Τελευταία παρακολουθώ την αστρολογία όχι τόσο για τις προβλέπσεις, όσο για να καταλάβω περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά δικά μου και των γύρω μου
Printable View
Τελευταία παρακολουθώ την αστρολογία όχι τόσο για τις προβλέπσεις, όσο για να καταλάβω περισσότερο κάποια χαρακτηριστικά δικά μου και των γύρω μου
το πετυχα τυχαια ψαχνοντας να βρω καποια βιβλια αστρολογιας και κατα τυχη βρηκα το myhoroscope .
Η αλήθεια είναι ότι λόγω επαγγελματικών δυσκολιών σκέφτηκα να σερφάρω στο Internet και να δω τι λένε τα άστρα, για τις επιρροές κλπ. έτσι εντελώς τυχαία μπήκα και στο site σας. Είπα να γραφτώ ως μέλος. Ξεκίνησα να διαβάζω πριν δυο ώρες και δεν λέω να σταματήσω. Όντως κάποιες από τις αναλύσεις σας είναι σαν να με γνωρίζετε, σαν να με φωτογραφίζετε.
Ευχαριστώ πολύ θα σας συμβουλεύομαι.:bigsmile:
ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!:bigsmile:
Εντελώς στην τύχη.Μ ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία,μια μερα πάτησα την λέξη αστρολογία στο google και μέσα σε όλα τα site ξεχώρισα αυτό.Από τότε διαβάζω ολα όσα υπαρχουν έχω μάθει πολλα και ενδιαφέροντα.
Βαριεμαι να ποστάρω... :embarrest και τωρα είπα...αντε βρε γραψε κάτι να ησυχασεις...
Γειά σας.
Σας ανακάλυψα μέσω της δημοσίευσης σας στο in.gr και μου φάνηκε ενδιαφέρων γι αυτό και γράφτηκα μέλος.Βέβαια οι γνώσεις μου στην αστρολογία είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο αλλά προσπαθώ να καταλάβω μέσα από τα ωραία και κατατοπιστικά άρθρα που δημοσιεύετε.Αλλά ακόμα μου φαίνονται βουνό!
Γειά σας παιδιά,
εγώ αν θυμάμαι καλά από το in.gr.
Είμαι μέλος αρκετό καιρό,με προβληματίζει λίγο το όλο θέμα της'' ενεργής συμμετοχής'' γιατί τι μπορώ να γράψω από την στιγμή που οι γνώσεις μου στα θέματα της αστρολογίας, στο επίπεδο που βρίσκονται, θεωρώ ότι χαρακτηρίζονται
ανύπαρκτες?
Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σχεδόν καθημερινά,αλλά αρκετά σημεία μου φαίνονται δύσκολα στην κατανόηση,γιατι πχ. πολλά άρθρα δεν μπορώ να τα διαβάσω,δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ,αυτό το μήμυμα εμφανίζεται.
'Ισως θα μπορούσατε να θεωρείτε αρκετά ενεργά μέλη και αυτούς που επισκέπτονται το site συχνά,πιστεύω ότι έχετε την δυνατότητα να το τσεκάρετε αυτό.
Απλά μία ιδέα δίνω.
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν!!
Τα άρθρα που αναφέρετε προφανώς είναι αυτά που έχουν την ετικέτα "Προσεχώς".. Στα "Προσεχώς" λοιπόν, δεν έχει πρόσβαση κανένα μέλος. Ούτε τα ενεργά, ούτε τα πολύ ενεργά, ούτε κανένας.
Παρουσιάζονται άρθρα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα.