τοξότης και με ωροσκόπο τοξότη.για να μην διαβάζουμε και πολλά πολλά. ένα και καλό χεχε
Printable View
τοξότης και με ωροσκόπο τοξότη.για να μην διαβάζουμε και πολλά πολλά. ένα και καλό χεχε
:toung: Σκορπιος και προσφατος ανακαλυψα :idea: οτι εχω ωροσκοπο αιγοκερο ελπιζω να ειναι για καλο:bigsmile:
τοξοτης ενας ανεμελος καβαλαρης που προσπαθει να ξεφυγει ακομα και απο τον εαυτο του.
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ..... ΑΠ ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΗ....
Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινο και ο σκοπος μου στη ζωη ειναι ενας, η μαλλον δυο...Να βασανιζω Λιονταρια και να με βασανιζουν Ζυγοι...:laugh: :laugh: των τελευταιων ημερων..(τους..οχι μου...)
Ειμαι Λιονταρι με ωροσκοπο Σκορπιο και Σεληνη στον Καρκινο..Ειμαι πολυ περηφανη,πολυ ευαισθητη και συναισθηματικη,καλοψυχη-καλοκαρδη,πολυ προστατευτικη και τρυφερη,εχω φοβερη διαισθηση και πολυ καλη μνημη,ειμαι κτητικη και πεισματαρα πολυ αλλα με την καλη εννοια,ειμαι πολυ τελειομανης και μ'αρεσει η σταθεροτητα σε ολα,δηλαδη δε μ'αρεσουν καθολου οι αλλαγες!..Παρολαυτα η διαθεση μου πολλες φορες αλλαζει με το παραμικρο!!..
ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
Υδροχοος με ωροσκοπο Ταυρο κ σεληνη στην Καρκινο
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Ταύρο.
Λιγομίλητη, ευαίσθητη, με πολλή φαντασία.......