
Re: απορια...
Το ζητούμενό σας είναι μια σωστή διάγνωση και κατόπιν η αποτελεσματική θεραπεία.
Μια επίσκεψη στο γιατρό σας είναι ότι το καλύτερο. Ακόμα και σε ένα δημόσιο νοσοκομείο 2 καρδιογραφήματα και γενικές εξετάσεις αίματος αλλά και γενική εξέταση γιατρού, στοιχίζει λιγότερο από 4,5 ευρώ.
Η υγεία μας είναι πολύτιμη για να την αφήσουμε στις εκτιμήσεις ακόμα και του πιο καλού αστρολόγου και προπαντώς να αναζητούμε απαντήσεις μέσα στα αστρολογικά φόρουμ.
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση!
Quote:
Originally Posted by
DOMNA63
γεια σε ολους...
γεννηθηκα 8 σεπτεμβριου του 1963 στις 8 το πρωι....
επειδη αντιμετωπιζω εδω και δυο μηνες ενα προβλημα υγειας και δεν ξερω και πολλα απο χαρτες και οψεις μηπως φαινεται κατι σε καποια οψη που να δειχνει κατι σχετικο με την υγεια μου αυτο το διαστημα;
δεν ξερω που απευθυνω το ερωτημα και μπορει να ακουγεται χαζο...
ελπιζω καποιος να μπορεσει να με διαφωτισει...
ευχαριστω...
-
Re: απορια...
εχεις δικιο... ακουστηκα ηλιθια... ομως περασα απο τους "γιατρους" και αντιφασκουν τοσο που με κουρασαν... παντως ευχαριστω...
-
γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα
-
Quote:
Originally Posted by
PIKASO
γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα
Γεια σου και εσένα!!!
Καλώς ηρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
-
-
γεια σας! χαιρομαι που ειμαι μαζι σας... ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!
-
Γεια σας παιδια...ειμαι η Ευγενία και είμαι νεο μέλος...καλως σας βρήκα λοιπον....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
tweety l
geiaaaaa! :h2:
Quote:
Originally Posted by
totastath
γεια σας! χαιρομαι που ειμαι μαζι σας... ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
eughon
Γεια σας παιδια...ειμαι η Ευγενία και είμαι νεο μέλος...καλως σας βρήκα λοιπον....:bigsmile:
Καλως μας ηρθατε !!
καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
pashalis
για σας ειμαι νεο μελος
Γεια σου κ σένα :bigsmile: καλωσόρισες στο :horoscope:
-
Γεια σας και ευχαριστω που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Νομιζω πως μεσα απο το site σας θα ενημερωθω για πολυ ενδιαφεροντα θεματα....
-
Quote:
Originally Posted by
aria746
Γεια σας και ευχαριστω που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Νομιζω πως μεσα απο το site σας θα ενημερωθω για πολυ ενδιαφεροντα θεματα....
καλωσορισες στην παρεα μας λοιπον!!:bigsmile:
καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
H13ELEN
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ:cheesy:
καλως την!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!!!:bigsmile:
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!!: bigsmile:
-
Καλώς όρισες ajelina
Εύχομαι να περάσεις όμορφα μαζί μας!!!!:love:
Quote:
Originally Posted by
ajelina
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!!: bigsmile:
-
Γεια σας .Είμαι η Νελίτα και είμαι νέο μέλος .Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα και έχω πολλές απορίες. Το site μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
-
Quote:
Originally Posted by
nelita
Γεια σας .Είμαι η Νελίτα και είμαι νέο μέλος .Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα και έχω πολλές απορίες. Το site μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Καλώς μας ήρθες Νελίτα!
Όσες απορίες και αν έχεις, σίγουρα θα βρεις απαντήσεις εδω! :bigsmile:
-
γεια σας καλως σας βρηκα.....ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις........τι να κανω?εχω πνιγει στα νερα!!!
-
Quote:
Originally Posted by
mary123
γεια σας καλως σας βρηκα.....ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις........τι να κανω?εχω πνιγει στα νερα!!!
Τότε μας ήρθες την καλύτερη εποχή.... ωρα για μπάνια άλλωστε και θαλασσες
Καλώς ήρθες :bigsmile:
-
Καλησπερααα και καλο μηνα...!
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.....!!!
Χαιρομαι που στην αρχή του μηνα βρηκα (μετά απο συσταση μιας γλυκιας μου φιλεναδας) αυτο το πολύ ενδιαφερον σαιτ και συγχαρητηρια σε οσους εργαζονται γι' αυτο το αποτελεσμα...!
Προσπαθώ να βρω το γενέθλιο χαρτη μου.... μπορειτε να με βοηθήσετε?
Καλο μηνα και ευχαριστω εκ των προτερων.....
-
Re: Καλησπερααα και καλο μηνα...!
Εγώ είμαι η γλυκιά φιλενάδα!!! Χαχαχα! Καλησπέρα και απο μένα λοιπόν και καλό μήνα!!!!! Είμαι καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταρι!
-
Quote:
Originally Posted by
ranm
Εγώ είμαι η γλυκιά φιλενάδα!!! Χαχαχα! Καλησπέρα και απο μένα λοιπόν και καλό μήνα!!!!! Είμαι καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταρι!
Quote:
Originally Posted by
sirin
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.....!!!
Χαιρομαι που στην αρχή του μηνα βρηκα (μετά απο συσταση μιας γλυκιας μου φιλεναδας) αυτο το πολύ ενδιαφερον σαιτ και συγχαρητηρια σε οσους εργαζονται γι' αυτο το αποτελεσμα...!
Προσπαθώ να βρω το γενέθλιο χαρτη μου.... μπορειτε να με βοηθήσετε?
Καλο μηνα και ευχαριστω εκ των προτερων.....
Καλώς μας ήρθατε λοιπόν κ καλό μήνα...μακάρι..:bigsmile:
Καταχωρείτε τα στοιχεία του χάρτη που θέλετε εδώ..
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
κ βρίσκετε τις καταχωρήσεις σας στην προσωπική σας βάση δεδομένων, στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
:love:
-
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
-
Quote:
Originally Posted by
Neptunia
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!! Θα μάθεις πολλά συναρπαστικά πράγματα στο site καλή παραμονή και περιήγηση!!!:cheesy:
-
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
-
Quote:
Originally Posted by
leniw
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
Καλωσόρισες leniw στο :horoscope:
Καλή συνέχεια να έχεις..:love:
-
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
-
Quote:
Originally Posted by
irinitheod
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η κόρη!!! :bigsmile:
Αυτό που θες μπορείς να το δεις στο Δωρεάν Ωροσκόπιο που εχει το σαιτ (πάνω αριστερα)
-
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ή να αγοράσω αστρολογικά προγράμματα ώστε να τα εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
-
:cry:Δεν ξέρω αν είναι οι πλανητικές θέσεις ή σύμπτωση, αλλά τους τελευταίους μήνες τίποτε δεν μου πάει καλά με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται διαρκώς η διάθεσή μου. Για πολλά χρόνια δεν είχα σοβαρά προβλήματα, αλλά τον τελευταίο καιρό πάω από το κακό στο χειρότερο. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
-
Quote:
Originally Posted by
ορεστιάδα
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
καλωσορισες στο :horoscope: