Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Αυτο που ειπατε με κεντρισε,εχω γνωστη που εχει ωροσκοπο ιχθυ και δεν ειναι και το καλυτερο ατομο...κατι ακομα οι ιχθυς φευγουν οταν νιωσουν ανασφαλεια..ποτε??
εγώ πάλι ξέρω τουλάχιστον δύο που είναι τέλειοι:love:σε αντίθεση με όσους ιχθείς ξέρω:toung:
Εγώ είχα μία φίλη ιχθύ και ήταν τρομερά ανασφαλής. Βέβαια έχουν το κακό ότι παραμυθιάζονται εύκολα, ζούν στον δικό τους κόσμο και δεν έχουν δυναμισμό.
Όμως είναι πονόψυχοι, παρόλο που είναι ανασφαλείς. Έχω μιλήσει αρκετές φορές για τον ωροσκόπο μου που είναι ιχθύς, και έχω αρκετά χαρ/κά, τα οποία προσπαθώ να μην με παρασέρνουν. Δεν θέλω να ζώ στον κόσμο του ονείρου, μαρέσει να βλέπω την αλήθεια όσο πικρή και να είναι. Πιστεύω ότι με βοηθάει πολύ το ζώδιο μου να μην παραμυθιάζομαι.:love:Βέβαια αυτό που με ξετρελαίνει σε ιχθείς είναι η γλυκύτητα που έχουν ορισμένοι στο πρόσωπο τους. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και η Πέγκυ Ζήνα που είναι ιχθείς με ωροσκόπο Ζυγό.:love::embarrest
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Βέβαια αυτό που με ξετρελαίνει σε ιχθείς είναι η γλυκύτητα που έχουν ορισμένοι στο πρόσωπο τους.
Βασικά η γλυκύτητα αυτή που βγάζει στο πρόσωπο είναι λόγω ωροσκόπου της :bigsmile:
Σου μιλάω εκ πείρας :laugh: :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kia
Βασικά η γλυκύτητα αυτή που βγάζει στο πρόσωπο είναι λόγω ωροσκόπου της :bigsmile:
Και Αρωτώ και γω η Τοξοτοκαρκινόγλου :embarrest
Η Πέγκυ Ζήνα έχει λακάκι στο πηγούνι της ή απλά μόνο τη γλυκύτητα, που για άλλους ιδιοτελείς λόγους υπερτονίζει η kia;
Quote:
Originally Posted by
kia
ΨΩΝΑΡΑ
:nuts:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Και Αρωτώ και γω η Τοξοτοκαρκινόγλου :embarrest
Η Πέγκυ Ζήνα έχει λακάκι στο πηγούνι της ή απλά μόνο τη γλυκύτητα, που για άλλους ιδιοτελείς λόγους υπερτονίζει η kia;
:blink:
Ναι έχει, όπως έχει και η Παπαρίζου και.... ψάχνω να βρω και άλλους και θα ανοίξω και ανάλογο θρεντ :nuts:
Quote:
Originally Posted by
friary
ΨΩΝΑΡΑ
:nuts:
:blink:
Δεν το λέω εγώ... οι άλλοι μου το λένε και εγώ απλά το μεταφέρω. Κοινώς είμαι ο πληροφοριοδότης :nuts:
Έλα στο θέμα μας τώρα....
Ψαράκια.... παρεξηδιάρηδες άνθρωποι ... :laugh:
Αχχχχχ αυτή που σου πε για το λακάκι ζημιά έκανε μεγάλη τελικά :toung:
Μα βγαίνει το άτιμο :toung:
Έλα να συνεχίσουμε για τα Ψαράκια....
Επίσης είναι και λίγο.... πως να το πω κομψά; "Καλημέρα" να τους πεις και μπορεί να σε βρίσουν :laugh:
Quote:
Originally Posted by
kia
Μα βγαίνει το άτιμο :toung:
Έλα να συνεχίσουμε για τα Ψαράκια....
Επίσης είναι και λίγο.... πως να το πω κομψά; "Καλημέρα" να τους πεις και μπορεί να σε βρίσουν :laugh:
Συγνώμη, τι κακό έχουν αυτοί που έχουν λακάκι? :blink:
Δεν είναι κακό Ιουλία μου!
Ένα από τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Ζυγού είναι... και απλά παρατηρώ ότι όντως βγαίνει όταν το βλέπω σε άτομα και ρωτώ να μάθω ωροσκόπο.
Χμ... τι άλλο να πω για τους Ιχθύς; :toung: