ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!
Printable View
ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!
maraki exw ena parapono ....gia mena den ekanes kanena sxoliasmo......tespa....ok....:sad:
Αγαπητέ Δ.Μ. κ Ξέρξη,
κρατήστε όλο το φώς για εσάς... εμείς μπορούμε και στα σκοτάδια.
Και δεν θυμάμαι κάπου να ζητήσαμε από κανένα να ασπαστεί αυτό που κάνουμε.
Εφ΄όσον το θέμα αυτό διατηρείται, θα συμμετέχει όποιος θέλει.
Σταματώ, δεν είναι ανάγκη να βγω off-topic για ένα τέτοιο θέμα..
γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!
εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο
Γειά σου!!
το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.
Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.
Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!
Καλημέρα!!!
ειλικρινά κ εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα μα τίποτα στην αρχή!! Αν έχεις όμως υπομονή κ ήρεμο μυαλό κ διαβάσεις προσεκτικά όλες τις ανακοινώσεις κ τα παραδείγματα, θα μπεις στο πνεύμα αρκετά εύκολα. Το Μαρακι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κ τα γράφει υπέροχα! Έτσι έκανα κ εγώ!!
Καλή προσπάθεια!!
Καλησπέρα ανακάλυψα πρόσφατα τη σελίδα και εντυπωσιάστηκα με τη μέθοδο που παρουσιάζει το Maraki. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...
γειά σου!!!!:bigsmile: το πρώτο σταδιο το κάνεις 3 φορές πριν το σταυρό.ο σταυρος είναι το 2 στάδιο?εμένα μου έμεινε το 4σπαθι στη 3 φορά... σορύ που τα μπέρδεψα:sad:
παιδιά όσον αφορά τον σκοταδισμό ...υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δου και μέσα στα σκοτάδια , υπάρχουν άλλοι που χρειάζονται πολύ φώς για να δούν...η επιλογή ειναι του καθενός χωρίς σχόλια ...
Καλημέρα Μαράκι
Να σε ρωτήσω πάλι αν το 9 κούπα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ...
Δεν το έχω καταλάβει ... και απλά το συνατώ πολύ συχνά
Αφού τα 9 δεν ανοίκουν στα δικά μας χαρτιά ... δεν μπορεί κάτι θα σημαίνει ...
Σ'ευχαριστώ
¨Οπως έχει πει κ το Μαράκι στην 1 σελίδα του θέματος, το 9 συμβολίζει αυτό που έχουμε στο νου μας, αυτό που έχουμε στην έννοια μας να κάνουμε. Τα 9άρια ανήκουν στα φύλλα μας ανάλογα με το τι είμαστε, αλλά η μόνη διαφορά είναι (σύμφωνα πάντα με το Μαράκι) ότι δεν το κρατάμε ούτε στο 1ο αλλά ούτε κ στο 3ο άνοιγμα. Το Μαράκι δεν το θεωρεί σημαντικό χαρτί κ κατά τη γνώμη μου, από όσο έχω μπορέσει να καταλάβω πράγματι δεν λέει πολλά πράγματα. Ύπάρχουν άλλα σημαντικότερα φύλλα. Την έννοια του 9 ίσως θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με το J. Εκτός από το 9 καρό που δηλώνει τα πολλά νεύρα κ το 9 μπαστούνι που δηλώνει άσχημη πολύ ψυχολογική κατάσταση, τα 9άρια δεν έχουν κάποιο άλλο νόημα.
Αν θες την άποψή μου, μη μένεις τόσο πολύ στα 9άρια αν αυτά ανήκουν στη φιγούρα που ρίχνεις. Δεν λένε φοβερά πράγματα.
Μαράκι γειά σου!!
μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γενικές απορίες που πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρουν κ τα άλλα μέλη που παρακολουθούν το θέμα.
1. Μια φίλη μου είπε ότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να κλείσει η τράπουλα, αφού έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα κ ότι δεν πρέπει απλώς να μαζεύουμε τα φύλλα έτσι απλά σαν να έχει τελειώσει μια παρτίδα "Ξερής" για παράδειγμα, γιατί αφήνουμε αρνητικότητα στα φύλλα κ αυτά με τη σειρά τους στο θέμα που έχουμε μελετήσει. Τι γνώμη έχεις?? Γιατί και κάποιο άλλο μέλος σε αυτό το θέμα είχε πει ότι κλείνει τα φύλλα με "κέντημα". Τι λες?? :suspiciou
2. Η ντάμα κούπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, κοιτά προς τα αριστερά, άρα αυτό σημαίνει πως ότι κοιτά προς τα αριστερά είναι του ενδιαφέροντός της κ ότι δεν κοιτά είναι αυτά που πισοπλατεί. Σωστά?? Αντίστοιχα αριστερά είναι το άμεσο μέλλον κ δεξιά μήπως είναι το παρελθόν?? Όσον αφορά τον Ρήγα μπαστούνι, αυτός κοιτά δεξιά. ¶ρα εδώ τα πράγματα πώς πάνε?? ότι κοιτάει (δηλαδή προς τα δεξιά, αντίθετα από τη ντάμα κούπα) είναι του ενδιαφεροντός του?? Κ σχετικά με το παρελθόν-μέλλον?? Κ αυτά αντιστρέφονται?? :wacko:
3. Έστω ότι έχω πάνω από το κεφάλι μου στο σταυρό το 10 μπαστούνι κ ότι η τριάδα που έχω βάλει πάνω σ' αυτό για να καταλάβω πιο πολλά μου βγάζει για παράδειγμα 6 κούπα-10 κούπα-6 σπαθί. Αυτό μειώνει την ένταση της στενοχώριας?? Δηλαδή πως ερμηνεύεται : ότι για κάτι που έχω στενοχώρια αυτή τη στιγμή ξεσηκώνομαι και παίρνω χαρά ή μειώνεται η ένταση της στενοχώριας η οποία συνεχίζει να υπάρχει?? Γενικώς πολύ μπερδεύομαι όταν αντιφατικά φύλλα πέσουν δίπλα-δίπλα, π.χ. μου έχει πέσει πάνω από τη φιγούρα μου το 10κούπα και αμέσως δίπλα του ο ¶σσος μπαστούνι!! Ή μήπως αν πέσουν δίπλα-δίπλα μπορεί να πρόκειται για 2 ξεχωριστα γεγονότα?? Ενα ευχάριστο κ ένα δυσάρρεστο κ αν βάλω τριάδα επάνω τους να καταλάβω?? Τι μπέρδεμα!! Ότι μπορείς να γραψεις Μαράκι πάνω σε αυτό καλοδεχούμενο!!
4. Κάτι που αφορά το 1ο κ το 3ο στάδιο.. Μου έχει συμβεί μερικές φορές ξεκαθαρίζοντας τα φύλλα από τη μια φάση στην άλλη να μη μου βγαίνουν φύλλα έξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!! Αυτό μας λέει κάτι ιδιαίτερο??
5. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναφερθείς, πως εμηνεύονται τα φύλλα, αν πέσουν μόνα τους στην αρχή ή στο τέλος του 1ου κ του 3ου σταδίου. Υποψιάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα έχουν να μας πουν!!
Μαράκι ξέρω ότι είναι πάμπολλες μα πάμπολλες οι απορίες μου!! :wacko:
Μην ανησυχείς, δεν περιμένω να μου τις απαντήσεις όλες με μιας!! :weird:
Όποτε μπορείς :embarrest
καλησπέρα, καταρχήν θα θελα να εξηγήσω κάτι σχετικά με τη χαρτομαντεία ...οι χαρτορίχτρες οι επαγγελματίες που έχουν και κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις δεν ρίχνουν μια απλή τράπουλα , μπορεί επιφανειακά να φαίνεται μια απλή τράπουλα αλλά στην ουσία ειναι μια τράπουλα διαβασμένη στα άστρα με μια διαδικασία που ούτε την ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να την μάθω ...γιατί εγω (όχι οτι δεν πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει ενα μυστήριο σε αυτο που κάνουν ) θεωρώ οτι αυτα που ακούγονται ειναι ακριβώς για να δημιουργησουν μια εικόνα μυστηρίου και φυσικά κάτι τέτοιο κάνει ξεχωριστό τον τρόπο που ρίχνει η επαγγελματίας χαρτορίχτρα και φυσικά αυτο θα κάνει εμας να τσιμπίσουμε και να ενθουσιαστούμε με αυτη την μυστηριώδη τελετουργία ...
λένε οτι η τράπουλα πρέπει να φυλάγεται σε μεταξωτό μαντίλι να χρησιμοποιείται μόνο για αυτο το λόγο και όχι να παίζουμε και μπιρίμπα με αυτη την ίδια τράπουλα , λέγεται οτι πριν ρίξεις τα χαρτιά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γυρίσει την τράπουλα τρείς φορές ΄γύρω απο τον εαυτό του κ.λ.π
εγω πιστεύω οτι η τράπουλα πραγματικά παίρνει την αύρα αυτού που ενδιαφέρεται για αυτο θα πρέπει να την ανακατεύει αυτός που ενδιαφέρεται αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να πιστέψω κάθε τι που ακούγεται ....
εμένα μου βγαίνουν τα χαρτιά και χωρίς να διαβαστούν στα αστρα και χωρίς να πρέπει να φυλάω την τράπουλά μου μέσα σε μεταξωτό μαντίλι ...
αυτη ειναι η δική μου γνώμη ...για αυτο που με ρωτησες!!!
όσον αφορά αυτο που με ρωτάς για το 10 μπαστούνι πάνω στο κεφάλι σου και η τριάδα που πέφτει ειναι 6κούπα+10κούπα+6σπαθί θα σου πω αμέσως τι σημαίνει
εσυ (πάνω απο το κεφάλι σου το 10 μπαστούνι ) φοβάσαι κάτι , ανησυχείς για κάτι , τρέμεις για κάτι ...τι ειναι αυτο ?
βάζω την τριάδα και βλέπω οτι το ξεσήκωμά σου (αν εσυ εισαι η κούπα) με εναν σπαθάτο (6σπαθί) ή αν δεν υπάρχει σπαθάτος το ξεσήκωμά σου για την δουλειά σου θα ειναι τελικά καλό ...αυτό που εσύ φοβόσουν λοιπόν (10μπαστούνι) δεν ειναι όπως φοβάσαι ακριβώς το αντίθετο θα σου βγει σε καλό(10κουπα) όσον αφορά γενικά τα αντιφατικά χαρτιά ανάλογα με το τι ειναι τα άλλα χαρτιά μπορεί να σημαίνει είτε οτι ενω ελπίζω για κάτι (10κούπα θα πέσει πρώτο) έρχεται μετά στο άνοιγμα ή απλά ακολουθεί το 10μπαστούνι ή ο άσσος μπαστούνι , οι ελπίδες μας πάνε περίπατο γιατί η τελική έκβαση δεν ειναι όπως ελπίζουμε ...κατάλαβες πως λειτουργούν τα αντιφατικά χαρτιά?
όσο επιμένουν να βγαίνουν κάποια φύλλα τόσο πιο σίγουρη ειναι η επίδρασή τους ..κατάλαβες όταν κάτι επιμένει και δεν λέει να φύγει απο τα χαρτιά οι πιθανότητες να συμβεί αυτο αυξάνονται....
α! δεν σας εχω πει τι σημαίνουν οταν πέσουν μόνα τους?
νόμιζα οτι το εχω πει θα σας το πω κι αυτο ...!!!
όσον αφορά τέλος το που κοιτα η φιγούρα , κοίταξε να δεις όλες οι φιγούρες δν κοιτούν προς το ίδιο μέρος οπότε δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για την διαφορετικότητα αυτη των φιγούρων ...όμως όσον αφορά τον σταυρό και το άνοιγμα του ...αναγκαστικά για μας το μέλλον ειναι προς τα αριστερα και το παρελθόν ή αυτα που εμείς θέλουμε να τα αφηνουμε πίσω ειναι προς τα δεξιά , η φιγούρα στη συγκεκριμένη περίπτωση (στάδιο) δεν κοιτά αναγκαστικά προς τα δεξιά ή προς τα αριστερα γιατί εμείς ούτως ή αλλως έχουμε ορίσει εξ αρχής οτι δεξιά ειναι τα παρελθοντικά και αριστερά τα μέλλοντα ...
κατάλαβες ?
όμως σαφώς μας εξυπηρετεί στα αλλα στάδια που δεν υπάρχει παρελθόν απο τα αριστερα και κάτι άλλο στα δεξιά ούτως ή άλλως όταν λέμε οτι η ντάμα μας , κοιτάει ενα φύλλο σημαίνει οτι του δίνει σημασία ενω οταν το πισωπλατεί οτι το παραμερίζει κάνει πως δεν το βλέπει ...
παιδιά σιγά σιγά θα τα μάθετε τόσο καλά και σε αυτο θα βοηθήσει και η εμπειρική σας ερμηνεία δηλαδή όποιος έχει την υπομονή θα ήταν καλό όταν ρίχνει τα χαρτιά να τα γράψει σε ενα χαρτί (τον τρόπο που πέφτουν) και καθώς οι μέρες , μήνες περνάνε τα γεγονότα θα γίνονται και θα βλέπετε πώς είχε φανεί στα χαρτιά ...
ελπίζω να βοήθησα!!!
λοιπόν θέλω να σας πω κάποιες ιστοριούλες για να καταλάβετε την δύναμη των χαρτιών (του σκοταδισμού) ...
κάποτε πριν 4 χρόνια περίπου μια φίλη μου ξεκινά σχέση με ενα παλικάρι το οποίο ήταν παλιός της φίλος ...
έρχεται λοιπόν και μου λέει
Μαρία, έκανα σχέση με τον Β... θυμάσαι εκείνο το παιδί που σου είχα πει οτι είμασταν κολλητοί κάποτε...
θέλω να μου ρίξεις τα χαρτιά απο περιέργεια γιατί ξέρω τι άνθρωπος ειναι και απο οτι φαίνεται αυτη η σχέση θα πάει μέχρι γάμο ...
εντάξει !!!
ρίχνω λοιπόν τα χαρτιά (υποψιν , επηρεασμένη οτι θα δω γάμους και μια καλή σχέση , όπως μου έχει εξηγήσει η φίλη μου) ...
φρίκαρα παιδιά, είδα μια σχέση χάλια ...γιατι ? γιατι ο τύπος είχε άλλη και την κορόιδευε την φίλη μου , ήταν ενας χαρακτήρας μάλλον μισογύνης και απλά τον ενδιέφερε να έχει γκόμενες χωρίς συναίσθημα ...δεν αγαπούσε καμία ...
δεν ήξερα τι να της πω είχα δει τα πάντα και δεν ήξερε πως να της το πω ...
της είπα λοιπόν να μην δώσει σημασία σε αυτα που θα ακούσει γιατί μπορεί να κάνω λάθος...
δυστυχώς δεν χρειάστηκε να περάσει παρα μια εβδομάδα και η φίλη μου τον έπιασε στα πράσα ....
όσον αφορά το τι σημαίνουν τα χαρτιά όταν πέφτουν μόνα τους στο κάτω μέρος ...των σταδίων ...
λοιπόν αν πέσει μόνο του το 2αρι σημαίνει οτι το κρεβάτι μας ειναι άδειο καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!
όταν πέσει το 3αρι μόνο του σημαίνει οτι ο δρόμος μας ειναι κλειστός δηλαδή οτι δεν θα πάμε πουθενά ...θα μείνουμε σπίτι , αν αυτο βγαίνει συχνά σημαίνει οτι συχνά αυτο τον καιρό θα την βγάζουμε σπίτι
αν βγεί μόνο του το 4αρι σημαίνει οτι το χαρτί τους δεσμού δεν σμίγει με άλλο ακομα κι αν εχουμε σχέση δεν αισθανόμαστε οτι έχουμε ΤΟΝ δεσμό ...
όταν το 5αρι ειναι μόνο του ειναι η καρδιά μας κλειστή ...μόνη της
όταν το 6αρι ειναι μόνο του , δηλωνει ενα ξεσήκωμα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό ...αυτο σημαίνει οτι νιώθουμε ξεσηκωμένοι αλλά όχι για να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο
όταν το 7αρι ειναι κλειστό , μόνο του δηλαδή αυτο σημαίνει οτι προς το παρόν δεν μας φτάνει τίποτα ενα "μέλλον" που δεν έχει κάτι καινούριο να δεχτεί άμεσα...
όταν το 8αρι ειναι μόνο του αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε καταπιεί τη γλώσσα μας δεν έχουμε κάτι να πουμε και δεν θα μιλάμε...
όταν η ντάμα πέσει μόνη της τότε θα δείχνουμε μόνη ...οι άλλοι αυτο θα βλέπουν και τις περισσότερες φορές αυτο κι είναι οτι θα είμαστε μόνη, μόνη στο σπίτι, μόνη χωρίς φίλους, μόνη στη βόλτα...
όταν ο Βαλές πέσει μόνος τότε δηλώνει την μοναχική ψυχή ...που ακόμα και σχέση να έχουμε αισθανόμαστε μόνοι...μέσα μας
ότι απορία έχετε μου λέτε!!!
Μαράκι μου,
είσαι απλά καταπληκτική!!!!!
:love: :cheesy: :love:
καλησπέρα, ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια ...
και θα θελα να σας πω και μια άλλη ιστορία που έχει μεγάλη σημασία για αυτα τα χαρτιά , κάποτε είχα ρίξει τα χαρτιά σε μια γνωστή μου (ήταν παντρεμένη) , μέσα στα χαρτιά της είδα διαζύγιο και η αίτία ήταν αυτη , της το είπα βέβαια προσεκτικά γιατί ειναι λεπτα θέματα αυτα και δεν λέγονται μπαμ και κάτω ...της είπα λοιπόν να προσέχει τον γάμο της γιατί απο δικό της λάθος θα μπορούσε να φέρει το γάμο σε διάλυση ...
με κορόιδεψε και μου είπε καλά κάνω εγω και δεν πιστεύω σε χαρτιά και οτι αυτα που λέω ειναι κουταμάρες ...
