Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
Μαργω
Γεια σας .Ειμαι η Ελευθερια και ειμαι καινουργιο μελος.Δεν μου αρεσει να γραφω:embarrest. Με ενδιαφερει περισσοτερο να διαβαζω για να κατανοησω καλυτερα την αστρολογια , κατι που με γοητευε απο μικρη σχετικα ηλικια.Ομως νομιζω οτι ειναι αγενεια να διαβαζω τις εργασιες, τις μεταφρασεις και τις προσωπικες αναζητησεις των μελων, χωρις να εχω πει ενα ευχαριστω . Ευχαριστω που με δεχτηκατε.Καλη συνεχεια...
Quote:
Originally Posted by
stell1
Γειά σας. Νέα εδώ και τι να πρωτοπώ.Ενα ευχαριστώ για αρχή.
στελλα
Quote:
Originally Posted by
potini
Καλησπερα,
με λενε Φωτεινη και χαιρομαι πολυ που ανακαλυψα την ιστοσελιδα αυτη.
Νομιζω οτι μπορω να μαθω αρκετα πραγματα απο εδω για την αστρολογια,
που εχει αρχισει να με ενδιεφερει πολυ τα τελευταια χρονια.
Ευχαριστω πολυ!
Ελευθερία μου είναι πολυ ωραίο περα από το διάβασμα να μοιράζεσαι απόψεις, να εκφράζεις απορίες κλπ! Οπότε δε ν θέλω ντροπές!!!
Χαιρομαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη!
Καλώς μας ήρθατε!!! :bigsmile:
Καλησπέρα σε όλους σας! Μου φαίνεται ενδιαφέρον σάιτ και κυρίως σοβαρό!!!!
Quote:
Originally Posted by
strumpa
Καλησπέρα σε όλους σας! Μου φαίνεται ενδιαφέρον σάιτ και κυρίως σοβαρό!!!!
Καλώς μας ήρθες!!!
Όταν αγαπάς κάτι το αντιμετωπίζεις σοβαρα! :bigsmile:
Γεια σε ολους εδω!!!!μολις ηρθα σε αυτο το site και πραγματικα αυτα που διαβασα ειναι πολυ ωραια!!Ξερω κατι λιγα απο αστρολογια αλλα διψαω να μαθω και αλλα πολλα!!και πραγματικα πιστευω πως αυτο το σιτε ειναι το μερος οπου μπορω να τα μαθω!!! :crazy:
Γεια σας, η πρώτη μου απορία είναι αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το ψευδώνυμό μου και πώς να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ. Για τις υπόλοιπες απορίες μου σε λίγο...
Quote:
Originally Posted by
panos9
γεια σας...
Quote:
Originally Posted by
MrGalaxy
Γεια σε ολους εδω!!!!μολις ηρθα σε αυτο το site και πραγματικα αυτα που διαβασα ειναι πολυ ωραια!!Ξερω κατι λιγα απο αστρολογια αλλα διψαω να μαθω και αλλα πολλα!!και πραγματικα πιστευω πως αυτο το σιτε ειναι το μερος οπου μπορω να τα μαθω!!! :crazy:
Quote:
Originally Posted by
AirMagic
Γεια σας, η πρώτη μου απορία είναι αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το ψευδώνυμό μου και πώς να το κάνω αυτό. Ευχαριστώ. Για τις υπόλοιπες απορίες μου σε λίγο...
Καλώς μας ήρθατε και οι τρεις! :bigsmile:
AirMagic την αλλαγή μπορεί να την κάνει ο admin του ιστοχώρου οποτε μπορείς να το ζητήσεις από τον ScP
Quote:
Originally Posted by
capricornchild
γεια σας....
Καλώς την :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Καλώς την :bigsmile:
καλως σας βρηκα....
θελω λιγη βοηθεια .....που μπορω να δω τον γενεθλιο χαρτη μου??σορρυ απλα ειμαι καινουργια κ λιγο ασχετη ακομα...:bigsmile: