Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Τελος θα σου στειλω μονο αγαπη διχως σιροπια και τρελα διοτι ο Σακχαρωδης Διαβητης θεριζει πραγματικα. Απλα μαζι με την μονη αγαπη μου θα σου στειλω ινσουλινουχα φιλια ... :love: :love: :love: (για να χωνεψεις τα σιροπια )
Καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:love:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Tσιμπησες δεν λες τιποτα ... φυσικα για να τοποθετεις τετοια αποψη και μαλιστα για να μου δινεις την συμβουλη να γυρισω και το μαγουλο ειρωνικα .. δεν με κανει να περιμενω να αναθεωρησεις την αποψη σου. Ετσι και αλλιως πιστευω οτι εισαι σε μια ηλικια η οποια ειναι δυσκολο να σε κανει να αλλαξεις μια αποψη ... αλλα γιατι οχι να την αναθεωρησεις ... δεν ειναι κακο , δοκιμασε το και δεν πιστευω να χασεις , ισα ισα μπορει να σου ανοιξει και τα δυο ματια.
Αλλα μια συμβουλη/μεταφορα : ισως να μην αφησω / δωσω δικαιωμα καν για το πρωτο χαστουκι ετσι δεν θα χρειαστει καν να γυρισω το αλλο μαγουλο. Αυτη μαλλον ειναι και η πρωταρχικη μας διαφορα :bigsmile:
Τελος θα σου στειλω μονο αγαπη διχως σιροπια και τρελα διοτι ο Σακχαρωδης Διαβητης θεριζει πραγματικα. Απλα μαζι με την μονη αγαπη μου θα σου στειλω ινσουλινουχα φιλια ... :love: :love: :love: (για να χωνεψεις τα σιροπια )
Με την αθωοτητα της πρωταρας [στο φορουμ]και εσυ ησουν ο πρωτος μου οτι μου λες τσιμπαω ...οσο για την συμβουλη σε ευχαριστω .Οσο για το αν σε ειρωνευτηκα συγνωμη αν το καταλαβες ετσι..μαλλον δεν καταλαβες τον τροπο που το ειπα ,οσο παλι για να αλλαξω την αποψη μου θα σου προτεινα να την αλλαξεις εσυ..καλες οι θεωριες καρκινακι μου η ζωη ομως μας δινει κατι χαστουκια και αδικα χωρις να δωσουμε δικαιωμα και μας κανει να αναθεωρουμε ...
με αγαπη πασπαλισμενη απο ζαχαρινη [μην παθουμε και διαβητη οπως ειπες]
ΚΟΥΚΙ
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Με την αθωοτητα της πρωταρας [στο φορουμ]και εσυ ησουν ο πρωτος μου οτι μου λες τσιμπαω ...οσο για την συμβουλη σε ευχαριστω .Οσο για το αν σε ειρωνευτηκα συγνωμη αν το καταλαβες ετσι..μαλλον δεν καταλαβες τον τροπο που το ειπα ,οσο παλι για να αλλαξω την αποψη μου θα σου προτεινα να την αλλαξεις εσυ..καλες οι θεωριες καρκινακι μου η ζωη ομως μας δινει κατι χαστουκια και αδικα χωρις να δωσουμε δικαιωμα και μας κανει να αναθεωρουμε ...
με αγαπη πασπαλισμενη απο ζαχαρινη [μην παθουμε και διαβητη οπως ειπες]
ΚΟΥΚΙ
Aποριας αξιο .... γιατι ευχαριστεις την getsaki στο παραπανω ποστ , εσυ δεν δηλωνεις εκδικητικια ????? :love: :love: :love:
Καληνυχτες πολλες
τσιμπισες καρκινακι;;;;;;;
κουκι παντα με αγαπη
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
τσιμπισες καρκινακι;;;;;;;
κουκι παντα με αγαπη
Oχι γιατι η αναφορα δεν ηταν για εμενα , αρα ... ισως εχεις θεματακι ..... :bigsmile:
Σας θυμίζω ότι ή συζήτηση έγινε προσωπική και θυμίζει μπλογκάκι κακής ποιότητος (βλ. φαρμοκοτρίφτης - μαΓΑΖΗς). Δεν μας αφορούν περισσότερα σχόλια χωρίς νόημα.
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Σας θυμίζω ότι ή συζήτηση έγινε προσωπική και θυμίζει μπλογκάκι κακής ποιότητος (βλ. φαρμοκοτρίφτης - μαΓΑΖΗς). Δεν μας αφορούν περισσότερα σχόλια χωρίς νόημα.
:bigsmile: σε ευχαριστουμε για την διευκρινιση , ησουν αρκετα βοηθητικος !!! δεν θα ξανασυμβει ... :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Δεν θα ξαναγινει συγνωμη
`
Ενα ωραιο που ξεσηκωσα...:bigsmile::bigsmile:
"Εκδικηση ειναι να ριξεις τη γυναικα του εχθρου σου στο κρεβατι...
Γλυκια εκδικηση ειναι να συνειδητοποιησεις οτι ειναι κακη στο σ*ξ..":cheesy::cheesy::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Ενα ωραιο που ξεσηκωσα...:bigsmile::bigsmile:
"Εκδικηση ειναι να ριξεις τη γυναικα του εχθρου σου στο κρεβατι...
Γλυκια εκδικηση ειναι να συνειδητοποιησεις οτι ειναι κακη στο σ*ξ..":cheesy::cheesy::cheesy:
:laugh::laugh::laugh: