Καλησπέρα σε όλους τους εραστές της αστρολογιας!!
Ονομάζομαι Στεφανια και οι γνώσεις μου στην αστρολογια ειναι ελαχιστες.
Το site σας ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!!!! με πολυ ενδιαφεροντα θεματα !!!! και ειμαι σιγουρη πως μαζι σας θα μαθω αρκετα.
Printable View
Καλησπέρα σε όλους τους εραστές της αστρολογιας!!
Ονομάζομαι Στεφανια και οι γνώσεις μου στην αστρολογια ειναι ελαχιστες.
Το site σας ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!!!! με πολυ ενδιαφεροντα θεματα !!!! και ειμαι σιγουρη πως μαζι σας θα μαθω αρκετα.
καλησπερα σε ολους.ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ ενδιαφερον η παρεα σας.:bigsmile:
καλημερα ειμαι καινουρια στο forum σας αλλα εχω ενθουσιαστει με ολα αυτα που διαβαζω......δεν γνωριζω βεβαια καλα τα ''κατατοπια σας''αλλα ευχομαι να τα μαθω γρηγορα....η αληθεια ειναι οτι απο περιεργεια γραφτηκα,για τι ετυχε να πεσω στην σελιδα της χαρτομαντειας απο την maraki_1975.συνεχιστηκε κ σε αλλη σελιδα μετα γιατι ειδα οτι κλειδωθηκε το θεμα.κ θα ηθελα να διαβασω της ερμηνειες που δινει για τα σχεδια που εχει παραθεση....οπως κ να εχει σας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την ωραια κ ευχαριστη σελιδα που εχετε δημιουργησει αλλα κ για την ευχαριστη παρεα που κρατατε....να στε καλα.....
kalispera se oloys. Prwti fora grafw , alla parakoloythw ola ta themata sas me endiaferon
γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε.
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρήκα . Λέτε να τα καταφέρω να μπω στα άδυτα? Ακρχισα να ψαχουλεύω και χάνομαι. Εσείς το βρήκατε ενδιαφέρον?
Λυδία