Αγαπητή Nepheli,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Printable View
Αγαπητή Nepheli,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
σ'ευριστω παρα πολύ:clapping: θα σου ζητήσω ακομα μια χαρη που μπορει να βοηθήσει και άλλους έναν πίνακα με τα συμβολα μερικά τα γνωρίζω μερικά με μπερδευουν ευχαριστώ :bigsmile: πολύ
καλησπέρα σας.
θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται ο β.δεσμός και ο ν.δεσμός μου.
γεννήθηκα στις 01-07-1983, ώρα 08.35 το πρωί, στην κέρκυρα. θα ήθελα να μάθω κυρίως για τα αισθηματικά και για τα επαγκελματικά αν γίνεται.
αν σας είναι εύκολο, και δεν σας έχω κουράσει με τις ερωτήσεις μου, θα ήθελα να μου πείτε και τα αντίστοιχα για κάποιον που γεννήθηκε στις 28-12-1983, ώρα 08.30 το πρωί στην αθήνα.
σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
:cheesy:
ευχαριστωωωωωωωωω
Καλημέρα.Με λένε Κώστα και έχω γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1980,στις 15:30 στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να δώ το γενέθλιο χάρτη μου.Σας ευχαριστούμε πολυ για την ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστοσελίδα σας.
Αγαπητή Markella83,
ο Βόρειος Δεσμός σου βρίσκεται στις 15 μοίρες και 49 λεπτά των Διδύμων και στον 5ο οίκο, ενώ ο Νότιος Δεσμός σου στις 15 μοίρες και 49 λεπτά του Τοξότη και στον 11ο οίκο.
Ο Βόρειος Δεσμός του άλλου προσώπου βρίσκεται στις 25 μοίρες των Διδύμων και στον 11ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός του στις 25 μοίρες του Τοξότη και στον 5ο οίκο.
Αγαπητέ kim_ki_duk,
ο χάρτης σου είναι αυτός!
σας ευχαριστώ πολύ drmaroulita!!!
Καλησπέρα.Στο διάγραμμα με τις κάθετες και οριζόντιες αντιστοιχίες του χάρτη μου, βλέπω ένα σύμβολο που μοιάζει με το γράμμα Q, αν αντί για κύκλο το γράφαμε με τετράγωνο, ανάμεσα στα υπόλοιπα σύμβολα των τριγώνων, τετραγώνων, εξαγώνων κλπ., το οποίο δεν κατάφερα να βρώ στον πίνακα με τις εξηγήσεις των συμβολισμών.Είναι εύκολο να διευκρινίσετε τι σημαίνει; Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ:bigsmile: