Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Και ο Γεωργούλης?:σφύριγμα
Οι Καρκίνοι τι λέτε,τα κρατούν για τον εαυτό τους?:σφύριγμα
Λοιπόν εσείς οι γυναίκες και για μην ακουστώ γουρούναρος φαλοκράτης ένα μεγάλο μέρος των γυναικών εικάζετε την σεξουαλικότητα ενος άντρα απο την εμφάνιση του.Με αυτην την λογική βλέπετε τον Γεωργούλη σαν Κομπρεσέρ.Στάκα λίγο.Ανθρωπος είναι και ο Γεωργούλης και κάποια στιγμή στερεύει η κάνουλα,όπως μπορεί σε όλους να στερέψει ......κοινώς no Koykoy:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ασχετο
Οι καρκίνοι νομίζω οτι στο κρεβάτι είναι super:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
Υπερβολές!Προσωπικά τους συμπαθώ πολυ!
Προσωπικά δεν βγάζω άκρη με τους αντρες Υδροχοους και με επίσης με τους Ιχθυς.Οι πρώτοι για μένα είναι όντως κινδυνος -ο θανατος δικός τους φυσικα.:nuts: Οι δευτεροι με κουράζουν αφάνταστα με τα χαρτομάντηλα!:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Υπερβολές!Προσωπικά τους συμπαθώ πολυ!
Προσωπικά δεν βγάζω άκρη με τους αντρες Υδροχοους και με επίσης με τους Ιχθυς.Οι πρώτοι για μένα είναι όντως κινδυνος -ο θανατος δικός τους φυσικα.:nuts: Οι δευτεροι με κουράζουν αφάνταστα με τα χαρτομάντηλα!:toung:
Εγώ βγάζω σπυράκια με τους άνδρες Ιχθύς. Και εξαφανίζομαι όταν βλέπω Ζυγούς.
Με τους Υδροχόους ούτε με ενοχλούνε ... άλλα ούτε τους ενοχλώ!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
panther
Εγώ βγάζω σπυράκια με τους άνδρες Ιχθύς. Και εξαφανίζομαι όταν βλέπω Ζυγούς.
Με τους Υδροχόους ούτε με ενοχλούνε ... άλλα ούτε τους ενοχλώ!:bigsmile:
Παιδια Οι ΖΥΓΟΙ είναι απλά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Λοιπόν εσείς οι γυναίκες και για μην ακουστώ γουρούναρος φαλοκράτης ένα μεγάλο μέρος των γυναικών εικάζετε την σεξουαλικότητα ενος άντρα απο την εμφάνιση του.Με αυτην την λογική βλέπετε τον Γεωργούλη σαν Κομπρεσέρ.Στάκα λίγο.Ανθρωπος είναι και ο Γεωργούλης και κάποια στιγμή στερεύει η κάνουλα,όπως μπορεί σε όλους να στερέψει ......κοινώς no Koykoy:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ασχετο
Οι καρκίνοι νομίζω οτι στο κρεβάτι είναι super:bigsmile:
Ναι οι αλήθεια είναι ότι κάνουμε καλό κρεββάτι! Ισιώνουμε το σεντόνι, στρώνουμε το ασορτί παπλωματάκι και βάζουμε και τα ασορτί μαξιλαράκια:laugh:
Με τους υδροχόους τα πάω εξαιρετικά, με τους ιχθύες γίνομαι επίτιμη πελάτισσα στη zewasoft, αλλά οι ζυγοι μου δικαιολογούν την άδεια οπλοφορίας:cry: :cry: :cry: :cry: ! Φάλαγγα θα κάνω σε όποιον ζυγό έρθει κατά Θεσσαλονίκη μεριά.:toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Παιδια Οι ΖΥΓΟΙ είναι απλά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
Κάηκαν στο ψήσιμο ή ήταν λάθος η συνταγή???:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Όχι βρε παιδιά... μάλλον πάει με την παρτίδα πιστεύω... :toung:
Γι΄'αυτό όταν γνωρίσετε ζυγούς μην παραλειψετε να ζητησετε το σήριαλ νάμπερ και την εγγυηση καλής λειτουργίας!:laugh: :toung:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Όχι βρε παιδιά... μάλλον πάει με την παρτίδα πιστεύω... :toung:
Οι Ζυγοί είναι μια παρτίδα όλοι..Τα πρωτεία βέβαια τα έχουν οι Παρθένοι.Είναι On line το σύστημα.Οτι δεν προλαβαίνει να σου καταστρέψει ο ένας το συνεχίζει ο επόμενος και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια απο κει που σταμάτησε ο προκάτοχος.Επίσης και δεν κάνω πλάκα τώρα είναι εξαιρετικά απρόσεχτοι στο σεξ πράγμα που τους κάνει να κολάνε διάφορα καλούδια.