Δεν μου δίνεις τα φώτα σου, γιατί ο δικός μου ταύρος με ξέρει καλά και δυστυχως ό,τι και να του κάνω το ξεπερνά με αντιβίωση!:embarrest
Απίστευτο το κόλλημα τους πάντως!
Printable View
Δεν μου δίνεις τα φώτα σου, γιατί ο δικός μου ταύρος με ξέρει καλά και δυστυχως ό,τι και να του κάνω το ξεπερνά με αντιβίωση!:embarrest
Απίστευτο το κόλλημα τους πάντως!
το έχω δοκιμάσει και τίποτα. Κατά λέξη "εμάς δεν μας χωρίζουν τρίτοι(λέει) που απλά είναι περαστικοί". Μετά επιστρέφει δριμύτερος!SOS:dizzy:
Ταυρος σκέτος ορίτζιναλ δεν είναι:cheesy:τότε γιατί η ληγμενη αντιβίωση ΠΑΝΤΑ πιανει.Κατι σε Σκορπιό έχει ή Ψαρι ίσως;;
Μάλλον σε σάπιο ψάρι-δόλωμα για τον ΕΦΕΤ, αλλά κυριαρχεί ο κρίος και ο σκορπιός! Ωχ αμάν πάει, θα με κλάψετε!:cry:
Αγαπητή μου KIARRA!
Για να σου πω τη γνώμη μου θα πρέπει να γνωρίζω στο περίπου πως είναι η σχέση σας. Επειδή όμως αυτό είναι πολύ προσωπικό και δε θέλω να είμαι αδιάκριτη θα σου πω το εξής:
Θα κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν.. Να νιώθεις καλά μέσα σου. Να μην καταπιέζεσαι ούτε από ενέργειες αλλά ούτε και από σκέψεις..
Δεν υπάρχει άλλη λύση.. Το πιθανότερο είναι να μην του αρέσει..Τότε θ΄αρχίσουν να μην πιάνουν τα αντιβιοτικά..
Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα για να σου απαντήσω.
Ταυρος = επιμονή
Κριός= του αρέσει η κατάκτηση/θεμα εγωισμού η νίκη
Σκορπιός=δεν δέχεται όχι(σαν να το ηξερα!)
Αρα επιμένει να προσπαθεί να σε κατακτήσει και δεν δέχεται όχι.
Παραδίδεις τα όπλα,να θεωρήσει ότι κέρδισε τον αγώνα,ώστε να σε βαρεθεί και να φύγει!χεχεεεε:clapping: :toung:
Ομολογώ δύσκολη περίπτωση!Ειναι ίσως ο συνδυασμός ζωδίων που θεωρώ πώς δυσκολα μπορούν να δεχτούν την απόρριψη πράγματι,
Έτσι ακριβώς..
Θα βαρεθεί και θα φύγει.. Ίσως αργήσει λίγο, όμως θα φύγει να είσαι σίγουρη..
Παίξτο κι εσύ βρε κορίτσι μου λίγο..
¶λλαξε λίγο συμπεριφορά..
Γίνε λίγο διαφορετική απέναντί του..
Δεν του αρέσουν του Ταύρου καθόλου οι αλλαγές..
Για να επιμένει τόσο κοντά σου, κάτι καλό θα βρίσκει..
Εκτός και αν δε θέλεις να φύγει απ τη ζωή σου.. Αυτό πάει αλλού..