Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
καλησπερα!! μια βοήθεια!εκανα ερωτηση με θέμα αν θα υπαρξει επανασυνδεση..λοιπον ο ωροσκόπος ειναι στην παρθένο και ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 4ο οικο.Η ακμή του 7ου οικου είναι στους Ιχθύες και ο Δίας στους διδύμους στον 9ο οικο.Η σελήνη ειναι στην παρθενο στον 1ο οικο.Ο ερμής κάνει τις εξης οψεις :χιαστί με τον Δια και τετράγωνο με τη Σελήνη.Αν λαβω υποψιν μου αυτες τις αρνητικές οψεις και το γεγονός οτι ο Διας ειναι αναδρομος τοτε υποθέτω πως η απαντηση ειναι οχι?:confused:
se erwthsh "tha kanume sxesh" ? Pu afora prwhn m tn opoio omws dn hmastan pote episima mazi mu bgainei ws deikths dikos mu o Aris stn idroxoo stn 3o oiko,logw oroskopou stn skorpio pu kanei sunodo me krono stn 1o oiko, enw pairnw ws deikth tu allo tn dia Kathws o 5os einai sts ixthus! O dias einai stn didimo dld stn adunamia tu..Kai anadromos stn 7o oiko kanei trigwno m tn arh. To oti einai anadromos borei n shmainei endexomenh epistrofh? O kronos kanei exagwno m tn ermh.M berdeuei to gegonos Oti h selhnh ap tn 3o kanei antithesh m t dia ,pragam pu isws uposhlwnei to Oti diakopsame apotoma epikoinwnia-uparxei Kai apostash xiliometrikh& to Oti o 4os exei ws akmh tn udroxoo ara krono.pou ap t 1thewreitai kakergeths ap tn allh statheropoihtikos. 1gnwmh ws pros tn apanthsh??
Καλημέρα, επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν απαντώ ήθελα να σας πω ότι ο λόγος είναι ένας και πολύ απλός. Περιμένω να απαντήσουν τα μέλη που ασχολούνται με την ωριαία για να δω αν έχουν καταλάβει κάτι απ' όλα όσα γράφονται μέσα στο φόρουμ ή άδικα γράφονται :p
Για ελάτε, απαντήστε στις ερωτήσεις, όχι μόνο είναι εύκολες αλλά κατά καιρούς τις έχουμε απαντήσει.
Katya, αν σου είναι εύκολο γύρισε το πληκτρολόγιο σου στα ελληνικά, δύσκολα διαβάζεται το ποστ σου :)
Παρακαλώ κυρία Τίνα να με βοηθήσετε γιατί συμβαίνουν τραγικά πράγματα..:cry:καιρό τώρα ρωτούσα αν θα υπάρξει επανασύνδεση κ προσπαθούσα να βγάλω άκρη με τον χάρτη μου..τα πράγματα όμως πήραν αναπάντεχη τροπή και έμαθα(μου είπε) οτι με μένα είχε παράλληλη σχέση και μάλιστα σοβαρη..:(πραγματικά είμαι μπερδεμένη κ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω).η ερωτηση μου αφορα πλέον αν θα αφήσει εκείνη κ αν θα υπάρξει επανασύνδεση μαζί μου.Οι σημειοδότες είναι η Αφροδίτη(ακμη του 1ου στον Ταύρο) και Άρης (ακμή του 7ου στον σκορπιο).Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω 8ος οίκος άρα είναι και Κρόνος,οπου ο Κρόνος ειναι στον σκορπιό στον 6ο οικο.Ο κρόνος βλέπω κάνει τετραγωνο όμως με τον Αρη. Αρα η απαντηση ειναι οχι?ο Αρης ειναι στον υδροχοο στον 10.Στον χάρτη ο Αρης κυβερνα 12ο και 7ο.Δεν ξερω αν πρέπει να λάβω υποψη και τη Σελήνη η οποια ειναι στου Ιχθυες στον 11ο οικο και κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο.Ευχαριστω και σας παρακαλώ να με βοηθησετε αν έχω καταλάβει σωστά την απαντηση που εβγαλα απο τον χαρτη.
giotaba, καταλαβαίνω την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι όμως και εσύ πρέπει να καταλάβεις πως ο λόγος που βρισκόμαστε οι αστρολόγοι εδώ, δεν είναι για να σας δίνουμε έτοιμες απαντήσεις, αλλά για να σας βοηθήσουμε να μάθετε αστρολογία. Ζητάς απάντηση και όχι να μάθεις και θα ήταν επιπόλαιο και αντιεπαγγελματικό από μέρους μου να δώσω την απάντηση που ζητάς.
Εκείνο που μπορώ να σου πω, είναι πως φυσικά θα λάβεις υπόψη σου τη Σελήνη και όλες τις όψεις που έχει μπροστά της και όχι αυτές που έχουν γίνει ήδη, αφού είναι συγκυβερνήτης σου και ταυτόχρονα ο δείκτης του ερωτήματος. Πάντως έτσι όπως το περιγράφεις κι αν έχω καταλάβει σωστά μάλλον έχουμε συλλογή φωτός μεταξύ Κρόνου/Αφροδίτη/Άρη.
Επίσης, η Αφροδίτη ΔΕΝ είναι και Κρόνος, έχει όμως αιτήματα Κρόνου επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του και βεβαίως αιτήματα Άρη αφού ο Άρης βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο κι αυτοί οι δυο είναι σαν να είναι Ενα.
Ξέρω πως με αυτά που γράφω δεν σε βοηθώ να πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου ωστόσο με το ποστ μου, μαθαίνεις κάτι περισότερο για την ωριαία.
Κυρία Τινα ευχαριστώ.νόμιζα πως είχα βγάλει την απάντηση (όχι) αλλά τώρα μπερδεύτηκα.Οι όψεις που θα κάνει η Σελήνη θα μου δώσουν την απάντηση πιστευετε?ξερω πως δεν μπορειτε να μου δωσετε ετοιμες απαντησεις και το σεβομαι αλλά μια μικρη βοηθεια θελω που πρεπει να δωσω σημασια για να μη μπερδευομαι και να απαντησω στο ερωτημα μου γιατι νομιζα πως το ειχα βρει με τις ασχημες οψεις που βλεπω..Η ''άλλη'' π.χ απο που φαινεται κ πως θα δω αν θα παντρευτει εκεινη τελικα???απο τις οψεις ποιου πλανητη?αχ χιλια ευχαριστω και συγνωμη:cry::cry:
Για να δεις τι θα συμβεί θα δεις τη σχέση του 1ου με του 7ου εφ' όσον είστε σε διάσταση. Ύστερα τη σχέση της Σελήνης με τον κυβερνήτη του 7ου. Για να δεις αν βρίσκεται σε σχέση θα κοιτάξεις αν η ακμή του 7ου ή ο κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται σε διπλό ζώδιο, εμπεριεχόμενος ή αν έχει κλείσει όψη με τον κυβερνήτη του 5ου του (11ο οίκος ωριαίου) ή με πλανήτες που ενδεχομένως βρίσκονται στον 5ο του.
Κυρία Τίνα χίλια ευχαριστώ που με βοηθάτε να καταλάβω και όσο μπορώ προσπαθώ να βγάλω άκρη καθως όπως καταλαβατε καίγομαι.Αν έχω καταλάβει σωστά κοιταξα τον 1ο δηλ.Αφροδίτη και τον 7ο Άρη όπου τώρα δεν κάνουν όψη αλλά θα κάνουν εξάγωνο.όσο αφορά τη Σελήνη είναι στους Ιχθύες στον 11ο οικο και είδα οτι σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Αρη.Ενώ πριν εβλεπα τελείως διαφορετικό τον χαρτη τωρα βλεπω πως η απαντηση ειναι οτι ναι θα υπάρξει επανασυνδεση????:wacko:ή με γελουν τα μάτια μου ή έχω καταλάβει λάθος?:wacko::wacko:Ξερω πως δεν μπορείτε να μου πειτε ακριβως αλλά βαδίζω καλά? έχω καταλάβει σωστα ή πρεπει να κοιτάξω και κάτι άλλο???σας ευχαριστώ παρα πολυ....:o:o:(
Ξερω πως δεν μπορείτε να μου πειτε ακριβως αλλά βαδίζω καλά? έχω καταλάβει σωστα ή πρεπει να κοιτάξω και κάτι άλλο???
giotaba δυστυχώς δεν βαδίζεις καλά κι αυτό, είτε γιατί έχεις μπερδευτεί, είτε γιατί δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα. Η Αφροδίτη με τον Άρη δεν θα κάνουν όψη, η μια βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο άλλος στον Υδροχόο. Η Σελήνη ομοίως, από τους Ιχθείς δεν μπορεί να κάνει σύνοδο με Άρη, είχαν κάνει σύνοδο όταν η Σελήνη βρισκόταν στον Υδροχόο και το χειρότερο; Το ωριαίο σου είναι άκυρο, όπως τα περισσότερα που βάζετε στο φόρουμ....όταν το άτομο που αναλύει δεν γνωρίζει σημαντικά πράγματα ανάλυσης ο χάρτης ακυρώνεται.
Γεια σας!!!:) Συγνώμη εγώ δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο κυρία Ζαχαριάδου... Για πιο λόγο ένας χάρτης να ακυρώνεται; Και ακόμα και αν ακυρώνεται σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις ένα εύλογο διάστημα για να επαναλάβεις την ίδια ερώτηση;