-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Αγαπητη dazzle ο Ωροσκοπος σας ειναι ειναι Κριος στις 23 μοιρες και 54 ' ενω η Σεληνη σας ειναι στον Λεοντα στις 26 μοιρες και 15'. Τα ανω στοιχεια ειναι υπολογισμενα με τοπο γεννησης Αθηνα. Επειδη ξεχασατε να γραψετε την ωρα γεννησης εαν ειναι αλλη πολη παρακαλω ξαναγραψτε.
Ακης Αντωνιου
-
Είμαι το μέλος Ερμής και για πρώτη επαφή μαζί σου αγαπητό Φόρουμ ζητώ ό.τι μπορείς εσύ να μου πείς σχετικά με τον Ωροσκόπο μου.Είμαι γεννημένος 28 Μαίου 1978.Ώρα 07 και 45 π.μ,το πρωί.Γεννήθηκα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ,Ερμής
-
Αγαπητε Ερμη. Ο Ωροσκοπος σας ειναι Διδυμος στις 28 μοιρες και 28', ενω η Σεληνη σας ειναι στον Υδροχοο στις 24 μοιρες και 16'
Ακης Αντωνιου
-
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Τweety Baby Kai ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.13/10/83 11:40.ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Τweety Baby Kai ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.13/10/83 11:40.ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Αγαπητη tweety baby. O Ωροσκοπος σας ειναι Τοξοτης στις 08 μοιρες 39 ' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 14 μοιρες και 21 '.
Ακης Αντωνιου
-
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Έχω γεννηθεί 10 Ιουλίου 1964, στι1 3 π.μ., στην Ελλάδα- Αθήνα.
Ευχαριστώ
-
Αγαπητό μέλος fox
Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους,σ τις 17 μοίρες και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 25 μοίρες και 40΄.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 19/3/1976 11:50 π.μ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ?
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΔΙΔΥΜΟΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
BANSHIE
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 08 ΤΟ ΠΡΩΙ!:confused:
-
BANSHIE και Alekos123
Πατήστε το κουμπάκι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και διορθώστε παρακαλώ την ερώτησή σας σε πεζούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία δεν είναι ιδιαιτέρως επιτρεπτά στο φόρουμ και αγνοούνται από τους Αστρολόγους και προφανώς δεν σας απαντήσουν
Σας ευχαριστώ
-
Γεννήθηκα στο Καρπενήσι στις 17-6-1981 και ώρα 22:00 το βραδυ. Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by retrograde
Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται θα χρειαστούν τα παρακάτω:
- Τα στοιχεία της γέννησής σας: Έτος, Μήνα και Ημέρα γέννησης.
- Την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
- Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.
Εσείς απλά πατήστε το κουμπάκι
ΑΠΑΝΤΗΣΗ και καταχωρήστε την ερώτησή σας.
Σημείωση: Καλό θα ήταν την ώρα της γέννησής σας να την καταχωρείται σε 24ωρη βάση. Αυτό σημαίνει ότι εάν γεννηθήκατε στις 1 Αυγούστου 1960, 11 η ώρα το βράδυ και 20 λεπτά για ώρα θα γράψετε Ώρα 23, 20.
Διαφορετικά αν σας μπερδεύει έτσι να μας διευκρινίζετε αν για παράδειγμα γράψετε 11 αν είναι πρωινή η βραδυνή ώρα.
Οι αστρολόγοι μας πέρνουν σαν καταχώρηση ώρας την 24ωρη βάση. Όταν βλέπουν 23 θεωρούν 11 μ.μ. και όταν βλέπουν 11 θεωρούν 11 π.μ.
Επίσης μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική.
γενηθηκα 18 οκτωμβριου, κυπρο, στις 21-00
-
Quote:
Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται θα χρειαστούν τα παρακάτω:
Σημείωση: Καλό θα ήταν την ώρα της γέννησής σας να την καταχωρείται σε 24ωρη βάση. Αυτό σημαίνει ότι εάν γεννηθήκατε στις 1 Αυγούστου 1960, 11 η ώρα το βράδυ και 20 λεπτά για ώρα θα γράψετε Ώρα 23, 20.
Διαφορετικά αν σας μπερδεύει έτσι να μας διευκρινίζετε αν για παράδειγμα γράψετε 11 αν είναι πρωινή η βραδυνή ώρα.
Οι αστρολόγοι μας πέρνουν σαν καταχώρηση ώρας την 24ωρη βάση. Όταν βλέπουν 23 θεωρούν 11 μ.μ. και όταν βλέπουν 11 θεωρούν 11 π.μ.
γενηθηκα στην κυπρο(λεμεσο), στις 18 οκτωμβριοθ τοθ 1986 στις 21-00
-
γενηθηκα στην κυπρο λεμεσο στις 18 οκτομβριοθ 1986 η ωρα 21-00
-
;) :emb :mad: :rolleyes: :eek: :confused: :( :rolleyes: :mad: [quote=retrograde]Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται θα χρειαστούν τα παρακάτω:
Εσείς απλά πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και καταχωρήστε την ερώτησή σας.
Επίσης μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική.[/QUO:mad: :emb ;) :p TE]
-
γενηθηκα στην κυπρο στην λεμεσο στις 18 οκτωμβριου του 1986 στις 21-00
-
RE:πως θα μαθω τον οροσκοπο μου
γενηθηκα στην κυπρο στην λεμεσο στις 18 οκτωμβριου του 1986 η ωρα 21:00
-
αντιγονη
αυτό που κάνεις ονομάζεται troll και είναι απαγορευτικό σε όλα τα forums! Μη το ξανακάνεις σε παρακαλώ δεν προσφέρεται για παιχνίδι.
-
anme.
γεννήθηκα στις 01/06/1976 03:00 το πρωι στη στουτγκάρδη γερμανίας ημερα τρίτη
-
Γεια σας, εστειλα και σε άλλη κατηγορία...είμαι καινουρια και δεν ξέρω ακόμα τα κατατόπια...
λοιπον τα στοιχεία μου ειναι τα εξής: 23-9-1980
ώρα 14.35(θερινή ώρα)
Αθήνα...
Ευχαριστώ πολύ
-
θα παρακαλούσα να πείτε τον ωροσκόπο μου,τα στοιχεία μου είναι τα εξής:
01/06/1976
03:00
στουτγκάρδη γερμανιας
-
γεννήθηκα στις 30.10.79 20.14 το βράδυ στην κύπρο
-
Αγαπητά μέλη μας
Αντιγόνη
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 Καρκίνου 14' και η Σελήνη είναι στις 6 Ταύρου 27
divina
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 11 Αιγόκερου 37' και η Σελήνη είναι στις 28 Τοξότη 18
anme
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 7 Ταύρου 58' και η Σελήνη σας είναι στις 15 Καρκίνου 35'
ΜΑΡΙΝΑ
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 0 Αιγόκερου 09' και η Σελήνη σας είναι στις 16 ΙΧθύων 08'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Αγαπητη tweety baby. O Ωροσκοπος σας ειναι Τοξοτης στις 08 μοιρες 39 ' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 14 μοιρες και 21 '.
Ακης Αντωνιου
θα παρακαλούσα να πείτε τον ωροσκόπο μου,τα στοιχεία μου είναι τα εξής:
γέννηθηκα 30.10.79., 20.14 το βράδυ μέρα τρίτη στη κύπρο πόλη λεμεσός.
ευχαριστω.
-
γεννήθηκα στις 30.10.79. 20.14 μέρα τρίτη το βράδυ στην κύπρο-λεμεσός
το ζώδιο μου είναι σκορπίος αν μπορείτε να μου κάνετε μια αναλυση με το ωροσκόπο μου.
ευχαριστώ.
-
7 ιουλιου 1984
06:45
πρεβεζα
ελλαδα
-
Quote:
Σώφλου Ιωάννα
11 Αυγούστου 1980 5:30
Ρούσελτσχαϊμ Δυτικής Γερμανίας
-
Τα προσωπικά μου στοιχεία είναι
16.12.1966
02.30 πρωί
Χαλκίδα
Θα σας παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τον ωροσκόπο μου αλλά και την θέση της Σελήνης μου.
Ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by tango
γεννήθηκα 6 Αυγούστου 1979 στο Graz Αυστρίας, ώρα 13.05
Ποιοσ είναι ο ωροσκόπος μου;
-
γεννήθηκα στις 30.10.79. 20.14 μέρα τρίτη το βράδυ στην κύπρο-λεμεσός
το ζώδιο μου είναι σκορπίος αν μπορείτε να μου κάνετε μια αναλυση με το ωροσκόπο μου.αρκετές φορες μου λένε οτι είμαι καρκίνος και αλλες φορές με βρησκου διδιμο τελίκα τι ωροσκόπο έχω.
ευχαριστώ παρα πολύ[/QUOTE][/SIZE]
-
Αγαπητά μέλη,
D.M O ωροσκόπος σας είναι Καρκίνος στις 2 μοίρες και 14' και η Σελήνη σας είναι στους Ιχθείς στις 5 μοίρες και 50'
Lilly O ωροσκόπος σας είναι Καρκίνος στις 19 μοίρες και 45' και η Σελήνη σας είναι στο Σκορπιό στην 1 μοίρα και 54'
blarney O ωροσκόπος σας είναι Λέων στις 10 μοίρες και 28' και η Σελήνη σας είναι στο Λέων στις 22 μοίρες και 36'
xrysalenia O ωροσκόπος σας είναι Ζυγός στις 20 μοίρες και 33' και η Σελήνη σας είναι Υδροχόος στις 10 μοίρες και 38'
tango O ωροσκόπος σας είναι Σκορπιός στις 15 μοίρες και 10' και η Σελήνη σας είναι στον Αιγόκερω στις 20 μοίρες και 27'
φιλικά
Κυριακή Χατζηκώστα
-
Γεια σας!
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τον ωροσκόπο μου; Γεννήθηκα στα Χανιά στις 4/6/1977. Η ώρα κυμαίνεται από 22:30 εως 23:45. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ?ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 13-11-1965 ΚΑΙ ΩΡΑ 15ΚΑΙ 35ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
Καλό απόγευμα,
Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου.
Ημ/νία γέννησης : 27/10/1980 ώρα : 10:30π.μ.
Ευχαριστώ:)
-
8α η8ελα να μα8ω τον οροσκοπο μου γεννη8ηκα στις 18 οκτωβριου του 1986 στην λεμεσο-κυπρο η ωρα 21-00
-
Quote:
Originally Posted by αντιγονη
8α η8ελα να μα8ω τον οροσκοπο μου γεννη8ηκα στις 18 οκτωβριου του 1986 στην λεμεσο-κυπρο η ωρα 21-00
Χελόου Αντιγόνη από τη Λεμεσό. Πως είσαι;;;;;!!!!!!!!!!
Επειδή εγώ γνωρίζω τον ωροσκόπο σου αρκετές μέρες πριν στον αντιγράφω ελπίζοντας αυτή τη φορά να τον ΔΕΙΣ
Αντιγόνη
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 Καρκίνου 14' και η Σελήνη είναι στις 6 Ταύρου 27
Υ.Γ. Μαθήματα χειρισμού φόρουμ παραδίδω Κάθε Τετάρτη στις 7 μ.μ. GMT :cool:
-
[QUOTE=skorpinaki]Καλό απόγευμα,
Τόπος Γέννησης :Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ;)
-
[QUOTE=skorpinaki]
Quote:
Originally Posted by skorpinaki
Καλό απόγευμα,
Τόπος Γέννησης :Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ;)
καλημέρα και πάλι,
΄
Αν ήταν εφικτό θα ήθελα μια όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση για τον τί Ωροσκόπο έχω
ημερομηνία γέννησης : 27/10/1980
τόπος γέννησης :Αθήνα
Ωρα γέννησης : 10:30π.μ.
σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
-
skorpinaki είναι η 3η φορά που ρωτάς για τον ωροσκόπο σου.
Ωροσκόπους υπολογίζουν οι Αστρολόγοι μας. Για να υπολογίσουν το δικό σου κάποιος πρέπει να είναι online. Αυτή τη στιγμή δεν είναι κανένας. Αλλά και online να είναι δεν είναι σίγουρο ότι απαντούν άμεσα. Μπορεί να απαντήσουν μετά από κάποια ώρα.
Σε παρακαλώ μη συνεχίσεις να επαναλαμβάνεις την ερώτηση. Έχει καταγραφεί και αν θέλεις περίμενε.