Συμφωνώ... Ας κάνουμε λοιπόν μία παύση... :) (γιατί έχω και δουλειά στο γραφείο)...
Printable View
Ο καθε ανθρωπος ανα φασεις της ζωης του μπορει να θεωρει οτι διαφορετικα πραγματα θα τον εκαναν ευτυχισμενο...Και δε μιλαμε για περιοδικη χαρα αλλα για ενα μονιμο συναισθημα πληροτητας ισως...γιατι χαρουμενες στιγμες θα υπαρχουν πολλες φορες και σε περιοδους αναμπουμπουλας! Μπορει ας πουμε να σου λειπει κατι που το θεωρεις βασικο για να νιωσεςι ευτυχισμενος αλλα ας πουμε να υπαρχουν πολλες χαρουμενες στιγμες με φιλους π.χ που σε κανουν να το ξεχνας για λιγο ή κατι αντιστοιχο...ομως το κενο αυτο θα συνεχισει να υπαρχει ακομα κι αν καποιες στιγμες κρυβεται....Τωρα αν τελικα φτασεις να ¨κατεχεις¨ αυτο που θεωρεις οτι θα σε κανει ευτυχισμενο μπορει και να επαναπαυτεις οπως λεχθηκε ή να δραστηριοποιηθεις περισσοτερο προς νεους ιως δρομους ή κατευθηνσεις διεκδικωντας κ σ αλλους τομεις πραγματα ή καταστασεις που θα συνδραμουν κι αυτα δευτερευοντως ή οχι στην ευτυχια....Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες οι ανθρωποι ακομα κι οταν εχουν πετυχει αυτο που θεωρουσαν οτι θα τους κανει ευτυχισμενους κι αφου οντως εχουν νιωσει ετσι καποια στιγμη μπορει να το θεωρησουν ως κατι δεδομενο κι οχι ως την ευτυχια που αναζητουσαν και τοτε επερχεται η κατω βολτα και ξανα απ την αρχη
Ξεκαθαρη απαντηση δεν πηρα...η κανεις σε αυτη το φορουμ δεν ειναι ευτιχισμενος η απλα θα μεινω με την ερωτηση...
Αν συνεχίσετε να τσατάρετε όπου βρείτε, κάποια από τα θέματα, που ενδεχομένως ενδιαφέρουν μέλη μας, θα καταλήγουν στην μαύρη τρύπα.
Κατανοητή η διάθεση πειράγματος και η επιθυμία χαλάρωσης, αλλά δεν παύει να είμαστε μέλη ενός αστρολογικού φόρουμ.
Η εννοια της ευτυχιας και πως αυτη μετουσιωνεται απο ιδεα σε πραξη, πραγματικα στο ζωδιο του Ταυρου φαινεται να ειναι η κτηση, το "εχω" αρα "υπαρχω".
Ομως αγαπητη Aries Engineer η αληθεια ειναι οτι μια εντονη εμφανιση Υδροχοοικου στοιχειου σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο μπορει να μειωσει την ενταση του "εχω"μεσω των οικονομικων κτησεων και να τονωσει μια πιο ιδεαλιστικη προσεγγιση της ζωης και της ευτυχιας.
:love::love:
Αρα η ευτυχια ειναι υποκειμενικη..αρα σταθερο συμπερασμα δεν βγαινει...