Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
putamadre
τι συνειρμος και αυτος!!Το pecora nera ομως δεν ειναι ισπανικο,ιταλικο ειναι....:toung:
Το δικό σου είναι σίγουρα ισπανικό αλλά θέλω να φαντάζομαι ότι εμπνεύστηκες από την ομώνυμη μάρκα ρούχων.:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Το δικό σου είναι σίγουρα ισπανικό αλλά θέλω να φαντάζομαι ότι εμπνεύστηκες από την ομώνυμη μάρκα ρούχων.:embarrest
Ωραια ρουχα!Αλλα,οχι.Το εξηγω σε προηγουμενο ποστ που, αν δεν ημουνα τοσο ασχετη,θα στο μετεφερα να το δεις εδω. Συγνωμη:toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ψευδωνυμα ή nick name
Εδώ εξηγεί :bigsmile:
σπανια εχω χρησιμοποιηση nickname δε ξερω το γιατι αλλα μου φαινετε οτι επειδη εδω κ 37 χρονια με ρωτανε "τι ονομα ειναι τουτο" μαλλον το εχω σα nickname κ εκτος διαδυκτιου
Το δικο μου για να δημιουργεί εντυπώσεις και ερωτήματα.....:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
To diko mou leei kai to onoma mou... Kai den h8ela na to balw sketo, kai ebala XxXvoulaXxX... :)
Quote:
Originally Posted by
tsabikaki
σπανια εχω χρησιμοποιηση nickname δε ξερω το γιατι αλλα μου φαινετε οτι επειδη εδω κ 37 χρονια με ρωτανε "τι ονομα ειναι τουτο" μαλλον το εχω σα nickname κ εκτος διαδυκτιου
Φως φανάρι ότι είσαι Ροδίτισσα :toung:
Quote:
Originally Posted by
tsabikaki
Aρα είσαι από .... τη Ρόδο!!! :laugh:
Μου εκαναν κλικ δυο ονοματα Jocasta και Kalidas
Το εκανα Jocali αλλα τελικα εμεινε το Joca.
Μου αρεσε επειδη πειραματιστηκα αρκετα για να καταληξω σ αυτο.
Το χρησιμοποιω εδω και χρονια, ποτε το ενα και ποτε το αλλο.
χμμ...λοιπον επειδη το χομπυ μου ειναι η γλυπτική και μου αρεσει να φτιαχνω νεραιδες και μου αρεσουν ειδικά τα φτερα γιαυτο και το νικ μου, fairywings.