Πάντως, εγώ που έχω λακάκι είμαι καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο και αν θυμάμαι 3 πλανήτες στον Ζυγό :offtopic:
Printable View
καλημερα σε ολους. διαβασα ολα αυτα που λετε για τους ιχθυς...εχετε δικιο..ειναι καπος...εγω ειμαι καρκινος με οροσκοπο καρκινο. και εχω σχεση με ιχθυ με οροσκοπο καρκινο. ειναι πολυ καλος..οταν θελει. οταν τον πιανει αυτη η ανασφαλια του ομως...μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι...οταν ειναι ομως στα καλα του, ειναι τελειος...τι να κανω ρε παιδια...που τον αγαπω πολυ. εσεις που ξερετε απο ολα αυτα. μηπος μπορειτε να μου πειτε, αν τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του η οχι????
Είμαι Ιχθύς και όπως όλοι γνωρίζεται είναι τι τελευταίο ζώδιο γι' αυτό έχει χαρακτηριστικά απο όλα το ζώδια καθότι ολοκληρώνεται ο κύκλος.Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι το μόνο ίσως ζώδιο που ένανς Ιχθύς απο έναν άλλο έχει τεράστια διαφορά.Μην παραγνωρίζουμε ότι ψάρι είναι και ο σπάρος αλλά και ο καρχαρίας.
Επειδή είμαστε ευκολόπιστοι πετάμαι στα σύνεφα (κυβερνήτη Ποσειδώνα έχουμε) και σχεδόν πάντα προσγειωνόμαστε απότομα και ανώμαλα εκπλήσουμε τους άλλους γιατί ξαφνικά απο σπάροι μεταμορφωνόμαστε σε καρχαρίες.
Εχουμε γι αυτό 2 προσωπικότητες, όπως είναι και το σύμβολο των Ιχθύων 2 ψάρια που κινούνται αντίθετα
Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. ¶λλοι είναι υπερβολικά αλλά πραγματικά ευαίσθητοι και άλλοι απλώς το παίζουν ευαίσθητοι.
Όντως. Η μία που δείχνουνε στον κόσμο και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι πραγματικά αλλά αυτό που δείχνουν προς τα έξω, και η άλλη είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Για αυτό ίσως λένε ότι τα 2 ψάρια δείχνουν ότι δεν υποστηρίζει το ένα το άλλο στο συμβολισμό τους. :cry:
Συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι προνομιο των Ιχθυων ειδικα! Ουτε καποιου συγκεκριμενου ζωδιου. Τοσες φορες εχει επισημανθει η πολυπλοκοτητα του γενεθλιου χαρτη και κατ επεκταση η πολυπλοκοτητα του ατομου.
Για να μεινουμε μονο στα της αστρολογιας και να μην πιασουμε την ψυχαναλυση. :bigsmile:
Αχ αυτοί οι ιχθύεις! πετούν στα σύννεφα και προσγειώνονται ατσούμπαλα ταλαιπωρώντας τους γύρω τους. Απαισιόδοξοι και κυκλοθυμικοί. Καλά παιδάκια κατά βάθος αλλά εξαιρετικά δύσκολοι στη συμβίωση! Όσο για ανασφαλείς... άστο καλύτερα!
Αγαπάνε όμως πολύ, και το παλεύουν!
Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι ιχθύεις αλλά τα νεύρα μου διαταραγμένα προσπαθώντας να γεφυρώσω τον ρεαλισμό με την ουτοπία!
Ψαράκια ελπίζω φέτος να πατήσετε και λίγο στη γη για να μην απογειωθούμε οι υπόλοιποι!!! :wacko:
:love::love:
Το εγραψα για να το διαβασω κι εγω, εννοια σου!! Ουκ ολιγες φορες παρασυρομαι! :bigsmile:
ΠΑντως οι δικοι μου γνωριμοι που ανηκουν σ αυτο το ζωδιο στην πλεοψηφια τους ειναι μια χαρα παιδια! Οπως ολοι μας, με τα κουτσα τους και τα στραβα τους και τα καλα τους.
Απιστευτες περιπτωσεις ανθρωπων [αρνητικες] εχω γνωρισει, αλλα ανηκουν σ αλλον συνδυασμο!! :bigsmile::bigsmile: