Θα ήθελα να είμαι το ζώδιο που είμαι, απλά θα ήθελα να είχα και κάτι από Κριό.
Λίγο περισσότερο ενθουσιασμό για τα πράγματα, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός, όλα αυτά που δίνει ο ζωογόνος Ήλιος...
Printable View
Θα ήθελα να είμαι το ζώδιο που είμαι, απλά θα ήθελα να είχα και κάτι από Κριό.
Λίγο περισσότερο ενθουσιασμό για τα πράγματα, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός, όλα αυτά που δίνει ο ζωογόνος Ήλιος...
Εγώ παιδιά, με το Ηλιακό μου ζώδιο, δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Ίσα-Ίσα που το λατρεύω και με τα καλά του και τα κακά του!Ούτε γενικά με τους υπόλοιπους πλανήτες... Λατρεύω την επιρροή του τοξότη που υπάρχει στον χάρτη μου! ¶ν θα ήθελα να αλλάξω το ζώδιο μου θα το έκανα ή Ζυγός ή Λέων. Ζυγός γιατί μ αρέσει η κοινωνικότητα τους και η γοητεία που εκπέμπουν,και οι Λέοντες γιατί είναι άτομα που λάμπουν στην κυριολεξία...:love::love: Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι τον ωροσκόπο στους ιχθύς...Παιδιά τι κλάμα και δράμα είναι αυτό;;;;χιχιχι;):laugh:
Εγω παλι με ζωδιο και ωροσκοπο Κριο ειμαι μια χαρα..Δεν θα ηθελα να ειμαι κατι αλλο.δεν μπορω να με φανταστω αλλιως!
εγω παλι θα ηθελα να αλλαζα τον ωροσκοπο μου στον καρκινο... μαλλον αυτος οφειλεται για την τεμπελια που με βαραει ωρες ωρες...
Μου αρέσει το ζώδιο που είμαι. Απολαμβάνω τη διαρκή μου αναγέννηση. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.
ειμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό! σε ένα τεστ που είχα κάνει μου είχε βγάλει ότι κατά βάθος θα ήθελα να είμαι καρκίνος...ίσως! αυτο πάντως που σίγουρα θα ήθελα είναι κάτι πιο αποφασιστικό..ούτε τι χρώμα κάλτσα δεν μπορώ να αποφασίσω τί θα φορέσω!! γιατί΄????/????ΕΛΕΟΣ!!
H πρακτική της Παρθένου θα μπορούσε να σου πει, αγόρασε 10 ζευγάρια ίδιο χρώμα. Θα είσαι πάντα καθαρή και δεν θα χρειάζεται να αποφασίζεις :bigsmile:
Δε θα άλλαζα σε καμία περίπτωση ούτε το ζώδιο ούτε τον ωροσκόπο μου, ούτε και οτίδηποτε άλλο που με προσδιορίζει και με ξεχωρίζει.. Γιατί θα έπαυα να είμαι εγώ, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου.. Για να βελτιώσω τα αρνητικά μου στοιχεία ή να τα αποδυναμώσω, πρέπει εγώ να προσπαθήσω, αφήστε που έχουν και αυτα τη γλύκα τους.. και εδώ σας θέτω το απλό ερώτημα, ποιο από τα ζώδια είναι το καλύτερο ή εκείνο που έχει λιγότερα αρνητικά γνωρίσματα;; Ο καθένας είναι μοναδικός, ακόμη κι όταν μοιράζεται με κάποιον άλλο το ίδιο ζώδιο ή τον ίδιο ωροσκόπο ή ακόμη και τα δυο...
Τώρα, εαν υπάρχει ζώδιο λιγότερο ανασφαλές, τότε ευχαρίστως να το επέλεγα....