παιδιά , πέρασαν 2 χρόνια και φυσικά είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για αυτα που είχα πει ...γιατί το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί ....
κι όμως 3 χρόνια μετα το ρίξιμο των χαρτιών μαθεύτηκε οτι η κυρία διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον άλλον και φυσικά εγω τα έμαθα όλα αυτα όταν το ζευγάρι είχε ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια για το διαζύγιο ....
δεν ειναι η μόνη ιστορία αυτη για αυτο θα ήθελα να ξέρετε οτι κάθε τι που βγάζει το χαρτί ...να το θυμάστε γιατί δεν υπαρχει περίπτωση να ΜΗΝ βγει ακόμα και αν περάσει καιρός ...το έχω τσεκάρει πολλές φορές μέχρι σήμερα ...
αν και συνήθως αυτο που μας βγάζει το χαρτί βγαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως να ξέρετε οτι έχει τη δύναμη να δει και πολυ μακριά ...
επίσης θα ήθελα να σας πω κάτι , μην ρίχνετε τα χαρτιά κάθε μέρα ούτε 2 και 3 φορές τη μέρα γιατί δεν έχει νόημα θα μπερδευτείτε και θα βγάζετε ακρη...βέβαια τώρα ειναι διαφορετική περίπτωση γιατί προσπαθείτε να το μάθετε αλλά ακόμα και τωρα θα προτιμούσα να μην τα ρίχνετε συνέχεια στον εαυτό σας αλλά προσπαθήστε με φίλους να τα μαθετε ...
maraki na s pw...egw as poume evgala prin ena mina stin aderfi m oti kt tha ginei me enan kastanoksantho kai oti ti skeftetai kai oti tha ginei kt dinato..kai oti tha beni st mesi mia melaxrini epidi t kolaei ala autos tha skeftetai tin aderfi m..kai ontws st frontistirio tis pige se ena alo tmima enas kastanoksanthos t opoiou tou kolouse mia simathitria tis aderfis m alla autos den tis dini simasia..kai proxthes kitaze kapws entona tin aderfi m enw auti den t dine simasia,,..alla t xartia ta exw vgali ena mina kai tpt...den exoun ousiastika kan gnwristi akomi..alla tis alis pou mas eipes 3xronia???
eleos......
Παιδιά καλησπέρα. Πριν από αρκετά χρόνια έριχνα τα χαρτιά και ο λόγος που σταμάτησα να τα ρίχνω ήταν γιατί... μου έβγαιναν ΟΛΑ. Είχα μια σχέση τότε και ενώ ήξερα ότι δεν θα κρατούσε όσο και αν το ήθελα , διατηρούσα ελπίδες ότι θα πάνε κάλα τα πράγματα. Καταστάσεις που έβλεπα και μάθαινα , προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν η ιδέα μου και η ανασφάλειά μου. Οταν λοιπόν έριχνα τα χαρτιά, με ένα παρόμοιο τρόπο σαν της maraki1975 , όλα ήταν ξεκάθαρα, μέχρι και την μέρα που χώρισα ο χωρισμός ήταν το μόνιμο χαρτί στο ρίξιμο μου. Θέλω λοιπόν να σας πώ , ότι άν συγκεντρώνεσαι στο ρίξιμο μπορεις να "διαβάσεις" με κάθε λεπτομέρεια την ερμηνεια. Δεν θέλει ιδιαίτερες γνωσεις. Βέβαια θέλει χρόνο για να πάρεις τον "αέρα". Μαράκι , οφείλω να ομολογήσω ότι με έχεις βάλει στον πειρασμό και άρχισα να ρίχνω πάλι τα χαρτιά. Οι φίλες μου δεν σταματάνε να το ζητούν. χαχαχα... Ευτυχώς όμως τα πράγματα δείχνουν καλύτερα τώρα. Και κάτι τελευταίο. Το δυσκολότερα είναι να τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Γιατί εκεί συγχέεις τα πράγματα, ίσως και να τα παρερμηνεύσεις. Όταν λοιπόν ρίχνετε στον εαυτό σας , να τα ρίχνετε σαν να πρόκειτε για άλλον ενδιαφερόμενο. Και να τα ερμηνεύεται δυνατα! Όχι από μέσα σας. Μόνο έτσι βγαίνει. Πιστέψτε με. Καλό ρίξιμο σε όλους. Και ένα μεγάλο μπράβο στο μαράκι που ασχολείται ακόμη μαζί μας. Σε ευχαριστούμε.
Ξέχασα να σας πω και μια περίπτωση μιας και το ανέφερε και το μαρακι εχθές. Τον Απρίλιο που μας πέρασε, μου είπε μια φίλη τα χαρτιά. Παιδιά, χωρίς υπερβολές ... μου τα βρήκε όλα με κάθε λεπτομέρεια. Με ακριβείς ημερομηνίες. Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες τώρα αλλά σας μιλάω ειλικρινά!!!! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ , βγήκε σε διάστημα τριών μηνών. Ακριβώς όμως!!!! Ακόμη και τώρα συνεχίζουν να βγαίνουν με την σειρά που μου είχε πει εκείνη. Και για άτομα του παρελθόντος αλλά και για άτομα που θα γνώριζα. Ε , λοιπόν ουτε να ταξίδευε στον χρόνο και να έβλεπε τι θα γινόταν. Τετοια ακρίβεια .... Τι να πώ? Ανυπομονώ να ξαναπάω. Και δεν είναι επαγγελματίας! Τώρα περιμένω κάτι που μου είχε πει. Εχει βγεί αλλά μου έιχε πει ότι αυτό το ζήτημα θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του έτους. Πριν φύγει ό χρόνος αυτός συγκεκριμένα. Θα περιμένω έως τότε, και θα σας πώ. Αλλά έιτε βγεί, είτε όχι, σημασία έχει ότι βγήκαν όλα τα άλλα. Η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή. Πιστεψτε , ότι πραγματικά βγαίνουν τα χαρτιά! Θέλει όμως και να το εχεις λιγο το χάρισμα να μπορείς να τα ερμηνεύεις συνδυάζοντάς τα!!! Δεν αρκεί μόνο να ξερουμε την ερμηνεία τους. Τα χαρτιά σου "μιλάνε", αρκεί να ξέρεις να τα "ακούσεις".......
Καλησπέρα και από εμένα
Μαρακι έχω εντυπωσιαστεί με τη δουλειά σου
Και ασχολούμαι με την εκμάθηση…
Ωστόσο θα ήθελα να καταθέσω μια πρόσφατη εμπειρία μου
Μπήκα στον πειρασμό να πάω σε επαγγελματία πρόσφατα (70 ευρώ)
Πήγα πριν από ένα ραντεβού που είχα (ιατρικό).
Αυτό που μου είπε πως θα πάει πολύ καλά ανατράπηκε σε 2 ώρες…
Εντελώς διαφορετικά!!!
Προσοχή λοιπόν
Γεια σου maraki_1975 αν και είμαι σχετικά καινούρια στην παρεα σας έχω διαβάσει οσα έχεις αναφέρει απο την αρχή και εχω προσπαθήσει να τα εφαρμόσω αλλά με μπερδεύουνε πάρα πολύ τα χαρτιά που εσύ τα αγνοείς.Ολο ανακυκλώνονται στα δικα μου και δεν μπορώ να δώσω μια ολοκληρώμενη ερμηνια. Δώσε μου αν μπορείς μια λύση.
Καλημέρα φίλοι μου! Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε, να σας δώσω μια συμβουλή. Κυρίως απευθύνομαι στους αρχάριους , γιατί οι "έμπειροι" το γνωρίζουν καλά αυτό. Μην σας γίνει έμμονη ιδέα το "ρίξιμο". Μην τα ρίχνετε κάθε μέρα και κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολει. Θα μπερδευτείτε πααααρα πολύ. Σας το λέω γιατί την έχω πατήσει κι εγω. Και κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού , που άρχισαν να μου βγαίνουν όσα μου είχε πει τον Απρίλιο η φίλη μου στα χαρτιά, την έψαχνα απεγνωσμένα για να μου ρίχνει τα χαρτιά. Ευτυχώς δεν μένουμε στην ίδια περιοχή και δεν ήταν εφικτό, διαφορετικά αν ήταν δυνατό , θα της το ζητούσα κάθε μέρα. Οι προβλέψεις δεν βγαίνουν επειδή το λένε τα χαρτια!!!!! Απλά είναι καταστάσεις που είναι γραφτό να συμβούν , απλά οι μαντικές μεθόδοι είναι το μέσο για να τις δούμε . Μην αγχωνόμαστε λοιπόν και μας πιάνει υστερία με τα χαρτιά. Το λέω και για μένα οχι μόνο για σας. Και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα έιναι η χειρότερη περίοδος για "ρίξιμο". Είναι όλα αρνητικά εκ των πραγμάτων και όλα τα βλέπουμε μαύρα. Καλό είναι να ρίχνουμε τα χαρτιά όταν είμαστε ήρεμοι (είτε τα ρίχνουμε για μας είτε για κάποιον φίλο ή φίλη). και φυσικά όχι κάθε μέρα. Ας αφήνουμε 10-15 μέρες να περάσουν. Μια φιλική συμβουλή. (ελπίζω βέβαια να το τηρήσω και εγώ.... :cheesy: ) . φιλάκια και καλημέρα σε όλους.
;
Έχεις πάρα πολύ μεγάλο δίκιο σε όσα λες!! Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε συνέχεια, νομίζω μία φορά την εβδομάδα είναι καλά!! Πρέπει άλλωστε να αφήνουμε και τα γεγονότα τα οποία θέλουμε να προβλέψουμε να εξελιχθούν, σωστά??
Θέλω επίσης να επισημάνω κ το εξής.. Έχω παρατηρήσει ότι αδυνατό να "διαβάσω" όσα βγαίνουν, αν εγώ δεν είμαι πρωτίστως πολύ καλά ή αν δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια. Χώρια τους πονοκεφάλους που σχεδόν πάντα έχω!!!
Οπως είπα και το πρωί , παιζει πολύ σημαντικό ρόλο η διάθεση μας. Ίσως και το σημαντικότερο. Γενικότερα η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω σε όλους τους τομείς. Αν η ψυχολογία σου είναι καλή νιώθεις όμορφη ακόμη και αν είσαι αλουστη , αβαφη, και με πυζάμες. Αν η ψυχολογία σου είναι στο ναδιρ τότε ακόμη και αν εχεις βγεί από spa θα νιώθεις πού άσχημη. Πόσο μάλλον σε κάτι που παιρνει από την ενέργειά σου. Και μην ξεχνάμε ότι εμεις είμαστε αυτοί που επηρρεάζουμε την ίδια μας τη ζωή.!!!!!! Φυσικά και πιστεύω στο πεπρωμένο, και οτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, είτε το πουν ΄τα χαρτιά είτε όχι. Ομως βάζουμε και εμεις το χεράκι μας. Αν π.χ. τα χαρτιά πουν ότι εγώ σήμερα θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου θα τον γνωρίσω. Αν όμως είμαι μες την ξινιλα σήμερα ε, ο έρωτας θα ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει μακρυά. Δεν θα φταίνε τα χαρτιά βέβαια αλλά η δική μου η ξινίλα!!! :cry: Φροντίστε λοιπόν όταν θέλετε να ασχοληθείτε με τα χαρτιά τον καφέ ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, να έχετε την σωστή ψυχολογία!!! Θετική ενέργεια λοιπόν , για όλα!!!!! φιλάκια
Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εμένα μου είχε βγει και με την συγκεκριμένη μέθοδο ότι θα κάνω σχέση με κάποιον τον Αύγουστο. Η ευκαιρία μου ήρθε, αλλά εγώ την κλώτσησα, γιατί ήμουν κολλημένη με κάποιον άλλο. Τώρα συνειδητοποιώ το λάθος μου, αλλά είναι αργά. Πάντως, πιστεύω ότι τα χαρτιά ίσως σε προειδοποιούν μερικές φορές γι' αυτό και πρέπει να είμαστε θετικοί! :bigsmile:
Σ' ευχαριστω πολυ Μαρακι :bigsmile: Ειχα μια φιλη οταν ειμουν στην ελλαδα που μου ελεγε τα χαρτια με τον τροπο σου. Εφυγα ομως προτου να μου τα μαθει καλα :sad: . Πηδηξα απο την χαρα μου οταν ειδα ολα που εχεις πει στο φορουμ. Ειναι σαν να εχω την φιλη μου εδω να μου εξηγει τα παντα.
Δεκα χιλιαδες ευχαριστω :bigsmile: :bigsmile:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Λοιπόν κορίτσια, όπως κι εσείς πιθανόν θα έχετε παρατηρήσει, ένας ρήγας σπαθί και μία ντάμα κούπα, δεν κοιτάζονται ποτέ μούρη με μούρη. Πώς θα ερμηνεύαμε κάτι τέτοιο, ειδικά αν πρόκειται για ένα αισθηματικό θέμα?
γεια σας!να ρωτησω,,,αν τα ριχνουμε για αυτον που 8ελουμε,πως καταλαβαινουμε ποια ειμαστε...;;;;πρεπει να το προκα8ορισουμε;
Σχετικά με τους ρηγάδες και τις ντάμες... εξαρτάται από τη θέση που θα πέσουν. Μπορεί και να κοιτάζονται μπορεί και όχι. Στην περίπτωση που κοιτάζονται, πρόκειται για δύο άτομα (πιθανότατα ζευγάρι αλλά μπορεί και δυο άτομα πολύ συνδεδεμένα μεταξύ τους) που "κοιταζονται στα μάτια". Δύο ανθρώπους που υπολογίζουν πολύ ο ένας τον άλλον. Ακόμη μπορεί και να είναι και μία συνάντηση τετ-α-τετ. Δεν είναι απόλυτο για δεσμό. Αυτό όμως το βλέπουμε πιο καθαρά σύμφωνα με τα γύρω φύλλα. Ειναι τελείως σχετικές οι ερμηνείες αν δεν εχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Αν για παράδειγμα μας πέφτει Ακαρό - 10μπαστούνι-νταμα-ρηγας , εγώ προσωπικά θα το ερμήνευμα έτσι: σε μια συνάντηση που θα εχουν αυτα τα δυο άτομα , θα στεναχωρηθούν από μία άσχημη είδηση. Αν κοιτάζονται και οι δύο θα είναι ένα νεό που θα βγεί πάνω σε μια συζήτηση διαφορετικά την είδηση θα την δώσει αυτος που κοιτάει τον άλλον και την στεναχωρια αυτός που κοιτάει το δεκα μπαστούνι. Αλλά η στεναχώρια θα είναι πιο πολύ για την νταμα γιατί εκείνη είναι και διπλα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν σε κάτι είμαι λάθος ας με διορθώσει το μαράκι.
Σχετικά με την ντάμα τη δική μας , οταν ρίχνουμε για κάποιον που μας ενδιαφέρει, εννοείτε ότι έχουμε ήδη χαρακτηρίσει μια ντάμα που μας αντιπροσωπεύει.Ετσι όταν πέφτουν τα φύλλα των οποίων το χρώμα μας αντιπροσωπεύει αφορούν εμας. Αν εισαι ντάμα σπαθί , τα σπαθιά είναι τα φύλλα σου. Αν όμως ειναι και ο άλλος στα χρώματα σου, τότε βάλε αυτον λίγο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο. Για να μπορείς να ξεχωρίσεις τα φύλλα.
Μαράκι συγνώμη που απαντάω εγώ για σένα . Αν κάνω λάθος σε κάτι απο αυτά που είπα , διορθωσέ με σε παρακαλώ. Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα!!
Ναι πράγματικά αυτές οι 2 φιγούρες που αναφέρεις δεν κοιτάζονται. Όμως όπως έχει αναφέρει το Μαράκι σε παλαιότερες δημοσιεύσεις της, σημασία δεν έχει τόσο πολύ η φιγούρα (Q ή R), αλλά το J η ψυχή δηλαδή. Καλύτερα να δίνεις σημασία πιο πολύ σε αυτό. Μπορεί οι κύριες φιγούρες να μην κοιτάζονται, αλλά να κοιτάζονται είτε τα 5άρια σας (οι καρδιές σας, δηλ.), είτε τα 2 σας, είτε τα J σας. Ελπίζω καταλαβαίνεις πως πάει το θέμα!!
Συμφωνώ απολύτως με όσα αναφέρεις αγαπητή christina_scorpios!!
Θα ήθελα επίσης να σημειώσω κάτι σε σχέση με τις φιγούρες που το είχε αναφέρει φυσικά το Μαράκι, αλλά το είδα πάνω στην πρακτική κ δεν πίστευα στα μάτια μου!! Είναι πολύ πιθανόν, τα χρώματα να μην είναι 100% αντιπροσωπευτικά, αλλά να σχετίζονται με χαρακτηριστικά του ατόμου. Θα σας πω αμέσως τι εννοώ. Ο Προϊστάμενός μου είναι ένας ψαρομάλης τύπος με γαλαζοπράσινα μάτια. Σύμφωνα με τα χρωματικά δεδομένα θα έπρεπε να μου βγαίνει σαν Καρό η φιγούρα του. Αντιθέτως όμως (είναι διπλά κ τριπλά τσεκαρισμένο) μου βγαίνει σαν Μπαστουνάτος, γιατί είναι άτομο πολύ ψηλά στην ιεραρχία κ με πολύ μεγάλη σχέση με τα κυβερνητικά ζητήματα, είναι άτομο εξουσίας. Αυτό σαν παράδειγμα!!
Φιλιά!!
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!
Διαβάζω το tread από την στιγμη που δημιουργήθηκε και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί!Perfect
Απλά δεν είμαι πολύ καλή ακόμα στο να διαβάζω αυτό που θέλω να μου πουν τα χαρτιά...Προσπαθώ να βγάλω το συμπέρασμα διαβάζοντας αυτά που έχουν γραφτεί εδώ :bigsmile:
Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση! Μου βγαίνει συνέχεια όσες φορές τα έχω ρίξει ένας άσσος σπαθί, εγώ είμαι κούπα.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :love: