Ιχθείς :suspiciouQuote:
Originally Posted by Dell Piero
Printable View
Ιχθείς :suspiciouQuote:
Originally Posted by Dell Piero
Θα με επηρέαζε λίγο αν το σύνθετο ωροσκόπιο είχε έντονο 8ο ή 12ο οίκο ή αν στη συναστρία έπεφταν πολλοί πλανήτες στον 8ο ή 12ο μου κλπ
Γιατί μιλάτε όλοι για τον Dell Piero; Τόσο κούκλος είναι; :bigsmile:
Μετά από αρκετές εμπειρίες, έχω συνειδητοποιήσει πλέον πως δεν μπορώ χωρίς αυτούς τους...Καρκίνους...
Αντικειμενικά είναι. Αλλά επίσης αντικειμενικά είναι και ανισσόροπος.Quote:
Originally Posted by tannia
Με εκλήσσει ευχάριστα αυτό... Συνήθως για τους Καρκίνους θα ακούσει κανείς ότι είναι μαμάκηδες, γκρινιάρηδες και το μόνο καλό ότι είναι πιστοί (αν δε βρεις κάτι άλλο δηλαδή...). Τι είναι αυτό που βρίσκεις ακαταμάχητο, Κασσιόπη και δεν μπορείς χωρίς αυτούς; Θα μας ανεβάσεις λίγο το ηθικό, όσους (αν υπάρχουν κι άλλοι) εκπροσωπούμε το ζώδιο;Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες, αλλά ας επικεντρωθώ σε κάτι που νομίζω τα περιγράφει συνοπτικά όλα, για όποιον έχει σκύψει πάνω από έναν Καρκίνο και έχει προσπαθήσει να τον καταλάβει: Σχεδόν σε όλα τα ζώδια θα συναντήσεις ανθρώπους πολύπλοκους, γεγονός που έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι Καρκίνοι όμως είναι περίπλοκοι, κάτι που εκτός από ενδιαφέρον τους δίνει και υψηλή ποιότητα... Αρκεί να μην το ξεχνάνε... ;)Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Χμ, να σιγοντάρω λίγο λέγοντας ότι κάποιοι πιστεύουν ότι ζώο σύμβολο του Καρκίνου δε θα έπρεπε να είναι το καβούρι, αλλά η γάτα. Η γάτα, η απροσδιόριστη, η περίπλοκη, η όχι δεδομένη, η χαδιάρα, η γυναίκα (με τη συμπαντική έννοια του όρου γυναίκα - σελήνη - απροσδιόριστη και κυκλοθυμική)...Quote:
Originally Posted by Κασσιόπη
Μμμ, η γάτα όμως δεν είναι πιστή, ενώ οι Καρκίνοι είναι. Όσο για το "όχι δεδομένη" έχω την εντύπωση πως ο Καρκίνος καταβάθος δενQuote:
έχει κανένα πρόβλημα να είναι δεδομένος. Το να θεωρείται δεδομένος είναι αυτό που φοβάται.
Και νομίζω πως ο ιδανικός συνδυασμός για έναν Καρκίνο είναι να βρεί κάποιον στο οποίο να είναι δεδομένος, αλλά να μη φοβάται πως τον θεωρεί δεδομένο και τον αντιμετωπίζει ως τέτοιον.
Αλλά ας μην επεκταθούμε περαιτέρω, γιατί ως γνωστόν οι Καρκίνοι δεν θέλουν να αποκαλύπτονται οι αδυναμίες και τα εσώψυχά τους.
Επιπλέον, θα βγούμε και εκτός θέματος... :bigsmile:
Ε!!! όχι γάτα ... Πάνθηρας ... μαύρος πάνθηρας:toung::toung::toung:Quote:
Μερσί για το 1 τον κακό σου το καιρό για το 2 :offtopic:Quote:
Originally Posted by ScP