Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.
Quote:
Originally Posted by
mple
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.
Αυτά αποτελούν μεμονωμένες όψεις και με μεμονωμένες όψεις ούτε εκτίμηση δεν μπορεί να κάνει κάποιος. Επιπλέον, και ως όψεις είναι ημιτελείς, καθώς λείπουν οι Οίκοι και οι κυβερνήτες τους, αλλά και οι όψεις που κάνουν (αν κάνουν).
Διάβασε στην αρχή της ενότητας τα δύο συνεχόμενα ποστ της κ. Ζαχαριάδου και μετά διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%DF%E1.html
Δεν είν αι κακό πριν κάνουμε την ερώτησή μας να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ, ούτε να χρησιμοποιούμε το εργαλείο της αναζήτησης που βρίσκεται σε κάθε σελίδα επάνω δεξιά :bigsmile:
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??
Quote:
Originally Posted by
alexula
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??
Αυτό ειναι το θέμα. Εμείς οι κοινοι θνητοι, λόγω περιορισμένων ακόμα γνώσεων, διαβάζουμε ό,τι πεσει μπροστά μας και μελετάμε παραδείγματα, προκειμένου να μάθουμε!!!
Μετά δεν ειμαστε πλέον τόσο αρχάριοι και δειλά δειλα προχωράμε σε πιο πολύπλοκα. Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest
Σε αυτή την περίπτωση, μέχρι να μάθουμε να το κάνουμε μόνοι μας καταφεύγουμε σε έναν επαγγελματία. Αστρολόγο, μηχανικό, μάγειρα, ότι μας χρειαστεί. Δεν αποτελεί εξαίρεση η αστρολογία :love:
Συν Αθηνά και χείρα κινει...
Θα καταφύγουμε σαφώς, όταν και όπου δούμε ότι δεν μπορούμε να κανουμε αλλιως. Κοινως εξαντλούμε πρώτα τις δυνατότητες μας. Αλλά φοβάμαι ότι θα βγούμε off topic:embarrest
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?
Quote:
Originally Posted by
alexula
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?
Αυτο ειναι δική σου επιλογή!
Μπορείς να ρωτήσεις και αυτούς που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα μας! :bigsmile:
δεν γραφετε ενα ωραιο αρθρο για το συνθετο?αγαπω πολυ συνθετο...αλλα ακομη δεν εχω αγορασει ενα βιβλιο που βρηκα για αυτο.αλλωστε υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον:love: