Έχω Δία στην 29η μοίρα του Καρκίνου... Αυτό τι μπορεί να σημαίνει??:blink::blink:
Printable View
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Για αρχή :bigsmile:
:unsure::unsure::unsure::unsure:Ευχαριστώ πολύ , το εχω δει αλλα και παλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ο Δίας στην 29,40 του καρκίνου... λιγη βοήθεια....
Δηλαδή σελήνη στην 29 μοίρα των διδύμων τι μπορει να σημαινει ;
Καλημέρα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου:Αφροδίτη στον Λέοντα στις 29 μοίρες και 35΄ η οποία βρίσκεται στον 7ο οίκο τι σημαίνει;κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Διδύμους στις 29 μοίρες και 04΄ που βρίσκεται στον 5ο οίκο; Τελικά με ποιον αστερισμό συνδέεται ο Λέοντας; με τον Βασιλίσκο ή με τον ρέγκουλους γιατί μπερδευτηκα λίγο διαβάζοντας διάφορες απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.
m2sl
Διαβασε το post 17 οπου η κ. Σιμου εξηγει
τι σημαινει η 29 στα σταθερα στα μεταβλητα κ στα παρορμητικα,
κ ποιοι αστερες βρισκονται στην 29 λεοντα κ σκορπιου.
Εχεις αφροδιτη κ κρονο σε αναιρετικες μοιρες σε 5ο κ 7ο που συνδεονται με σχεσεις.
Εσυ απο τα προσωπικα σου βιωματα, τι συμπερασμα βγαζεις για τις σχεσεις σου?
Το συμπερασμα σου θα ειναι κ η απαντηση που ζητας
Εννοειτε οτι τη συγκεκριμενη σελιδα την ειδα μονο εγω;;;
Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.
Ναι. πατωντας σ αυτο το link ο καθενας κ μονο αυτος βλεπει τους χαρτες του. :noworry:
Ναι, ακριβώς, είναι η δική σας σελίδα, και δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος. Ο καθένας μέσω του ίδιου link βλέπει μόνον τις δικές του καταχωρήσεις. Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό.
με προλαβες.
Το τσεκαρα και δημοσια ζητω συγνωμη.