Ευκαιρία να γνωρίσεις και καμιά καινούργια πόλη...:love: και καμιά παραλία ίσως
Στο θέμα μας:
Έχω γεννηθεί στην 29+ του Ταύρου. Η μοίρα αυτή επηρεάζεται και απο τις Πλειάδες και την Αλκυόνη (το μεγαλύτερο αστέρι). 6ος οικος
Να αναφέρω πρόχειρα κάποιες λεπτομέρειες που μου 'ρχονται στο μυαλό
α) Κλαίω πάρα πολύ εύκολα. Αυτό είναι καλό για να ξεφεύγεις απο την ψυχολογική ένταση και εξοργιστικό όταν πρέπει να διεκδικήσεις το δίκιο σου στην μεγάλη εταιρεία. Το θεματάκι με κάνει να προσέχω πολύ στα επαγγελματικά, αν σε πουν συναισθηματική οι προϊσταμένοι σου εννοούν "για τα σίδερα"
β) Εχω μυωπία απο πολύ μικρή (ευτυχώς και η μυωπία είναι μικρή)
γ) Μια απο τις Πλειάδες είναι η Ταϋγέτη (η μητέρα του Λακεδαίμονα). Έχω γεννηθεί στην Σπάρτη, έφυγα στα 5 μου και πάντα προσπαθώ να επιστρέψω σε αυτή την πόλη. Η θέα και μόνο του Ταϋγετου είναι για μένα συγκλονιστική. Έχω ψύχωση με αυτό το βουνό..
δ) είμαι απέριγραπτα επικριτικός χαρακτήρας (το έχω δουλέψει ευτυχώς). Παρότι άτομο γρήγορης αντίληψης συχνα βρίσκομαι σε διανοητική και κυρίως ψυχική ομίχλη. Για την ακρίβεια πιστεύω πως ανέπτυξα όσο γινόταν την αντιληπτικότητα για να μπορέσω να αντιμετωπίσω την σύγχιση, που μου δημιουργούσαν οι εξω απο τον έλεγχο μου συνθήκες. Μηδεν προσαρμόστικότητα (το δουλεύω όπως ξανάπα)
Τελικά η 29η είναι ...29η!!