Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία αλλαγής των ημερήσιων προβλέψεων. Η προσωπική ημερήσια ανάλυση είναι πολύ σημαντική για μας. Σημαντικότερη όμως είναι η όποια μικρή επεξήγηση ακολουθεί τους χάρτες.
Θα ήθελα να εισηγηθώ να υπάρχουν (αν είναι τεχνολογικά εφικτό) μικρές επεξηγήσεις και στους νέους χάρτες που μας προμηθεύετε όπως π.χ σύνθετος χάρτης davison, ερωτική συναστρία, γένθλιος χάρτης, σύνθετος χάρτης κλπ.
Έίναι δύσκολο να τους κατανοήσουμε αν δεν έχουμε επαρκείς γνώσεις αστρολογίας.
:love:kalispera euxaristo poli gai tin voithiasas me tis astrologikes mou provlexis kala xristougena kai kali xronia se olous.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΩ
...Συγχαρητήρια για το νέο αναβαθμισμένο site!!!
Είναι από τα καλύτερα και ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερο και μάλιστα (γιατί όχι) να πρωτοτυπεί και να ελίσσεται σε κάθε απαίτηση των καιρών..!!!
May the force be with YOU!!!
Καλησπέρα, αν και δεν ειμαι πολυ καιρό μέλος θα ήθελα να πω μονάχα οτι έχουμε ανάγκει να γνωρίζουμε οτι έχει σχέσει με αλλαγές της ζωής μας.Πως να κινηθούμε ώστε να αποτρέψουμε μεγάλα λάθη μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
Γεια σας αν και έχω γραφτεί πρόσφατα,μέχρι στιγμής πιστέυω ότι το site σας είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει.Σας εύχομαι τα καλύτερα.:bigsmile:
μπραβο!ειστε απο τους καλυτερους για να μην πω ο καλυτερος ιστοτοπος που υπαρχει για την αστρολογια!!!!!!!!συνεχιστε ετσι!!!
Το βρηκα εντελώς τυχαια στο internet. Ειναι πολυ καλο και πραγρατικα μου λυνη καποιεσ απορίες που εχω!!!
Ευχαριστς πολυ!!!! και καλή συνεχεια!!!!!!!
Παιδιά, Καλημέρα και σας ευχαριστώ παρα πολύ,
Το Site από οτι προλαβα να δώ ειναι φοβερό.
Καλή Συνέχεια σε ότι κάνετε,
θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Φιλιά.