Γεννήθηκα στις 12 Οκτωβρίου 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης, περίπου 14.00 με 15.00 μ.μ.
Παρακαλώ να βρείτε τον ωροσκόπο μου.
Printable View
Γεννήθηκα στις 12 Οκτωβρίου 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης, περίπου 14.00 με 15.00 μ.μ.
Παρακαλώ να βρείτε τον ωροσκόπο μου.
Eχω γεννηθει στο Πειραια 16/06/1955 μεταξυ 6 με 6.30 το πρωι.Ζητω να μαθω τον ωροσκοπο μου.Ευχαριστω eFFRA
Γεια σας!
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε ποιός είναι ο ωροσκόπος ο δικός μου, του συζύγου μου και του γιού μας.
Εγώ γεννήθηκα στο Μόντρεαλ του Καναδά, 4 Ιουλίου 1976, 10:31 το πρωί.
Ο σύζυγος μου γεννήθηκε στην Αθήνα, 6 Αυγούστου 1978, 13:00 και ο γιός μας γεννήθηκε στην Ζάκυνθο, 18 Ιουνίου 2005, 11:15 το πρωί.
Ευχαριστώ πολύ
ΗΙ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8-11-1990 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΩΡΑ 20.45.ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;) :p :( :D :cool: :rolleyes:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.8-11-1990 ΩΡΑ 20.45.ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ.ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλημέρα σας. Γεννηθηκα 1/09/1965 και ωρα 1.20 π.μ. στην πρωην Δυτικη Γερμανια, κοντα στην Στουτγκαρδη. Εχω Καρκινο ή Διδυμους ωροσκοπο; Ευχαριστω εκ των προτερων...
:p :D:eek: :rolleyes: :mad:Quote:
Originally Posted by ifi
Αγαπητη φίλη ifi,
εχετε υποβαλλει το ερωτημα σας ηδη 3 φορες!
Παρακαλω,δειξτε λιγο συνεση μια και τα επιπλεον ποστ ,δεν εχουν κανενα νοημα και κανετε λιγο υπομονη,εως να απαντηθει απο τους αστρολογους μας το αιτημα σας,μαζι με των υπολοιπων μελων.
Ευχαριστω,
Φωτεινή
Παρακαλώ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα στην Αθήνα στης 04 Ιουλίου 1974 στις 08:00 το πρωί περίπου
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!
είστε απαράδεκτοι..μόνο αυτόQuote:
Originally Posted by Dell Piero
Ευχαριστούμε για τη φιλοφρόνηση!
Αλλά εγώ προσωπικά δεν είμαι παιδαγωγός για να σου μάθω ανατροφή. Έπρεπε να το κάνουν άλλοι αυτό.
Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα 21 Απριλίου 1974 στις 15.15 μ. μ. στην Αθήνα
Καλέ είμαι λίγο άσχετη με το αντικείμενο! Τώρα καλά έστειλα την ερώτηση? Θα μου απαντήσει κανένας και αν ναι πότε?
ευχαριστώ!!
Καλως ηρθατε ΦΕΝΙΑ!Quote:
Originally Posted by ΦΕΝΙΑ
Σωστα εδω ζηταμε ωροσκοπο.
Η ερωτηση σας θα απαντηθει μολις καποιος απο τους συνεργατες αστρολογους βρει χρονο και βρεθει On-line.
Φιλικα,
Φωτεινή
Το ονομά μου είναι Αγγελική, Γεννήθηκα 2 Μαρτίου 1973 στο Αίγιο Αχαϊας.
Το δύσκολο είναι ότι η μαμά μου δεν θυμάται ακριβώς την ώρα. Μου έχει πει ότι είναι μεταξύ 14:15 - 15:00 το μεσημέρι.
Μπορεί να γίνει κάτι;
Αγαπητά μας Μέλη οι ωροσκόποι σας είναι:
ΦΕΝΙΑ Ο ωροσκοπος σας ειναι Παρθενος 15 μοιρες 09΄ενω η Σεληνη σας ειναι στις 20 μοιρες και 08΄του Κριου
Κουνελι Ο Ωροσκοπος σας κατα πασα πιθανοτητα ειναι Καρκινος ενω η Σεληνη σας ειναι στον Υδροχοο
MARINIKID Ωροσκοπος Υδροχοος και σεληνη στις 6 των Διδυμων
Denia Ωροσκοπος Παρθενος και Σεληνη στο Ζυγο, ο ανδρας σου εχει Σκορπιο Ωροσκοπο ενω ο γιος ωροσκοπο Λεοντα
IFI Ωροσκοπο 11 μοιρες και 04 ' του Καρκινου και Σεληνη 06 μοιρες και 32' Λεοντα
Starfish ωροσκοπος στις 19 μοιρες 59' του Καρκινου και Σεληνη 17 μοιρες και 24 του Σκορπιου
ΑΛΕΚΟΣ Ωροσκοπος στις 16 μοιρς 07' του Λεοντα και Σεληνη στις 08 μοιρες 50' Αιγοκερω
Ευχαριστω πολυ!! Θα ηθελα επισης να μαθω τον ωροσκοπο της κορης μου: γεννηθηκε στην Αθηνα, 28/8/1994 και ωρα 17.30. Ελπιζοντας πως δεν κανω καταχρηση του χρονου σας...:D
Αγαπητη starfish η κορουλα σου εχει ωροσκοπο Αιγοκερω στις 17 μοιρες και 39 ΄ενω η Σεληνη της ειναι στον Ταυρο στις 27 μοιρες 43΄.
Ακης Αντωνιου
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ..
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 12/9/1991
ΩΡΑ:14:00
ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΗΤΗ(ΧΑΝΙΑ)
Αγαπητέ κύριε Αντωνίου,
με συγχωρείτε αλλά είχα στείλει μήνυμα πριν από όλα αυτά τα μέλη αλλά δεν απαντήσατε για τον ωροσκόπο μου. Θα μπορούσατε μήπως τώρα;
Είναι 4/6/77. Ελλάδα
ώρα από 22.30 εως 23.45.
Ευχαριστώ πολύ.
Λόνυ
Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Αγαπητή Lony
Αν παρακάμφθηκε η ερώτησή σας, θα έγινε σίγουρα από λάθος, καθώς οι ερωτήσεις στη σειρά, είναι κάποια φορά πολλές.
Δεν δίνετε όλα τα στοιχεία με σαφήνεια. Λέτε "Ελλάδα" - ποια πόλη όμως? Και για τον Ωροσκόπο χρειαζόμαστε ακριβή ώρα γέννησης, μαζί με την πόλη,
Επειδή περιμένατε όμως, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω κι αν κάνω λάθος, λόγω έλλειψης στοιχείων, δώστε μας περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ.
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, ο Ωροσκόπος σας είναι κατά πάσα πιθανότητα στον Αιγόκερο, αλλά από τις 9 μοίρες ως τις 29! Κι αυτό γιατί θέτετε ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο στη γέννηση. Η Σελήνη είναι γύρω στις 25 μοίρες του Αιγόκερου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ κουραστικο για εσας να απαντατε στην ιδια ερωτηση αλλα....πειτε και σε μενα....
29/04/1983¨ταυρος
12 και τεταρτο μμ(δηλαδη το μεσημερι)
θεσ/νικη
τι λεει?τι λεει?αχ!πειτε μου!@@@@:nuts:
γεια σας!!!!!!!!!
Αγαπητε bookdog, ο ωροσκοπος σας ειναι Λεοντας στις 3 μοιρες και 39' ενω η Σεληνη σας ειναι στον Τοξοτη στις 4 μοιρες 09' .
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Αγαπητή κυρία Σίμου,
σας ευχαριστώ για την ευγενική σας απάντηση. Είμαι σίγουρη πως έγινε κατα λάθος η παράλειψη της απάντησης προς εμένα.
Θα ήθελα-εφόσον μου το ζητήσατε- να σας δώσω μερικές πληροφορίες ακόμα:
γεννήθηκα στην Κρήτη στις 4/6/77 από 22.30 εως 23.45. Κάποτε μου είχαν πει πως γεννήθηκα σε έκλειψη σελήνης. Μήπως θα μπορούσατε να μου υποδείξετε κάποιο άρθρο για να μάθω περισσότερα για το θέμα;
Να είστε καλά,
Λονυ
Quote:
Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
19 Μαρτιου 1976 09:15
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 1976 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ 09:15
ΚΛΑΙΡ: Ο Ωροσκοπος σας ειναι Ταυρος στις 27 μοιρες και 54' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 13 μοιρες και 34 '
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα 30.10.79. 20.13 το βράδυ. Μέρα Τρίτη.Στην Κύπρο-Λεμεσός
Αν είναι δυνατό να μου πείτε τη σχέση ωροσκοπίου και ζωδίου.
Ευχαριστώ
Αγαπητό μέλος D.M.
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 μοίρες του Καρκίνου, έχετε τον Ήλιο σας στις 6 μοίρες του Σκορπιού και τη Σελήνη σας στις 5 μοίρες του Καρκίνου.
Έχετε μία επικράτηση στοιχείων στην προσωπικότητά σας, στα ζώδια του νερού και μάλιστα θαυμάσια εναρμονισμένα και τα τρία αυτά σημαντικά σημεία. Βέβαια, είστε άτομο πολύ δεκτικό κι ευσυγκίνητο, αλλά η δύναμη του Σκορπιού μπορεί να φέρει μία ισορροπία. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε σε μία δημιουργική απασχόληση την ευαισθησία σας, πχ σε ένα καλλιτεχνικό χόμπι. Παράλληλα, θα έλεγα πως είστε άτομο με ικανότητες διαισθητικές ή και διορατικές.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
..Γεια σας..
Αν ηταν ευκολο, θα μπορουσατε να μ ενημερωσετε για τον ωροσκοπο μου?
21/12/1979 ....Ωρα : 03.00 (το πρωι)...Ηρακλειο , Κρητης.
Μου εχουν πει για ζυγο και σκορπιο, ειναι πανω στην αλλαγη του ζωδιου.
Αν χρειαζεστε εξωτερικα χαρακτηριστικα παρακαλω ενημερωστε με..
Σας ευχαριστω εκ των προτερων..:)
Αγαπητη esse o ωροσκοπος σας ειναι Σκορπιος στις 2 μοιρες και 29 πρωτα ενω η Σεληνη σας ειναι στο ζωδιο του Αιγοκερω.
Λίλιαν σε ευχαριστω παρα πολυ! Όλες οι πληροφορίες που μου έδωσες είναι πολύ σημαντικές.
Αγαπητέ κυριε Άκη ,
Σας ευχαριστω πολυ!!!:bigsmile:
Φιλικά
Esse
Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο ωροσκόπος μου
εχω γεννηθεί στις 27 Ιανουαρίου 1980 στην Αθήνα (Χολαργός) και ώρα 12:30
Συγνώμη για να διευκρινήσω την ώρα που έγραψα στο προηγούμενο μύνημά μου ήταν 23:30 . Γεννήθηκα στις 27/01/1980 στην Αθήνα (Χολαργός) στις 23:30.
Και πάλι συγνώμη για το μη ακριβές προηγούμενο μύνημα:embarrest
Αγαπητη smile 4u o ροσκοπος σας ειναι στις 18 μοιρες και 19' του Ζυγου και Η σεληνη σας στις 18 τωνΔιδυμων
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.8-11-1990 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.45 ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ROADRUNNER ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ''ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ'' ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...Quote:
Originally Posted by ifi
Αγαπητή ifi,Quote:
Originally Posted by ifi
Καταρχην το αιτημα σας για ευρεση ωροσκοπου εχει ικανοποιηθει. Αν ξεφυλλιζατε λιγο, θα το βλεπατε. Σας το παραθετω για να το δειτε:
IFI Ωροσκοπο 11 μοιρες και 04 ' του Καρκινου και Σεληνη 06 μοιρες και 32' Λεοντα
Όπως και το link
Επιπλεον θα ήθελα να σας πω,πως το να μην γνωριζουμε τον τροπο λειτουργιας ενος φορουμ,ειναι ανθρωπινο και με βοηθεια απο ολους μας,μπορει να λυθει.Τροπους σωστης συμπεριφορας, απ΄την αλλη, ειναι κατι το οποιο δεν ειναι μεσα στις αρμοδιοτητες μου να σας διδαξω.
Οσο για το αν θα χασουμε αυτους που μας υποστηριζουν, πιστεψτε με δεν υφισταται τετοιος κινδυνος. :)
Φιλικα,
Φωτεινή
Έχω γεννηθεί 13/08/1974 στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω ακριβώς την ώρα. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι γεννήθηκα γύρω στις 8.00 το πρωί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό. Ευχαριστώ
Κυριε Αντωνιου σας ευχαριστω και παλι, ομως εχω κανει ενα 'χοντρο' λαθος :embarrest , το οποιο διαπιστωσα μολις τωρα [μερες ολοκληρες μετα την απαντηση σας!].Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Η κορη μου γεννηθηκε 28/7/1994 στην Αθηνα και οχι οπως σας εγραψα στις 28/8/1994!!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ορκιζομαι να ειμαι πιο προσεκτικο κοριτσι, αν χρειαστει ξανα!! :embarrest