Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Αφροδίτη στον Αιγόκερω (10ος οίκος)... σοβαρή και μετρημένη Αφροδίτη, την "κυβερνάει" ο Κρόνος! Αλλά τι να κάνει η καημένη; Είναι επιφυλακτική γιατί τις φορές που χαλάρωσε "έφαγε τα μούτρα της":cry:, οπότε προσέχει για να έχει την ψυχική της ηρεμία :toung:! Και από πάνω, υπάρχει και μια Σελήνη στον Καρκίνο, γλυκιά κι ευαίσθητη, που δέχεται τρίγωνο από Κρόνο (7ος) αντίθεση από Ήλιο (10ος). Όλα της λενε "συμμαζέψου" σ'αυτό το ωροσκόπιο!!!:bigsmile:
Το λιγότερο "Διφορούμενη" θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω με τις λίγες αστρολογικές μου γνώσεις μια και έχω Αφροδίτη στο Σκορπιό και Σελήνη στον Υδροχόο!!
σελήνη στον τοξότη και αφροδίτη στον σκορπιο...τι σημαίνει αυτο?
Quote:
Originally Posted by
vanhalia
σελήνη στον τοξότη και αφροδίτη στον σκορπιο...τι σημαίνει αυτο?
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:
Είσαι σαμαρείτης τι να λέμε τώρα.....:toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Κι εγω εχω Αφροδιτη και Σεληνη στα ιδια ζωδια με εσενα kiaRRa. Πραγματι βιωνω κι εγω οτι ειναι λιγο περιεργος αυτος ο συνδιασμος!
Ωραιότατο άρθρο!
Εγώ που έχω τα δύο αντίθετα (Σελήνη στην Παρθένο και Αφροδίτη στους Ιχθύς) είμαι σαν τον Dr. Jekyll and Mr. Hyde :blink:
Με αφροδίτη στον τοξότη και σελήνη στο ζυγό ..... σκούρα τα πράγματα.
Quote:
Originally Posted by
moutro28
Με αφροδίτη στον τοξότη και σελήνη στο ζυγό ..... σκούρα τα πράγματα.
μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:
εγώ με Σελήνη στον Αιγόκερω κι Αφροδίτη στον Κριό είμαι να πάω να φουντάρω καλύτερα..:toung:
Ας δώσω κι εγώ το στίγμα μου...Κατέχω μια Σελήνη στα ΙΙμια & μια Αφροδίτη στα γατόψαρα....:wacko:
Τις παραδίδω στα χέρια της επιστήμης προς πειραματισμό & ανάλυση για το καλό της ανθρωπότητος!:weird:
Όσοι πιστοί (τρελλογιατροί) προσέλθετε..:cheesy:
xoxo