Re: Θέσεις πλανητών - part 2
[QUOTE=any_f51226]Καλημέρα. Έχω πάρει τον αστρολογικό χάρτη μου από το προηγούμενο θέμα αλλά θα ήθελα να ζητήσω τη θέση του Έρως ,η οποία δεν ήταν σημειωμένη εκεί. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 07:00 τη 10η Ιανουραρίου του 1981. Ευχαριστώ[/QUOTΕ]
Καλημέρα,μπορείς να μπείς στις Αστρολογικές εφημερίδες,να δώσεις τα στοιχεία γέννησης σου και να δείς και την θέση και άλλων αστεροειδών που σε ενδιαφέρουν εκτός από τον Έρως.:bigsmile:
καλημερα! θα μπορουσατε να μου πειτε τις θεσεις πλανητων κλπ ενος ατομου που εχει γεννηθει στις 18/2/1977 ωρα: 21:10 το βραδυ στην Αθηνα. Ευχαριστω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Quote:
Originally Posted by
LIAKADA
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Θα προτείνω να πάτε στην ενοτητα αστρολογία για αρχαρίους και να διαβασετε ολα τα αρθρα που υπάρχουν στο επισημασμενο της ενότητας:bigsmile:
Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ:love:
Quote:
Originally Posted by
aerial
καλημερα! θα μπορουσατε να μου πειτε τις θεσεις πλανητων κλπ ενος ατομου που εχει γεννηθει στις 18/2/1977 ωρα: 21:10 το βραδυ στην Αθηνα. Ευχαριστω
Ο χάρτης που ζητάς.
Quote:
Originally Posted by
nota
Γειά σας, παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου που γεννήθηκε στις 30/8/1988, ώρα 7 με 7:30 το πρωϊ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ:love:
ΝΟΤΑ, ο χάρτης που σε ενδιαφέρει.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Ο ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ!!!!