Re: Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης
Το νεο αστρολογικο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο, αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα βαλετε και τη σεληνιακη επιστροφη και αν θα ειναι με δωρεαν αναλυση?
εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο:toung: που ειναι το περιβοητο συστημα με την ωριαια ?? εχει αναφερθει οτι υπαρχει αλλα δεν γνωριζω :toung: καμια βοηθεια?
Το καινουργιο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο ,αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη και η σεληνιακη επιστροφη και αν θα εχει δωρεαν αναλυση. Ευχαριστω!!!
Quote:
Originally Posted by
stachtopouta
Το καινουργιο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο ,αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη και η σεληνιακη επιστροφη και αν θα εχει δωρεαν αναλυση. Ευχαριστω!!!
οταν ειναι διαθεσιμοι τοτε θα σου απαντησουν . και εγω περιμενω οπως καταλαβες.
υπομονη :toung::toung::toung::cheesy::cheesy::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
οταν ειναι διαθεσιμοι τοτε θα σου απαντησουν . και εγω περιμενω οπως καταλαβες.
υπομονη :toung::toung::toung::cheesy::cheesy::cheesy:
δεν ειναι θεμα υπομονης αγαπητο μελος....
οπως εγραψε ο ΣΚΡ στην προηγουμενη σελιδα [πιστευω οτι το διαβασες]
μονο αυτο εμεινε
οταν λοιπον την ετοιμασουν θα μας το ανακοινωσουν εδω ..
οπως οτι καινουργιο η'' αλλαγη γινετε στο :horoscope:
φιλικα
:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
δεν ειναι θεμα υπομονης αγαπητο μελος....
οπως εγραψε ο ΣΚΡ στην προηγουμενη σελιδα [πιστευω οτι το διαβασες]
μονο αυτο εμεινε
οταν λοιπον την ετοιμασουν θα μας το ανακοινωσουν εδω ..
οπως οτι καινουργιο η'' αλλαγη γινετε στο :horoscope:
φιλικα
:bigsmile:
ναι αγαπητη δεσποινα :embarrest γνωριζω απλως δινω ετσι μια συμπαρασταση :love::toung::toung:
φιλια
Θα σας παρακαλέσω να μην γράφετε άσχετα πράγματα όπου βρείτε. Επίσης να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση διότι για το πρόγραμμα της Σεληνιακής επιστροφής είχε γραφτεί ενημερωτικό ποστ.
Και τέλος, να μου επιτρέψετε να κρατήσω την φυσιολογία μου. Δεν θα ήθελα να έχω 100 χέρια για να κάνω 100 δουλειές παράλληλα.
Το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε σήμερα και προσαρμόστηκε στον νέο μας Αστρολογικό ¶τλαντα
Δεν θα διατεθεί με δωρεάν ανάλυση
Quote:
Originally Posted by
stachtopouta
Το νεο αστρολογικο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο, αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα βαλετε και τη σεληνιακη επιστροφη και αν θα ειναι με δωρεαν αναλυση?
Τι εννοείτε με το "περιβόητο σύστημα της ωριαίας"; Από το επίσημο myHoroscope δεν έχει γίνει ουδέποτε αναφορά για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Ωριαίους χάρτες υπολογίζουμε από το γενέθλιο πρόγραμμα αλλά μέχρι εκεί. Ειδικός χάρτης ή επιπρόσθετα στοιχεία δεν υπάρχουν.
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο:toung: που ειναι το περιβοητο συστημα με την ωριαια ?? εχει αναφερθει οτι υπαρχει αλλα δεν γνωριζω :toung: καμια βοηθεια?
Φίλοι μου θέλω να προσθέσω την απόλυτή ικανοποίησή μου από τό καινούργιο πρόγραμμα.
Ή πρώτη δοκιμή που έκανα με άφησε άφωνο. Θα προχωρήσω και σέ περισσότερους χάρτες, πάντως είναι εφάμιλλο τών επαγγελματικών προγραμμάτων και ελπίζω να γίνει ακόμη καλύτερο.
Σημείωση : Πιά είναι ή γνώμη σας για τόν " Equal Ascendant " ???
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός, και θα έπρεπε να συμπεριληφθεί, παρ' ότι δέν είναι ολοκληρωμένος στατιστικά. Ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
skorpinos
Σημείωση : Πιά είναι ή γνώμη σας για τόν " Equal Ascendant " ???
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός, και θα έπρεπε να συμπεριληφθεί, παρ' ότι δέν είναι ολοκληρωμένος στατιστικά. Ευχαριστώ.
Yπάρχει ήδη.. το βρίσκετε ως Natal-East Point
den katalavaaa.. :( ti einai to id???