Δεν θα σχολιάσω μη σου χαλάσω τον συνειρμό!:toung:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΔΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:love: :love:
Printable View
Mην της χαλάτε δημοσίως τις αυτάπατες. :bigsmile: Αφήστε να περάσει η μέρα και επανερχόμαστε στο μαλλί της(γιατί το μυαλό πάει...:toung: ):nuts: :nuts: :nuts:
Ναι ναι αφήστε με στις αυταπάτες μου.....
¶λλωστε η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μου, μου δίνει φαντασία δίχως όρια..... ασχέτως ημέρας, δεν διορθώνομαι!!!! :toung:
Τελευταία? απ' ότι φαίνεται, αλλά και τυχερή και όχι καταϊδρωμένη:toung:
Ευδοκία χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις, να γίνεις κι άλλο σοφή - με μαλλιά - και με άρτια μυαλά, και ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!:love:
Φιλάκια:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρινάκι μου!!!! Να είσαι καλά!
Πω πω καλέ με έχετε συγκινήσει και θα με πάρουν τα ζουμιά με τόσα Χρόνια Πολλά ...από τόσους πολλούς φίλους!!!!!! :embarrest
Να είστε καλά όλοι σας!!!!
Και όπως λέει μια γνωστή ηθοποιός..........
Σας αγαπώ:love:
:toung:
ΤΑΚΗΣ, royla, Ρένα Μεντάκη, thanos123, sm35, olgaki, dk1972, irenexat, JOJO, ΜΕΛΙ, Perifanos, Zoi, sirene, georgios81, zazik, psaraki1984, juannita, nantia!
Χρόνια Πολλά σε όλους σας και ιδιαίτερα στην κυρία Μεντάκη και στον zazik! Να τα εκατοστήσετε και ό,τι επιθυμείτε να το αποκτήσετε!!!!! :bigsmile:
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όσους γιορτάζουν και τους εύχομαι να μην είναι ποτέ... μόνοι τους..!
Και για να συνεχιστούν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις :cheesy: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ευδοκία μας που σήμερα γιορτάζει.
:love:
Κία
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!
αχαχαχαχαχαχαχα καλέ σειιιιιιιιςςςςς :embarrest :embarrest :embarrest
Τελικά με κάνετε πολύ κέφι! Δεν εξηγείται αλλιώς!!! :toung:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :love:
Σοκολατάκι θα πάρετε περνώντας από το ταμείο :toung: