Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
BAGIRA
Καλώς σας βρήκα με μία πρωτη ματιά το site φαίνεται πολύ καλό καλή δύναμη στη συνέχεια.
καλως ηρθες στο:horoscope:
[QUOTE=kiaRRa;112838]Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
Η περιέργεια δίνει ώθηση στην ανθρωπότητα να ερευνά και να μαθαίνει.
Μιλάς γι'αυτό το θέμα;
Δεν εχω καταλάβει ποια είναι η ερώτηση σου ωστόσο, σχετικά με αυτό. Είναι βέβαια και λάθος ενότητα για να θέσεις κάποια ερώτηση. Εδώ απλά συστηνόμαστε!:emb
εχεις δικιο....που μπορω να κανω καποιες ερωτησεις που εχω?παντως αυτο το θεμα εννοω αν συνεχιστηκε καπου αλλου,γιατι εκλεισε αποτομα....ευχαριστω.....
Quote:
Originally Posted by
maria...m
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
Η περιέργεια δίνει ώθηση στην ανθρωπότητα να ερευνά και να μαθαίνει.
Μιλάς γι'αυτό το
θέμα;
Δεν εχω καταλάβει ποια είναι η ερώτηση σου ωστόσο, σχετικά με αυτό. Είναι βέβαια και λάθος ενότητα για να θέσεις κάποια ερώτηση. Εδώ απλά συστηνόμαστε!:emb
εχεις δικιο....που μπορω να κανω καποιες ερωτησεις που εχω?παντως αυτο το θεμα εννοω αν συνεχιστηκε καπου αλλου,γιατι εκλεισε αποτομα....ευχαριστω.....
Κάποια θέματα όταν δεν τηρούν τους όρους λειτουργίας ή ξεφεύγουν από το θέμα, αναγκάζεται η διαχείριση να τα κλειδώσει προκειμένου να διατηρηθεί η εύρυθμη λειτουργία του ιστοχώρου.
Έχουμε ένα ολοκληρο forum συζητήσεων, μπορείς να δείς εκει πού ταιριάζει να θέσεις τις απορίες σου, αλλά πρώτα χρησιμοποίησε την αναζήτηση, μιας και μπορεί ήδη να υπάρχει αντίστοιχη συζήτηση.
Quote:
Originally Posted by
elendimop
geia sas!!!!:bigsmile:
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
γραφουμε ελληνικά όμως:embarrest
Γεια σας !!! Είμαι πολύ χαρούμενη που με δεχτήκατε στην παρέα σας !!! Σας ευχαριστώ !!! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
attavyros
Γεια σας !!! Είμαι πολύ χαρούμενη που με δεχτήκατε στην παρέα σας !!! Σας ευχαριστώ !!! :bigsmile:
και εμεις χαιρομαστε!!!
καλως μας ηρθες λοιπον!!!:bigsmile:
kalispera se oles kai olous:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
eirini2
kalispera se oles kai olous:bigsmile:
:welcome:Καλή περιήγηση!!!!
:nogrgl :bigsmile: