Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Quote:
Originally Posted by
stabie
όλοι αυτό πιστεύουμε...
είναι όμως;;;;:bigsmile:
γιατί να μην είναι εκεί έξω?!?κάτι σαν τα ufo..
Quote:
Originally Posted by
kia
¶μα είναι να' ρθει, θε να' ρθεί!
Αν καθόμαστε, πάλι, να την περιμένουμε αγωνιώντας, τότε μπορεί να περιμένουμε για πολύ.... :toung:
όπως είπες και εσύ αμα είναι να έρθει θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
γιατί να μην είναι εκεί έξω?!?κάτι σαν τα ufo..
η δική μου παντως εφόσον υπάρχει, σίγουρα θα ναι ufo.:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
η δική μου παντως εφόσον υπάρχει, σίγουρα θα ναι ufo.:toung:
και θα κάνει παρέα στην δικιά μου που είναι σίγουρα ufo (αν υπάρχει...):laugh: :laugh:
oi adelfes psyxes yparxoun to an ths broume se aythn thn zwh einai ena allo zhthma.ths eyxomai na einai kala!!!!!
Εγω πάλι δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο Σύμπαν ότι θα μου φέρει την αδελφή-ψυχη μου:love: , οπότε κάποια μέρα που δεν θα έχω κάτι να κάνω λέω να ψάξω!!!
Τoksotaki αν γίνεται σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.:embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Εγω πάλι δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο Σύμπαν ότι θα μου φέρει την αδελφή-ψυχη μου:love: , οπότε κάποια μέρα που δεν θα έχω κάτι να κάνω λέω να ψάξω!!!
βασικά τί να την κάνεις την αδελφή ψυχή;;; Ήδη βιώνεις καρμική σχέση :embarrest :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μην ξεχάσεις να πάρεις και την απόχη μαζί σου μην σου ξεφύγει:toung:
(Καλου κακου και ενα σκοινί μην τυχόν είναι ζωηρή και πάει να ξεφύγει.)
Τι λέγαμε;;Αααααα συγγνώμηηηηηνννν.Off topic.:toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
βασικά τί να την κάνεις την αδελφή ψυχή;;; Ήδη βιώνεις καρμική σχέση :embarrest :embarrest
Εχεις απόλυτο δικιο, οπότε πρέπει να ειμαι ολοκληρωμένη και δεν μου χρειάζεται άλλη αδελφή ψυχη. Ας κάτσει στα αυγά της.:nuts:
Πάντως μου ειναι δύσκολο να αποδεχθώ την ύπαρξη αδελφής ψυχης:huh:
εγώ το μόνο που θέλω και πιστεύω είναι αυτό που λένε έρωτας με την πρώτη ματιά..αυτό μου φτάνει!
εγώ είχα την αδερφή ψυχή μου δέκα χρόνια μπροστά μου και δεν το είχα καταλάβει.!! ήμασταν κολλητοί επί 10 χρόνια και όποτε δεν ήμασταν μαζί ένιωθα κάτι να μου λείπει..δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλειπε..δεν περνούσα καλά...όταν βρισκόμασταν, φώτιζε ο κόσμος μου αλλά το απέδιδα στην αδυναμία που του είχα..!!
και για φαντάσου...εδώ και 2 χρόνια ήμαστε ένα ..!!!