Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
skylorock ενίσταμαι και μαζί μου και οι άδειες μου τσέπες:nuts:
Roadrunner μου μάλλον είμαι άτυχη και κακοπέφτω...:toung:
Μήπως εσύ είσαι εξαίρεση λόγω ωροσκόπου η καμιάς ιδιαιτερότητας στο χάρτη σου;;:love: :love:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
... Μηπως ek εχεις βάλει σύστημα εντοπισμού;;;:laugh:
Από φόρμουλες επιβίωσης καμία απολύτως!
Δεν είμαι και πολύ οργανωτικός :mad: κι'έτσι τα βρίσκω μόνο όταν κάνω καθαριότητα. Το δεύτερο με σώνει!
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Roadrunner μου μάλλον είμαι άτυχη και κακοπέφτω...:toung:
Μήπως εσύ είσαι εξαίρεση λόγω ωροσκόπου η καμιάς ιδιαιτερότητας στο χάρτη σου;;:love: :love:
Α μάλλον κακόπεσες,αλλιώς δεν εξηγείται:toung:
Ολόκληρος ο χάρτης:weird: Δίας σύνοδο με ηλιο και σελήνη και ουρανός τρίγωνο ηλιο,δια,σεληνη:embarrest .Το χρήμα το περιφρονώ( και το χρήμα εμένα:laugh: )
Τσάμπα διαζύγιο δεν βγάζω σε κανέναν άνευ προσωπικού ωφέλους:nuts:
Είπαμε να είμαι καλός άνθρωπος(μην σχολιασει κανείς), αλλά η δικαιοσύνη ειναι ΤΥΦΛΗ:embarrest
Παντως παιδια, ξαναφερνοντας προσωπα στο μυαλο μου, σ εναν μενω ως τσιγγουνη! Κι αυτος, αν θελετε το πιστευετε, ηταν Διδυμος!!
Μαλλον, για να ειμαι δικαιη, ηταν πιο τσιγγουνης απο Ιχθυ, Σκορπιο, Τοξοτη και Λεοντα
Quote:
Originally Posted by
e k
Δεν είμαι και πολύ οργανωτικός :mad: κι'έτσι τα βρίσκω μόνο όταν κάνω καθαριότητα. Το δεύτερο με σώνει!
Κρίμα κι εγώ ελεγα πως εχεις την λύση:idea: :cry:
Εμένα ούτε αυτό με σώζει!Μόνο η μετακόμιση μάλλον:unsure:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Είπαμε να είμαι καλός άνθρωπος(μην σχολιασει κανείς), αλλά η δικαιοσύνη ειναι ΤΥΦΛΗ:embarrest
.......:cheesy:
...Και κουφή επίσης:toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Παντως παιδια, ξαναφερνοντας προσωπα στο μυαλο μου, σ εναν μενω ως τσιγγουνη! Κι αυτος, αν θελετε το πιστευετε, ηταν Διδυμος!!
Μαλλον, για να ειμαι δικαιη, ηταν πιο τσιγγουνης απο Ιχθυ, Σκορπιο, Τοξοτη και Λεοντα
Τοξότης και Λέοντας τσιγκούνης;;;:amazed: :wacko:
Δεν μπορώ καν να το φανταστώ...:laugh:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ωραία πρακτική, και εγώ την εφαρμόζω.:bigsmile:
Αλλα το κακό είναι ότι μετά τα ξαναβρίσκω και με τρώνε τα χέρια μου να τα ξεφορτωθώ!!!(ωραία αιγόκερως είμαι):suspiciou
Εσύ και οι πιστωτικές κάρμα μου.....
Μην της εμπιστευτείτε κάρτες ποτέ! Ούτε μεταφορές χρημάτων από και σε τράπεζα!!! :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Τσιγκούνης ε;;
Νομίζω ότι ο Καρκίνος πρέπει να έχει τα σκήπτρα...:toung: Θυμάμαι παλιότερα που είχα βγει με έναν Καρκίνο στο τέλος που ήρθε η ώρα να πλήρώσουμε το λογαριασμό μου είπε: "Μήπως έχεις ψιλά για να μη χαλάσω πεντοχίλιαρο;;" :laugh:
Το πιο αστείο είναι ότι ο λογαριασμός ήταν 3500 περίπου...:toung:
χαχα χαχα κορυφαίο... μου βάζεις ιδέες τώρα :toung: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
e k
Εγώ και που είμαι οργανωτική, γιατί ξαφνικά εκεί που καταφέρνω να μην ξοδέψω ένα σημαντικό ποσό και φτάνω στο τέλος του μήνα να τα έχω καταφέρει να μην με πιάσει το καταναλωτικό μου...τσαφφφφ από το πουθενά κάτι συμβαίνει και μπορεί να ξεμείνω εντελώς;;;; :cry: Ευτυχώς σήμερα συγκρατήθηκα και ξόδεψα λίγα :laugh:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Όύτε σε μένα ρε κάρμα μου ;;;; (αχρείαστο να' ναι :cheesy: )
Nταρμα μου εσύ μονο ό,τι θες.:love: :love: :love: :love:
Κι ας τους παροτρυνεις να μην μου δίνουν πιστωτικές... Εγώ φταίω που εχω πολλές...ανάγκες:embarrest ? Τελικά τους αιγοκερους εχουν κατηγορήσει κατά καιρούς ότι παραείμαστε οικονόμοι, αλλά μάλλον αγνοούσαν την ύπαρξη μου!!!!:love:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Nταρμα μου εσύ μονο ό,τι θες.:love: :love: :love: :love:
Κι ας τους παροτρυνεις να μην μου δίνουν πιστωτικές... Εγώ φταίω που εχω πολλές...ανάγκες:embarrest ? Τελικά τους αιγοκερους εχουν κατηγορήσει κατά καιρούς ότι παραείμαστε οικονόμοι, αλλά μάλλον αγνοούσαν την ύπαρξη μου!!!!:love:
Ωωωωωω ευχαριστώωω :love:
Μάλλον είσαι η εξαίρεση.... ή μετά από σένα... το χάος :laugh: :laugh: