:Holly2: Πολύ όμορφο, τί να λέμε....
Και του χρόνου!!! :snowman4:
Printable View
:Holly2: Πολύ όμορφο, τί να λέμε....
Και του χρόνου!!! :snowman4:
Κι εμένα αυτό μου τη δίνει πάντα, το πολύ πρόωρο σε όλα. 'Ασχετο, δεν το λέω για το τωρινό style αλλά γενικά κάποια στιγμή έχετε σκεφτεί να κάνετε πιο μεγάλα τα fonts ? Μερικούς τους κουράζουν τα μικρά γράμματα, και πριν και μετά εορταστικού κλίματος. Εμένα πάντως με κούραζαν απ'την αρχή.
Κάποιοι θα πούνε ότι "ευλογάμε τα γένια μας", ίσως και να έχουν δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι έχουμε κάθε δικαίωμα!
Τα συγχαρητήριά μας στον δημιουργό, ο οποίος αποδεικνύει ότι όταν συνδυάζονται η τεχνική κατάρτιση με την αίσθηση του μέτρου και της καλλιτεχνίας, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!
ΥΓ1: Τι να πεις σε κάποιους που θεωρούσαν τον γύφτικο μπερντέ του μαΓαζιού τους παράδειγμα αισθητικής (αν και εδώ που τα λέμε, παράδειγμα ήταν, αλλά προς ...αποφυγήν :cheesy: )
ΥΓ2: Σωκράτη, την αμοιβή μου για το αβαντάρισμα σε μετρητά, ε; :bigsmile:
Συγχαρητηρια για την νεα εορταστικη εμφανιση!
Αισθητικο μεγαλειο, οποτε και η συγκριση με αλλα σαιτ περιττευει, νομιζω:cheesy:.
Κόκκινο με χίλια.. έχω και πάθος με το συγκεκριμένο χρώμα εξαιτίας της αδυναμίας μου για μεγάλο αθλητικό σύλλογο..
Πανέμορφο , μπράβο
και εχω την εντύπωση οτι τώρα ''τρέχει'' λίγο πιο γρήγορα το forum.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!! ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ :bigsmile::bigsmile:
Πω πω όσο το βλέπω μ' αρέσει περισσότερο :love::embarrest
Ας βάλω και το σωστό άβαταρ να κάνει ωραία αντίθεση...
Τρεχάτε... μπαίνει ο Δεκέμβρης.. έρχονται τα Χριστούγεννα!---------------------------------------------------->
Πολύ όμορφο και ζεστό:Mrs_Claus::xmas-smiley-032::xmas-smiley-024:
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι παιδιά:love: