Και τότε ποιός μας πιάνει!
Printable View
και πράγματι είμαστε από τα πιο πιστά. Απάντησα, ό,τι δείξεις σε έναν αιγόκερω, εγγυημένα αυτό θα λάβεις και από την πλευρά του.
Το εγγυόμαστε εμείς οι ίδιοι. Αν είναι να ζητήσουμε από κάποιον ασφάλεια και αφοσίωση, του το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, και δεν κάνουμε πίσω. Αυτό που δηλώνουμε, το τηρούμε.
Κι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, φεύγουμε μόνο αν δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Και πριν να φύγουμε θα έχουμε παλέψει πολύ για να κερδίσουμε ξανά αυτό που κινδυνεύει να χαθεί.
'Εχοντας αδέρφι αιγόκερω :love: ,έχω να δηλώσω ότι είναι απλώς ένα παρεξηγημένο ζώδιο,τρυφερό,αγαπησιάρικο και υπεύθυνο που έχει μια τάση να θέλει να τους έχει όλους υπό την εποπτεία του για να μην τα θαλασσώσουν,όπως άλλωστε αρμόζει στη θέση του ζενίθ του ζωδιακού:bigsmile:
Μόνο μια ένσταση έχω :Δεν σας φορτώνει κανείς με βάρη.Μόνοι σας τα φορτώνεστε:bigsmile: ,άσχετα αν είναι ψυχαναγκαστικό από μέρους των άλλων ώρες ώρες γιατί από μόνοι τους αισθάνονται ανήμποροι να τα βγάλουν πέρα με ένα σωρό χαοτικές καταστάσεις που μόνο ένας αιγόκερως μπορεί να διευθετήσει:toung:
:love: :love: :love:
Eρωτηση: οι Αιγοκεροι ειναι καθολου ζηλιαρηδες ή κτητικοι;:blink:
Σε γενικές γραμμές αν κρίνω από εμένα μάλλον όχι κτητικοί αλλά αναφορικά με την ζήλια κανουμε τα πάντα για να μην φανεί το παραμικρό ιχνός.:embarrest
Κτητικοί και ζηλιάρηδες ειναι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δειξουν,όπως και άλλα πράγματα!:cry: Ίιιιιιισωςςς, ίιιισως ,φερθούν μόνο κάπως περισσοτερο ψυχρά από ότι συνήθως,όταν νιώθουν ανασφαλείς!:cheesy:
Πάντα υπό έλεγχο!:toung:
φαντάσου να πρασινίζαμε εμείς:sick: :sick: :sick: :sick: .
Θα έβγαιναν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και θα γινόταν πόλεμος με πολλά θύματα.:wacko: :pain: :pain: Οπότε καλύτερα να είμαστε υπό έλεγχο:embarrest