Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
semiramisgr
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρήκα . Λέτε να τα καταφέρω να μπω στα άδυτα? Ακρχισα να ψαχουλεύω και χάνομαι. Εσείς το βρήκατε ενδιαφέρον?
Λυδία
Καλώς μας ήρθες!
Δεν ειναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Εμείς δεν το βρηκαμε απλά ενδιαφέρον αλλά παθαμε εθισμό :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο... Λέων, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να βρώ την ακριβή ώρα γέννησης;
Ευχαριστώ!
καλημερα αν ειναι ευκολο μπορει καποιος να μου απαντηση στην ερωτηση μου.ευχαριστω!!!
Πολυ καλο σαιτ! Ειμαι καινουργια και εχω ενθουσιαστει!
Quote:
Originally Posted by
nohopeleme
Πολυ καλο σαιτ! Ειμαι καινουργια και εχω ενθουσιαστει!
καλως ορισες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!
σου ευχομαι καλη συνεχεια στο :horoscope:
:
Quote:
Originally Posted by
Αστερία
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο... Λέων, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να βρώ την ακριβή ώρα γέννησης;
Ευχαριστώ!
καλως ηρθες στο :horoscope:
καλη συνεχεια!
Quote:
Originally Posted by
maria...m
καλημερα ειμαι καινουρια στο forum σας αλλα εχω ενθουσιαστει με ολα αυτα που διαβαζω......δεν γνωριζω βεβαια καλα τα ''κατατοπια σας''αλλα ευχομαι να τα μαθω γρηγορα....η αληθεια ειναι οτι απο περιεργεια γραφτηκα,για τι ετυχε να πεσω στην σελιδα της χαρτομαντειας απο την maraki_1975.συνεχιστηκε κ σε αλλη σελιδα μετα γιατι ειδα οτι κλειδωθηκε το θεμα.κ θα ηθελα να διαβασω της ερμηνειες που δινει για τα σχεδια που εχει παραθεση....οπως κ να εχει σας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την ωραια κ ευχαριστη σελιδα που εχετε δημιουργησει αλλα κ για την ευχαριστη παρεα που κρατατε....να στε καλα.....
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
Η περιέργεια δίνει ώθηση στην ανθρωπότητα να ερευνά και να μαθαίνει.
Μιλάς γι'αυτό το θέμα;
Δεν εχω καταλάβει ποια είναι η ερώτηση σου ωστόσο, σχετικά με αυτό. Είναι βέβαια και λάθος ενότητα για να θέσεις κάποια ερώτηση. Εδώ απλά συστηνόμαστε!:embarrest
Quote:
Originally Posted by
αβεβαιος
καλησπερα σας
καλωσηρθες στο :horoscope:
Καλώς σας βρήκα με μία πρωτη ματιά το site φαίνεται πολύ καλό καλή δύναμη στη συνέχεια.