-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Quote:
Originally Posted by
v488
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο 2 ατόμων που γεννήθηκαν στην Αθήνα,το πρώτο 21.7.1989 στις 8.30 το πρωί και το δεύτερο 17.3.1999 στις 4.30 το απόγευμα.
Ευχαριστώ
Το πρώτο άτομο στις 23°44'45'' του Λέοντα
Το δεύτερο άτομο στις 02°23'02'' της Παρθένου
-
Quote:
Originally Posted by
ATSGR
09 Ιουλίου 1983
21:40 Ελλάδα, Χολαργός
Ευχαριστώ πολύ
Στις 02°25'47'' του Υδροχόου
Quote:
Originally Posted by
ren
ren,
11.2.1963 ωρα 8μμ, Ιωάννινα Ελλάδα
Στις 15°31'05'' της Παρθένου
Quote:
Originally Posted by
butterfly7
καλημέρα και καλές γιορτές. έχω γεννηθεί 10/12/1985 στις 10:15μμ στην αθήνα και θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Στις 25°10'39'' του Λέοντα
-
Quote:
Originally Posted by
Μάνος Μαντάς
Το πρώτο άτομο στις 23°44'45'' του Λέοντα
Το δεύτερο άτομο στις 02°23'02'' της Παρθένου
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα να με πληροφορήσετε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου. Γεννήθηκα στις 28 Σεπτεμβρίου 1978, στις 18:15 στην Σπάρτη, Ελλάδα και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημασία έχουν οι μόίρες.Ευχαριστώ!
-
Γειά σας!
Θα ήθελα να μου υπολογίσεται τον ωροσκόπο μου.. Γεννήθηκα 16 Μαΐου 1971 στην Στουτγκάρδη - Γερμανία 01:15πμ.
Επίσης θα ΄θελα να ξέρω τον ωροσκόπο των παιδιών μου:
28 Ιουνίου 1996 12:40 μμ
22 Νοεμβρίου 2000 16:00 μμ
14 Απριλίου 2006 11:20 πμ
Σας ευχαριστώ..
-
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 29 Αυγούστου, 1992 (ημέρα Σάββατο), στις 12.30 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Γειά σας!
Βοήθεια! Θα με βοηθήσει κάποιος για να μάθω και εγώ επιτέλους τον ωροσκόπο μου;
Παλαιότερα όταν έμπαινα σε κάποια site σχετικά με την αστρολογία και έγραφα τα στοιχεία που μου ζητούσαν για να υπολογιστεί αυτόματα ο ωροσκόπος μου, κάθε site έβγαζε και διαφορετικό αποτέλεσμα!
Για να μην σας κουράζω άλλο, σας δίνω τα στοιχεία μου.
Ημερομηνία: 07 Ιανουαρίου 1977
Ώρα: 09:55 το πρωί
Χώρα: Σουηδία, Πόλη: Βέστερβικ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλιά!
-
Quote:
Originally Posted by
Nepheli
Καλησπέρα! Θα ήθελα να με πληροφορήσετε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου. Γεννήθηκα στις 28 Σεπτεμβρίου 1978, στις 18:15 στην Σπάρτη, Ελλάδα και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημασία έχουν οι μόίρες.Ευχαριστώ!
Αγαπητή Nepheli,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 05 μοίρες και 19 λεπτά του Κριού.
Quote:
Originally Posted by
darija
Γειά σας!
Θα ήθελα να μου υπολογίσεται τον ωροσκόπο μου.. Γεννήθηκα 16 Μαΐου 1971 στην Στουτγκάρδη - Γερμανία 01:15πμ.
Επίσης θα ΄θελα να ξέρω τον ωροσκόπο των παιδιών μου:
28 Ιουνίου 1996 12:40 μμ
22 Νοεμβρίου 2000 16:00 μμ
14 Απριλίου 2006 11:20 πμ
Σας ευχαριστώ..
Αγαπητή darija,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 13 μοίρες και 22 λεπτά του Υδροχόου.
Για την ημερομηνία 28 Ιουνίου 1996, ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 27 μοίρες και 05 λεπτά της Παρθένου.
Για την ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 2000, ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 19 μοίρες και 55 λεπτά του Ταύρου,
Για την ημερομηνία 14 Απριλίου 2006, ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 17 μοίρες και 55 λεπτά του Καρκίνου.
Quote:
Originally Posted by
vasilina_p
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 29 Αυγούστου, 1992 (ημέρα Σάββατο), στις 12.30 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο Κρήτης
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή vasilina_p,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 15 μοίρες και 47 λεπτά του Σκορπιού.
Quote:
Originally Posted by
Φαίη
Γειά σας!
Βοήθεια! Θα με βοηθήσει κάποιος για να μάθω και εγώ επιτέλους τον ωροσκόπο μου;
Παλαιότερα όταν έμπαινα σε κάποια site σχετικά με την αστρολογία και έγραφα τα στοιχεία που μου ζητούσαν για να υπολογιστεί αυτόματα ο ωροσκόπος μου, κάθε site έβγαζε και διαφορετικό αποτέλεσμα!
Για να μην σας κουράζω άλλο, σας δίνω τα στοιχεία μου.
Ημερομηνία: 07 Ιανουαρίου 1977
Ώρα: 09:55 το πρωί
Χώρα: Σουηδία, Πόλη: Βέστερβικ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλιά!
Αγαπητή Φαίη,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 20 μοίρες του Υδροχόου.
-
Γεια σας,
Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου;
Γεννήθηκα 18-1-1976, στις 2:00π.μ.(παραλίγο θα ήμουν Σαββατογεννημένη:sad2: ),
στην Ιτέα Φωκίδος.
-
μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωι
-
[QUOTE=πολικαλι;26705]μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου
-
[QUOTE=πολικαλι;26707]
Quote:
Originally Posted by
πολικαλι
μπορειτε να μου πειτε και τον δικο μου οροσκοπο 8/10/1980 Καβαλα 8.55 το πρωί οπως επεισεις αν μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν η σελινη μου ειναι στον ζυγο θπολογισμος που εκανα μονη μου
Ο ωροσκόπος σας είναι στο Σκορπιό και η Σελήνη σας όπως την υπολογίσατε σωστά στον Ζυγό.
-
Quote:
Originally Posted by
drosia
Γεια σας,
Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου;
Γεννήθηκα 18-1-1976, στις 2:00π.μ.(παραλίγο θα ήμουν Σαββατογεννημένη:sad2: ),
στην Ιτέα Φωκίδος.
Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
-
Γεια σας!
Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;
Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.
Ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
Gracey
Γεια σας!
Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 07/01/1985 και ώρα 08:30. Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου;
Επίσης, θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο του αρραβωνιαστικού μου, ο οποίος γεννήθηκε στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, στις 04:45 περίπου.
Ευχαριστώ!
O ωροσκόπος σας είναι στην 29η μοίρα του Αιγόκερω (8.30 θεωρούμε πρωινή ώρα).
Ο αρραβωνιαστικός σας έχει ωροσκόπο (σύμφωνα με την ώρα που μας γράφετε, φυσικά πρωινή) στον Σκορπιό.
-
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα
-
Quote:
Originally Posted by
Μάνος Μαντάς
Ο ωροσκόπος σας είναι Δίδυμος στις 09°42'02'' και έχετε Σελήνη στο Λέοντα.
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;
-
:bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
nouki
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου:
Γεννήθηκα στις 26/8/1978 Σάββατο στις 17.03 μ.μ στην Αθήνα, Ελλάδα
Αγαπητή nouki,
ο ωροσκόπος σου είναι στις 08 μοίρες και 40 λεπτά του Αιγόκερω.
Quote:
Originally Posted by
wishful
:bigsmile: Εδώ λοιπόν ! Ας είναι καλά η φίλη που με παρέπεμψε ,γιατί στο γράψιμο είμαι σχετικά άνετος:toung: ,αλλά στο...ψάξιμο..:blink: Λοιπόν,τον ωροσκόπο μου ψάχνω & οτι στοιχεία άλλα προκύπτουν.Πρίν δώσω τα δεδομένα ,να πω οτι δεν ξέρω σίγουρα (σύμφωνα με τα δεδομένα κάποιων ωροσκοπίων--περιοδικά),σε ποιό ζώδιο ανήκω.Αισθάνομαι χαρακτηριστικός ζυγός,ενώ κάποια έχουν τους ζυγούς μέχρι 22/10 . Τωρα,για μένα : 23-10-1964,Πειραιά Αττικής, 23:40 περίπου,δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ώρα. Ωρα καλή πάντως ήταν ! :bigsmile: :bigsmile: Θα είμαι ευγνώμων,αν κάποιος απο εσάς μπεί στον κόπο να μου λύσει τις απορίες.Με εκτίμηση :cheesy:
Αγαπητέ wishful,
ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα και 31 λεπτά του Σκορπιού. Όπως καταλαβαίνεις είναι οριακά τα πράγματα!
Ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την ώρα που μας έδωσες, βρίσκεται στην 4η μοίρα και 22 λεπτά του Λέοντα.
-
Quote:
Originally Posted by
drosia
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά ότι έχω ωροσκόπο Σκορπιό. Η ώρα είναι 2:00 το πρωί(αν σας μπέρδεψα). Τόσο πολύ έπεσα έξω;
΄
Δεν πέσατε καθόλου έξω :bigsmile: Ο ωροσκόπος σας είναι στην 9η μοίρα του Σκορπιού.
Η δική μου συνήθεια με τα αγγλικά προγράμματα φταίει όταν όρισα p.m. δηλαδή δικιά μας μ.μ.
Τις απολογίες μου
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητέ wishful,
ο Ήλιος σου βρίσκεται στην 00 μοίρα και 31 λεπτά του Σκορπιού. Όπως καταλαβαίνεις είναι οριακά τα πράγματα!
Ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την ώρα που μας έδωσες, βρίσκεται στην 4η μοίρα και 22 λεπτά του Λέοντα.
:bigsmile: Να σ'ευχαριστήσω που ασχολήθηκες ! Επειδή δεν κατέχω το θέμα αστρολογία αλλά μ'ενδιαφέρει οπως όλα τα θέματα επιστήμης & γνώσης,θα γινόμουν απαιτητικός εαν σου ζητήσω να με εισάγεις στα θέματά της,αλλά με πέδη το δικό μου χάρτη ? Να μου εξηγήσεις δηλαδή τι ...ευθύνη φέρει το 00,31¨ & 4η 22 Λεοντα,για το χαρατήρα,η τη διανόηση,η την υπόσταση γενικά,τη δική μου ? Την ερμηνεία των στοιχείων αυτών με λιγα λόγια. Η δικαιολογία μου είναι έτοιμη !!!:toung: :toung: Υπάρχουν τόσα-μα τόσα πολλά θέματα & πόστς,που για μένα τον αδαή στην αστρολογία,είναι χάος ακόμη ! Δε διαθέτω (δυστυχώς) τόσο πολύ χρόνο ωτε ν'αρχίσω να διαβάζω & τί ? απο πού ? Οπότε θα χαρώ πολυ αν αναλάβεις να βοηθήσεις να μπώ σιγά-σιγα στο νόημα.Μια υπέροχη,δημιουργική μέρα εύχομαι :bigsmile: _
-
ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟΤΟΥΣ.ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 21/12/1993 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 8/8/1996 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
-
ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟΤΟΥΣ.ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 21/12/1993 ΚΑΙ ΩΡΑ 23,55 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 8/8/1996 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 13,26 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
-
ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ
καλημερα εχω γεννηθει 27/07/1976 και θελω να μου πειτε τι ωροσκοπο εχω
-
εχω γεννηθει 27/07/1976 στισ 14.00 στην αθηνα τι ωροσκοπο εχω
-
Έχω γεννηθεί 15/4/1984 ημέρα Κυριακή και 12:30 το μεσημέρι. τι ωροσκόπο έχω?? στην αθήνα
Επίσης θα ήθελα να μου βρείτε τον ωροσκόπο της αδερφής μου που γεννήθηκε στην αθήνα 8/7/1980 και ώρα 12:20 ημέρα Τριτη
ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
Γεια σας!Ειμαι γεννημενη 5 Απριλιου 1983 6 το πρωι Αθηνα.
-
Quote:
Originally Posted by
FAYKONST
ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟΤΟΥΣ.ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 21/12/1993 ΚΑΙ ΩΡΑ 23,55 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 8/8/1996 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 13,26 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η Ιφιγένεια έχει ωροσκόπο στην Παρθένο και ο Λευτέρης στο Σκορπιό.
Να σας ζήσουν!
-
Quote:
Originally Posted by
chris236
καλημερα εχω γεννηθει 27/07/1976 και θελω να μου πειτε τι ωροσκοπο εχω
Χρειάζομαι την ώρα της γέννησής σας.
Quote:
Originally Posted by
Kwstaras
Έχω γεννηθεί 15/4/1984 ημέρα Κυριακή και 12:30 το μεσημέρι. τι ωροσκόπο έχω?? στην αθήνα
Επίσης θα ήθελα να μου βρείτε τον ωροσκόπο της αδερφής μου που γεννήθηκε στην αθήνα 8/7/1980 και ώρα 12:20 ημέρα Τριτη
ευχαριστώ προκαταβολικά...
Έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο και η αδελφή σας στην 0 μοίρα του Ζυγού.
Quote:
Originally Posted by
RITAKI
Γεια σας!Ειμαι γεννημενη 5 Απριλιου 1983 6 το πρωι Αθηνα.
Έχετε ωροσκόπο στους Ιχθείς
-
κ.Μαντα ευχαριστω πολυ αλλα παντα με εβαζαν ως Κριο με ωροσκοπο Κριο...Σιγουρα εχω στους Ιχθεις?
-
Αν σας έβγαζαν πάντα Κριό τότε πάντα δεν υπολόγιζαν την θερινή ώρα που ισχύει για τα στοιχεία γέννησης που μου δώσατε!
Είστε σίγουρα Ιχθύς...
-
Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο ωροσκόπος ατόμου που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26.6.1980 στις 12.20 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
v488
Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο ωροσκόπος ατόμου που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26.6.1980 στις 12.20 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ
Αγαπητή v488,
ο ωροσκόπος του προσώπου που ζητάς βρίσκεται στις 20 μοίρες και 32 λεπτά της Παρθένου.
-
Γειά σας. Η ημερομηνία γεν. μου ειναι 02/09/1978 8.30 το πρωί Ελλάδα/Ξάνθη.
Ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου.
-
Quote:
Originally Posted by
staray
Γειά σας. Η ημερομηνία γεν. μου ειναι 02/09/1978 8.30 το πρωί Ελλάδα/Ξάνθη.
Ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου.
Αγαπητή staray,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 28 μοίρες και 44 λεπτά της Παρθένου.
-
6 απριλιου 1983, 03:40 το πρωι,λαμια,ελλαδα!σας παρακαλω πειτε μου τον ωροσκοπο μου!!!
-
Quote:
Originally Posted by
αλεξ6
6 απριλιου 1983, 03:40 το πρωι,λαμια,ελλαδα!σας παρακαλω πειτε μου τον ωροσκοπο μου!!!
Γεια σου αλεξ6!
Ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 26 μοίρες και 13 λεπτά του Αιγόκερω.
-
12/08/1983 21.00 βραδυ.μυτιληνη,λεσβος τι ειμαι?
-
Quote:
Originally Posted by
chrisfocus
12/08/1983 21.00 βραδυ.μυτιληνη,λεσβος τι ειμαι?
Αγαπητέ chrisfocus,
ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 08 μοίρες και 23 λεπτά των Ιχθύων.
-
Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου. Τα στοιχεία μου είναι:
05 Φεβρουαρίου 1960
6:20 το πρωί
Μοντρεάλ, Καναδά
Ευχαριστώ.
:bigsmile: