Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
Εγω παρατηρώ οτι το χαμηλότερο ποσοστό έχουν ως τώρα τα σπίτια του Ερμή και του Ουρανου..............μήπως αυτοι προτιμούν την πιο άμεση επικοινωνία τελικά ?
Μπλα-μπλα οι πρωτοι για να προλαβαίνουν να πουν και περισσότερα :cheesy: και ουσιαστικότερη επαφη με φίλους οι δευτεροι, που κατα τ' αλλα πρεπει να τα πηγαίνουν και καλα με την τεχνολογία και την Αστρολογία πιθανόν? :unsure:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Πρόκειται για παράμετρο η οποία δεν έχει ορισθεί εξ αρχής, δεν υπάρχουν στοιχεία και δεδομένα, συνιστά δηλαδή υποθετική ερώτηση που καμία σχέση δεν έχει με την επιστημονική μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει η έρευνα, οπότε δεν σου απαντώ :toung:
Τι θες, να πούνε ότι είμαστε άσχετοι; Ότι δεν συμβάλλουμε στην διάδοση της σοβαρής αστρολογίας; Εδώ κάνουμε επιστημονικές μελέτες, ρε :nuts:
Οοοουκ!!:cheesy: Ομως, οι παραμετροι μιας ερευνας την καθιστουν αξιοπιστη ως προς την πληροτητα στην ερμηνεια του ζητουμενου.
Η αληθεια ειναι οτι η παρουσα δεν ορισθηκε εξ αρχης ως "επιστημονικη", οποτε αγαπητε μου μπαινουμε σε ξενα χωραφια! Ομως τα συμπερασματα σου οπως τα διατυπωσες σε προηγουμενο ποστ, απαιτουν εκ των πραγματων περισσοτερες παραμετρους ωστε να θεωρηθουν αξιοπιστα!:toung::toung:
**Φαντασου να μην ηταν χτυπημενος κατακουτελα ο Ερμης μου αυτο το διαστημα!!:nuts::nuts:
**Απαιτω μια εγκυρη απαντηση!!
**Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι, και ασχολουμαστε σοβαρα ΚΑΙ με την αστρολογια! Ζητω η επιστημονικη ερευνα!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οοοουκ!!:cheesy: Ομως, οι παραμετροι μιας ερευνας την καθιστουν αξιοπιστη ως προς την πληροτητα στην ερμηνεια του ζητουμενου.
Η αληθεια ειναι οτι η παρουσα δεν ορισθηκε εξ αρχης ως "επιστημονικη", οποτε αγαπητε μου μπαινουμε σε ξενα χωραφια! Ομως τα συμπερασματα σου οπως τα διατυπωσες σε προηγουμενο ποστ, απαιτουν εκ των πραγματων περισσοτερες παραμετρους ωστε να θεωρηθουν αξιοπιστα!:toung::toung:
**Φαντασου να μην ηταν χτυπημενος κατακουτελα ο Ερμης μου αυτο το διαστημα!!:nuts::nuts:
**Απαιτω μια εγκυρη απαντηση!!
**Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι, και ασχολουμαστε σοβαρα ΚΑΙ με την αστρολογια! Ζητω η επιστημονικη ερευνα!:cheesy:
Πάω να βοηθήσω τον Δελ Πιέρρο, γιατί έχει δουλειες.
Δεν έχω χρόνο τώρα :nuts:
(τσατ, τσατ)
Γεια σας! κι εγώ ήλιο στον 8ο..
Ήλιος στον 9ο :bigsmile: :σφύριγμα
Στον 10ο κι εγώ αν και γέρνει προς 11ο πλευρά :toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οχι καλε!!:love: Απλως ειναι ενα θεμα που μπορει να μεινει ανοιχτο επ αοριστον, αλλα και στην πορεια δειχνει πραγματα οπως λενε ο Μητσακος και ο Δειμων παραπανω!:bigsmile:
Το "χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις" δεν ηταν υποτιμητικο για κανεναν. Υποδηλωνε μονο οτι μπορει να απαντησει καθε μελος ακομη και αυτα που δισταζουν να παρουν μερος σε συζητησεις πιο εξειδικευμενες.:bigsmile:
Καλημέρα!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το θεώρησα υποτιμητικό αλλά θεώρησα ότι δειγματοληπτικά, ισως να βγαίνουν κάποια αποτελέσματα αστρολογικής φύσης.
Π.χ. Πόσοι έχουν ήλιο στον 8ο , πόσοι στο 12ο κλπ.
Όπως απάντησε παραπάνω ο Μητσάκος, οι του 8ου ανταποκρίθηκαν από τους πρώτους σ΄αυτή την ψηφοφορία.
:love::love::love::love::love:
με αγάπη
Σόφη
Στον 5ο, στην 18η μοίρα :bigsmile:
Καλημέρα και καλό μήνα!!!:bigsmile:
Ηλιος στον 6ο