Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Ειναι μερικοι ανθρωποι που δεν μπορεσαν ποτε να διαβασουν το μυστικο σημειωμα που αφησε μεσα τους ο Θεος...Δεν ειχαν το απαιτουμενο φως για
να το διαβασουν..Και τ αφησαν διπλωμενο να κιτρινιζει σ ενα κρυφο
συρταρακι της ψυχης τους... Ειναι κατι ανθρωποι που οι μερες τους ερχονται
και φευγουν χωρις ν αφησουν πισω τους ενα σημαδι..μια μυρωδια ..ενα ηχο..
[ Αλκυονη Παπαδακη }
Την καλησπερα μου σε ολους. :love:
Καλησπέρα!
Είμαι η Κυριακή, ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο, Δία, Αφροδίτη και ¶ρη στον Σκορπιό καθώς και Σελήνη στους Ιχθύεις. Νομίζω αυτά ίσως είναι αρκετά για να συστηθώ. Δυστυχώς είμαι αρχάρια και δεν μπορώ να καταλάβω αν το γενέθλιο Ωροσκόπιο μου είναι καλό. Πάντως δεν νιώθω Αιγόκερως.
Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να έχω άποψη.
Quote:
Originally Posted by
Kyriaki111
Καλησπέρα!
Είμαι η Κυριακή, ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο, Δία, Αφροδίτη και ¶ρη στον Σκορπιό καθώς και Σελήνη στους Ιχθύεις. Νομίζω αυτά ίσως είναι αρκετά για να συστηθώ. Δυστυχώς είμαι αρχάρια και δεν μπορώ να καταλάβω αν το γενέθλιο Ωροσκόπιο μου είναι καλό. Πάντως δεν νιώθω Αιγόκερως.
Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να έχω άποψη.
Καλησπερα και σε εσενα Kyriakii :bigsmile:
καλως μας ηρθες λοιπον!
καλη συνεχεια σου ευχομαι:bigsmile:
γεια και χαρα. ειμαι πολυ χαρουμενη που εγινα μελος στο site.
Quote:
Originally Posted by
τοτα
γεια και χαρα. ειμαι πολυ χαρουμενη που εγινα μελος στο site.
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!!1:bigsmile: Καλή περιήγηση στη συναρπαστική γνώση :nuts:!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
Quote:
Originally Posted by
astromaniac
:bigsmile::welcome: στην παρέα μας!!!! Μόνο μην γράφεις με κεφαλαία.....
Ζυγός είπαμε? Καλή περιήγηση!!!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
astromaniac
Καλώς ήρθες :bigsmile: .
Κι εγώ Ωροσκόπο Καρκίνο έχω, κι απο ότι είδα έχουμε και την ίδια ηλικία! :nuts: :love:
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι η lensko και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα σας είναι φυσικά η αγάπη μου για την αστρολογία. Ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ και ανακαλύπτω διαρκώς ότι η γνώση αυτή δεν τελειώνει.....Πιστεύω ότι υπάρχει αλήθεια, απλα δεν εχουμε όλα τα στοιχεία για να την κατανοήσουμε ή απλα δεν μπορούμε.
Να είστε όλοι καλα.
Quote:
Originally Posted by
lensko
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι η lensko και ο λόγος που μπήκα στην ομάδα σας είναι φυσικά η αγάπη μου για την αστρολογία. Ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ και ανακαλύπτω διαρκώς ότι η γνώση αυτή δεν τελειώνει.....Πιστεύω ότι υπάρχει αλήθεια, απλα δεν εχουμε όλα τα στοιχεία για να την κατανοήσουμε ή απλα δεν μπορούμε.
Να είστε όλοι καλα.
:bigsmile:Καλώς ηρθες και πάλι στην παρέα μας!!!:cheesy: Η αρχή λένε είναι το πάν.....το σημαντικό είναι η θέληση μας να αποκαλύψει ο καθένας την προσωπική του αλήθεια....:embarrest αργά η γρήγορα λοιπόν θα την ανακαλυψουμε αρκεί να εχουμε και το θάρρος αρχικά να την ψάξουμε:unsure: και το κυριότερο να την αντιμετωπίσουμε......:embarrest