Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Καλημέρα, maer8,
όλα τα μέλη του site είναι ευπρόσδεκτα στην παρέα μας...
Να διευκρινίσω μόνο ότι στις συναντήσεις μας περνάμε καλά και κάνουμε συζητήσεις, δεν κάνουμε όμως μαθήματα αστρολογίας. Αυτά είναι αρμοδιότητα των δασκάλων αστρολογίας. Εμείς απλά συζητάμε και μοιραζόμαστε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια, μέσα από τη συζήτηση κι ειδικά αν παρίστανται επαγγελματίες αστρολόγοι, κανείς πιθανόν να μάθει κάτι που δεν ήξερε πριν, αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε παρέα που μοιράζεται κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Εν κατακλείδι λοιπόν εμείς απλά συζητάμε ελεύθερα όπως κάνουν οι φίλοι που μοιράζονται μεταξύ τους ένα κοινό χόμπυ.
Αν θέλεις λοιπόν να μπεις στην παρέα μας, είσαι ευπρόσδεκτη.
Δεν θα ηταν ομως ασχημα να βαζαμε καθε φορα, εκ των προτερων ενα θεμα προς συζητηση. Χωρις αυτο να μας εγκλωβιζει βεβαια! Τι λετε οι ενδιαφερομενοι;:bigsmile:
Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ....ευχαριστώ πολύ!!
Quote:
Originally Posted by
starfish
Δεν θα ηταν ομως ασχημα να βαζαμε καθε φορα, εκ των προτερων ενα θεμα προς συζητηση. Χωρις αυτο να μας εγκλωβιζει βεβαια! Τι λετε οι ενδιαφερομενοι;:bigsmile:
ΟΧΙ!!!
Παρθενίτσα :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
ΟΧΙ!!!
Παρθενίτσα :toung:
Περιμενω κι αλλες απαντησεις .....Ψαρακα!!:toung::toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι ώρα ακόμα για κάτι τέτοιο. Ας το συζητήσουμε όμως αν θέλετε κι ας πει ο καθένας την άποψη του.
Ζήλεψα που δεν κατόρθωσα να είμαι και εγώ παρών στην τελευταία συνάντηση, θα είμαι σίγουρα στην επόμενη.
Όσον αφορά δε το προκαθορισμένο της "ατζέντας", νομίζω ότι είναι μάλλον νωρίς για κάτι τέτοιο :bigsmile: Είδομεν όμως
κι εγω νομιζω προτιμω το πιο free
Παιδια δεν εννοουσα μια ασφυκτικη "ατζεντα", οπου δεν θα ξεφευγουμε απο το θεμα. Εννοω κατι που θα μας δινει μια βαση για συζητηση!! :bigsmile:
Κυριακή, νομίζω ότι είναι καλύτερα να το δούμε προοδευτικά και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης. Το ζήτημα συνδέεται με πολλές παραμέτρους. Για παράδειγμα το πώς θα ρολάρουν οι συναντήσεις, το αν θα καταφέρουμε να τηρήσουμε το κάθε βδομάδα, το τι προσέλευση θα έχουμε, το αν θα έχουμε σταθερές συμμετοχές ή θα έχουμε περισσότερο περαστικό κόσμο που έρχεται για γνωριμία με τα άλλα μέλη. Παίζουν όλα αυτά. Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει σε όλα αυτά και δεν έχει διαμορφωθεί μία φυσιογνωμία στην παρέα. Γι' αυτό είχα προσωπικά τη γνώμη ότι το ζήτημα αυτό δεν είναι της ώρας.
Αν θέλεις όμως μπορούμε να το συζητήσουμε και με τους άλλους από κοντά στην επόμενη συνάντηση...