Re: Ανδρικές εμμονές στο σεξ
Προσοχή όμως, διότι κυκλοφορούν αναβαθμιζμένα μοντέλα που διαθέτουν στρατηγικές αποπροσανατολισμού!![/quote]
Για κανε μια μεταφραση!!:blink: :bigsmile: :toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Για κανε μια μεταφραση!!:blink: :bigsmile: :toung:
Μετάφραση λοιπόν :)
Απλό δεν είναι; Όσο εσείς προσπαθήτε να μας αποκωδικοποιήσετε τόσο εμείς δημιουργούμε καινούργια δεδομένα για να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον :)
Ή τουλάχιστον, κάποιοι από μας :)
Quote:
Originally Posted by
Alie
Απλό δεν είναι; Όσο εσείς προσπαθήτε να μας αποκωδικοποιήσετε τόσο εμείς δημιουργούμε καινούργια δεδομένα για να κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον :)
Εχω την εντυπωση πως εσεις που επιχειρειτε την ανωτερω "μεταλλαξη" ειστε μια χρωματιστη σταγονα, χαμενη στη θαλασσα του γκριζου! :toung: :idea: :toung:
Δεν φτανετε ουτε για αντιδωρο! :cheesy: :bigsmile:
Ευχαριστω παντως για την επεξηγηση!
Quote:
Originally Posted by
Alie
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς.Μόλις ανακαλύψεις την σωστή αντιβίωση βγαίνει ένας πιο εξελιγμένος,που η αντιβίωση δεν θεραπεύει και ξανααρρωσταίνεις.:unsure:
:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς...
Εμ, άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο. Τι να κάνουμε… Δεν τους έκανε όλους ο θεός χαρούλιδες (σαν εμένα). Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα που θά'ρθουν όλο και κάποια συγκίνηση θα μας δώσουν. Κι αν σκοντάψουμε και πέσουμε, πάλι όρθιοι θα σηκωθούμε. Ορθοπεταλιά! ;)
Quote:
Originally Posted by
e k
Εμ, άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο. Τι να κάνουμε… Δεν τους έκανε όλους ο θεός χαρούλιδες (σαν εμένα). Τα νέα εξελιγμένα μοντέλα που θά'ρθουν όλο και κάποια συγκίνηση θα μας δώσουν.
Κι αν σκοντάψουμε και πέσουμε, πάλι όρθιοι θα σηκωθούμε. Ορθοπεταλιά! ;)
Α ναι.Τα εξέλιγμένα μοντέλα εχουν ενδιαφέρον πράγματι!(Πάντα μου ξυπνούσαν τον Ουρανό μου πού ψάχνει να βρεί απευθείας θεραπεία:laugh: :toung: )
Συμφωνώ απολύτως :bigsmile: :respect:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εμένα πάλι αυτό μου φερε στο μυαλό τους ιούς.Μόλις ανακαλύψεις την σωστή αντιβίωση βγαίνει ένας πιο εξελιγμένος,που η αντιβίωση δεν θεραπεύει και ξανααρρωσταίνεις.:unsure:
Βρε απεριγραπτο alter!! Ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα το post του Alie!! Aλλα ειπα να μην τον πληγωσω τον ανθρωπο!!!:toung: :toung:
Αν και τις ιωσεις τις αφηνεις να κανουν τον κυκλο τους... χωρις φαρμακευτικη αγωγη! :toung: :toung:
[Εξαιρουμε βεβαια τις βαριες περιπτωσεις τυπου Aids..]
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ο Sun Zu, στην Τέχνη του Πολέμου, μας λέει:
«Στον πόλεμο, προετοιμαστείτε για την ειρήνη. Στην περίοδο της ειρήνης, προετοιμαστείτε για τον πόλεμο»
Μπορείς λοιπόν, να το δεις κι έτσι :))
Υπάρχει όμως και το άλλο λεχθέν: "Make love, not war"... τώρα λοιπόν βρισκόμαστε σε δίλημμα!
Quote:
Originally Posted by
Alie
Ο Sun Zu, στην Τέχνη του Πολέμου, μας λέει:
«Στον πόλεμο, προετοιμαστείτε για την ειρήνη. Στην περίοδο της ειρήνης, προετοιμαστείτε για τον πόλεμο»
Μπορείς λοιπόν, να το δεις κι έτσι :))
Λέει επίσης ότι οι επιτυχημένοι πολεμιστές πρώτα κερδίζουν και μετά κάνουν πόλεμο,ενώ οι ηττημένοι πολεμιστές κάνουν πρώτα πόλεμο και μετά ψάχνουν την νίκη ;) :cheesy:
Πάντως συμφωνώ:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Υπάρχει όμως και το άλλο λεχθέν: "Make love, not war"... τώρα λοιπόν βρισκόμαστε σε δίλημμα!
Μαρουλίτα μου:love: καθότι τεμπέλα προτιμώ να make love.Που να τρέχεις τώρα...