Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
...καλησπερααα...ακουει κανενας?...
Quote:
Originally Posted by
maik-eak
...καλησπερααα...ακουει κανενας?...
Ολοι σε ακουμε!!!:cheesy::bigsmile:
καλως μας ηρθες λοιπον!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε κι ελπίζω να περάσουμε υπέροχα, φιλιά.
Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
katerinakiaigokeraki
Καλησπέρα σε όλους!
Είστε καταπληκτικοί, δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ιστοσελίδα αστρολογίας με πληθώρα θεμάτων και αναλυτικούς χάρτες για τόσα πολλά θέματα.
Quote:
Originally Posted by
Aquaries
Χαίρετε.. κι εγώ καινούρια εδώ.. δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι.. πιστεύω πως θα βρώ πολλά εδω μέσα :bigsmile:
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!
Να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε άπειρα θεματα και συζητήσεις για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. :bigsmile:
Καλό διάβασμα λοιπόν
Quote:
Originally Posted by
katerinakiaigokeraki
Καλησπέρα σε όλους!
Quote:
Originally Posted by
Aquaries
καλως μας ηρθατε!!!!
καλη συνεχεια στο :horoscope:
Quote:
Originally Posted by
ABTUL
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ(ΑΦΡΟΔΗΤΗ, ΔΙΑ, ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ. ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ; ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;;;;;; ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ !!!!
:bigsmile:Καλημέρα!!:bigsmile: Είναι πολύ γενικά όλα αυτά.....:embarrest καταλαβαίνεις πως είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου και κανένας δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση γενικά και αόριστα ,γίνε ποιό συγκεκριμένη και θέσε το ερώτημα σου στην κατάλληλη ενότητα...:bigsmile:
Καλύτερα θα ήταν.....να μην φωνάζεις....:toung: τα μικρά γράμματα είναι καλύτερα!!:bigsmile:
Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
Quote:
Originally Posted by
inertia
Γεια σας και από μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του site. Πραγματικά κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!
Καλώς μας ήρθες!
Χαιρόμαστε να ακούμε καλά σχόλια για την εθελοντική προσπάθεια τόσων ατόμων και τόσων ετών! :bigsmile:
γεια σας και απο εμενα...η αστρολογια ειναι μια ευφανταστη και γεματη μυστηρια ενασχοληση....!!!